nusipirkau šiandien fluidą plaukams su linu semėnim , išploviau plaukus ir tt ir truputi patepiau juo plaukus , žiūriu po dveju valandų plaukai dar šlapi , nesupratau , padžiovinau su fenų ir o siaube! jie nešlapi jie riebus o parašyta nuskalaut nereikia čia toks fluido efektas turi būt?
o naudojau keli lašai ištryniau tarp delnu ir patepiau plaukus ...
pasidalinkit patirtim kam teko naudot. ačiū
nejau pinigai į balą?
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 22:29)
nusipirkau šiandien fluidą plaukams su linu semėnim , išploviau plaukus ir tt ir truputi patepiau juo plaukus , žiūriu po dveju valandų plaukai dar šlapi , nesupratau , padžiovinau su fenų ir o siaube! jie nešlapi jie riebus o parašyta nuskalaut nereikia čia toks fluido efektas turi būt?
nejau pinigai į balą?
nejau pinigai į balą?
O koki cia pirkai? as kazkada ziurejau ziurejau ir nenusipirkau, kazkaip nesupratau jo paskirties
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 02, 21:33)
O koki cia pirkai? as kazkada ziurejau ziurejau ir nenusipirkau, kazkaip nesupratau jo paskirties
kažkoki šustra - brangiausia kokį radau eurokose prisiskaičiau kad atšalus orams labai gerai ir bla bla tai a nusipirkau vadinasi nu nėr jėgų db pakartotinai ta galvą plaut baisu pagalvot kaip rytoj atrodysiu , gerai kad niekur eit nereikės
o koki būtent nerandu visam nete stikliniam mažam (50ml) buteliuke mėlynas skystis su dozatorium , parašyta Cristalli fluidi Itališkas dar pabandysiu paieškot gal rasiu..
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 22:44)
kažkoki šustra - brangiausia kokį radau eurokose prisiskaičiau kad atšalus orams labai gerai ir bla bla tai a nusipirkau vadinasi nu nėr jėgų db pakartotinai ta galvą plaut baisu pagalvot kaip rytoj atrodysiu , gerai kad niekur eit nereikės
o koki būtent nerandu visam nete stikliniam mažam (50ml) buteliuke mėlynas skystis su dozatorium , parašyta Cristalli fluidi Itališkas dar pabandysiu paieškot gal rasiu..
Ai zinau, ji ir ziurinejau kazkada
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 02, 21:53)
Ai zinau, ji ir ziurinejau kazkada
bet jo niekaip nerandu nete
o dar nupirkau kažkoki aliejų geltonas kamštelis geltonas lipdukas , stikline bonkute , lt verčia kad ten su varnalešom , sudetš jo nėra suprask kaip nori
ar teko naudot? jei taip kaip jis?
ir vis dėl to gal kas dėl fluido papasakos/
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 21:55)
bet jo niekaip nerandu nete
o dar nupirkau kažkoki aliejų geltonas kamštelis geltonas lipdukas , stikline bonkute , lt verčia kad ten su varnalešom , sudetš jo nėra suprask kaip nori
nusipirkai parafina mesk ji lauk.
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 28, 15:50)
as plaukams naudoju kokosu alieju-man labai patinka kol kas-plauku neapsunkina-graziai suglotnina, plaukai graziai krinta-garbaneles grazios nepasisiaususios pasidaro
as pirkau is cia
kokosu aliejus
as pirkau is cia
kokosu aliejus
Man rodos rafinuotas jis bus
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 03:13)
Simmondsia Chinensis Seed Oil, Corylus Avellana Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil. Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii, Linum Usitatissimum Seed Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Prunus Amygdalus Dalcis Oil, Zea Mays Oil, Arctium Lappa Seed Oil, Ubiquinone (Q 10), Biotin, BHA, BHT, Propyl Gallate, Tallow Glycerides, Citric Acid, Olus, Propylane Glycol.
grizus i LT uzsipirksiu tiek kad kiekviena diena ar bent kas antra galeciau palepint savuosius siom ampuolem.
http://www.1reshenie...ex.php?page=319
cia saitas ju. maciau ir sampunu yra reikes ir tu sudeti pasiziurejus isbandyt.
grizus i LT uzsipirksiu tiek kad kiekviena diena ar bent kas antra galeciau palepint savuosius siom ampuolem.
http://www.1reshenie...ex.php?page=319
cia saitas ju. maciau ir sampunu yra reikes ir tu sudeti pasiziurejus isbandyt.
Tie paryškinti yra blogiai
Šampūnuose taip pat yra blogių, kai kuriuose mažiau, reik atidžiai skaityt, berods su avokadais serija geresnė yra.
Patys aliejai nemanau, kad bus kokybiški ir nerafinuoti.
Ir nemanau, kad Eurokose yra nors kas nors natūralaus, bent man nepasisekė rast
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 03, 10:46)
nusipirkai parafina mesk ji lauk.
nu kam iskart mest lauk..silto parafino voneles nagams taigi koks geris ... blogiausiu atveju koju padams sueis ...
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 22:29)
pabandyk taip: issitepk pries plovima juom ir pabuvus keleta valandu plauk galva...ziurek koks efektas tada bus? jei taspats sh.. tada vartok rankom sildyta
O faina sužinojau kad parafino pripirkau aš nagų neturiu tai kam ji galiu dar panaudot?
o šiandienos Istorija tokia atsikeliu , o plaukai kaip metus neplauti riebus nuo šaknų iki galiukų , blem plaukai mano ilgi negaliu db plaut o turiu lekt su reikalais , nu super ot "palepinau" plaukučius , parafinu ar kuom ten sakot tai plaukam jis netinka ar kaip? nu nesąmonė tikrai
dėl fluido tai sugalvok gi tu man padaryt nenuplaunama aliejų nuo plaukų
o dėl kristukasso visur rodomas kapsulės buvau įmetus vakar sau bet prie kasos išėmiau , kažkaip neužkabino kainuoja 9,90 lt eurokose, šiandien eisiu gal nusipirkt galvoju? kiek tėko visko naudot plaukams dar nei vieno karto nepajutau kažkokio stebuklingo efekto
o šiandienos Istorija tokia atsikeliu , o plaukai kaip metus neplauti riebus nuo šaknų iki galiukų , blem plaukai mano ilgi negaliu db plaut o turiu lekt su reikalais , nu super ot "palepinau" plaukučius , parafinu ar kuom ten sakot tai plaukam jis netinka ar kaip? nu nesąmonė tikrai
o dėl kristukasso visur rodomas kapsulės buvau įmetus vakar sau bet prie kasos išėmiau , kažkaip neužkabino kainuoja 9,90 lt eurokose, šiandien eisiu gal nusipirkt galvoju? kiek tėko visko naudot plaukams dar nei vieno karto nepajutau kažkokio stebuklingo efekto
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 13:15)
O faina sužinojau kad parafino pripirkau aš nagų neturiu tai kam ji galiu dar panaudot?
as irgi buvau uzejus i eurocosa su tikslu nusipirkti siu kapsuliu-tai neradau-reiks pratest paieskas
QUOTE(egliukas28 @ 2009 12 03, 14:00)
as irgi buvau uzejus i eurocosa su tikslu nusipirkti siu kapsuliu-tai neradau-reiks pratest paieskas
Kaune šilainių maximoj kur eurokosas antram aukšte pilna jų ten
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 14:04)
Kaune šilainių maximoj kur eurokosas antram aukšte pilna jų ten
na as laisves alejos eurocose buvau-iki silainiu man toli-reiks dar kur arciau pasiziureti-aciu