Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Victorious @ 2009 12 16, 00:42)
Bus įdomūs atsiliepimai  bigsmile.gif Kokį ėmėt?
Gal ir fainas filmukas, bet prancūziškai biggrin.gif

As emiau uz 15 lt, maziuka, berods 60 ml... su tiare. Sake siaip jis visiskai naturalus, tik vos vos yra ideta tos sintetinio tiare kvapo.

Norejau imt visiskai naturalu uz 21 lt, bet nebebuvo, o man mociute sake nusipirkt ka kaledoms iki 20 lt. biggrin.gif tai pasiemiau ta su tiare kvapu uz 15lt:) o kaip patiko, parasysiu jau po kaledu, nes dbr dar pradet negaliu biggrin.gif

Ir dar maciau ten yra kokosu aliejus. Ten galima pameginti biski, tai toks fainas pasirode.... jauciu kada pirksiu smile.gif kvepia kokosais ir lb pati tekstura faina pasirode.
Nes kai pirkau sveikuose produktuose, visiskai kitoks buvo, net kokosais nekvepejo. Ir netiko nei plaukams, nei odai :S

O siaip tikiuosi pats Monoi tiks.... pasirodo net Monoi institutas yra ikurtas. Ir isvis nuo senu laiku Polinezijos moterys , net ir vyrai (kurie tikrai graziais plaukais garseja...nors aisku cia turbut dauguma lemia genai biggrin.gif) naudoja si alieju.... smile.gif na man kazkoks patrauklus jis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bananinha @ 2009 12 16, 02:01)
Nes kai pirkau sveikuose produktuose, visiskai kitoks buvo, net kokosais nekvepejo. Ir netiko nei plaukams, nei odai :S

O siaip tikiuosi pats Monoi tiks.... pasirodo net Monoi institutas yra ikurtas. Ir isvis nuo senu laiku Polinezijos moterys , net ir vyrai (kurie tikrai graziais plaukais garseja...nors aisku cia turbut dauguma lemia genai biggrin.gif) naudoja si alieju.... smile.gif na man kazkoks patrauklus jis atrodo biggrin.gif

Turiu aš tą "KN" kokosų aliejų thumbup.gif Keista, kad "SP" taip netiko ir nekvepėjo g.gif
Aha, žinau aš irgi visą tą prom'ą apie polineziečius įspūdingais plaukais ir naudojančius monoi biggrin.gif Lauksim tamstos atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 gruodžio 2009 - 00:11
QUOTE(be*starlet @ 2009 12 15, 17:00)
zinau, kad sitas nerafinuotas
user posted image

Beje, čia šis jums poveikio neturėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 16, 14:52)
Beje, čia šis jums poveikio neturėjo?  g.gif

Nea ne sitas smile.gif

Toks buvo buteliuke, ne stiklainy smile.gif
Papildyta:
Dbr ziuriu Sveikuose produktuose net nebera to , kuri turejau smile.gif

O kuris siaip geresnis is KN ar SP? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bananinha @ 2009 12 16, 23:18)
Nea ne sitas smile.gif

Toks buvo buteliuke, ne stiklainy smile.gif
Papildyta:
Dbr ziuriu Sveikuose produktuose net nebera to , kuri turejau smile.gif

O kuris siaip geresnis is KN ar SP? smile.gif

tai gal si turejai? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bananinha @ 2009 12 15, 22:39)
Maciau sito aliejuko visokiu reklamu indisku smile.gif) lb noreciau, bet lietuvoj jo nera.... o kiek kainavo? smile.gif
Papildyta:
nusipirkau Monoi alieju is kvapu namu, bet dar nebandziau.

o cia ziurekit koks fainas filmukas apie ji smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=NMLxZJA00LM

As pirkau per eby is indijos, mokejaqu apie 3 eurus. Bandziau jau du kartus, laikiau per visa nakti. Ryte isploviau, na tikrai jauciasi kad plaukai svelnesnus, purus ir blizga. Ziuresiu kaip bus toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 12 17, 11:42)
tai gal si turejai?  4u.gif
user posted image

Anksciau SP prekiavo rafinuotu kokosu aliejumi vos uz 8 lt, baltame berods butelyje, bet netrukus iseme jy is prekybos smile.gif
Man sitas stiklainyje nei kiek nenusileidzia is KN, ir kaina priimtinesne, plauku kaukem pats tas smile.gif
Papildyta:
As plaukam isigijau is SP simondsiju ir saltalaniu alieju (du viename), po pirmo panaudojimo nelabai ka galiu pasakyti, bet plauku nesugulde, lengvai isiplove, plaukai blizgejo labiau nei nuo kokosu al, vargina plauku slinkimas, alieju laikiau beveik para laiko, tai plauku plaunant maziau palikau nei iprastai, net keista kad po pirmo karto apmazino slinkima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 12 17, 11:42)
tai gal si turejai?  4u.gif
user posted image

Va toki turejau http://www.sita.lt/g.....conut oil.jpg smile.gif
Atsakyti
Geras kokoso aliejus labai naudinga plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 04, 15:55)
nupirkau ką tik jų user posted image
bandysim mazotis - žiūrėsim afektą  biggrin.gif

bet jaučių mano plaukams vienam kartui vienos ampules mažoka bus  g.gif