bliamba jaučiuosi apgauta su tuo fluidu ir aliejukų
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 14:15)
O faina sužinojau kad parafino pripirkau aš nagų neturiu tai kam ji galiu dar panaudot?
ranku odai daryk voneles is jo...arba kojom vis geriau bus nei plaukus tept...
parafinas plaukams netinka,uz tai toks efektas ir gavosi,plaukai pasidenge plevele parafinine...odai,nagams tinka tokie dalykai
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 04, 09:56)
ranku odai daryk voneles is jo...arba kojom vis geriau bus nei plaukus tept...
parafinas plaukams netinka,uz tai toks efektas ir gavosi,plaukai pasidenge plevele parafinine...odai,nagams tinka tokie dalykai
tada klausymas kokio beso ji parduoda plaukams???? o koks velnias mane neše į ta halera ji nusipirkt? nu abydna do slioz
nupirkau ką tik jų
bandysim mazotis - žiūrėsim afektą
bet jaučių mano plaukams vienam kartui vienos ampules mažoka bus
bandysim mazotis - žiūrėsim afektą
bet jaučių mano plaukams vienam kartui vienos ampules mažoka bus
Labas!Gal kuri naudojote Decleor plauku alieju? As pora kartu bandziau ,tai jis man labai patiko.Gal yra merginu kurios ilgiau naudojo,todel butu idomu suzinoti daugiau......
Iš aliejukų plaukam esu tik riciną naudojus. Ką dar vertėtų? o maišyti aliejukus galima paprastai, įpili vieno ir kito ir sumaišai ir padedi, kad sušiltu? nakčiai man palikinti neišeitų, bet užtektų kokias tris valndas palaikyt?
QUOTE(_valkirija_ @ 2009 12 06, 15:11)
Iš aliejukų plaukam esu tik riciną naudojus. Ką dar vertėtų? o maišyti aliejukus galima paprastai, įpili vieno ir kito ir sumaišai ir padedi, kad sušiltu?
galima,as maisau visada..ricinos aliejus labai tirstas ir blogai vienas tepasi...pilu avokadu aliejaus dar arba makadamiju,migdolu...tu alieju kurie man tinka..
Papildyta:
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 06, 15:18)
as perku is specialiu alieju parduotuviu,nerafinuotus aliejus
http://www.aliejus.com/aliejai
As tai zinokit pas kirpeja isbanziau naturaliu eteriniu alieju kauke.Sake kad ju pagrindas selenu aliejus ir ten pradejo pilt visokius eterinius aliejus,padare toki misini, ji pasilde ir pyle man ant galvos. jausmas super Nuo saknu iki galu, o po to galvele dar taip pamasazavo suvynuojo ir gal pusvalandi pasedejau,plaukai tai kaip silkas pasidare.Sakiau pasidarysiu kursa pas ja ir pabandysiu isidemet kokius ji ten alieju deda nes skirtingi nuo skirtingu dalyku.Paskui bus galima bandyti namuose kazka panasaus pasidaryt, gal tik masazo nieks nepadarys Tai va suzinosiu pasidalinsiu,nes i pirma misini dejo kiek atsimenu 4 skirtingus aliejus,isiminiau tik citrina ir rozmarina.
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 07, 12:07)
galima,as maisau visada..ricinos aliejus labai tirstas ir blogai vienas tepasi...pilu avokadu aliejaus dar arba makadamiju,migdolu...tu alieju kurie man tinka..
Papildyta:
Papildyta:
aciu uz nuoroda pasizvalgysiu
as ricinos alieju, kad suskystetu ir galeciau viena naudoti, "mikstinu" taip :
isipilu nedideli kiek i buteliuka ( kiek reikia ) ir per nakti palaikau ant radiatoriaus , ryte buna ne toks "kietas"....