Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 02:13)

Kur galima šito aliejuko nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2009 12 01, 10:33)
Kur galima šito aliejuko nusipirkti?  4u.gif

jau rasiau. EUROKOS. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2009 11 30, 23:11)
kur jį perkat?  ax.gif

Aš perkuosi iš Anglijos.
Papildyta:
Dar nebandžiau, bet dabar taip pat užsisakysiu saldžiųjų migdolų aliejaus:

• Maitina plaukus ir minkština plaukų galiukus;
• Leidžia plaukams augti ilgiems, stipriems ir storiems;
• Stabdo plaukų slinkimą.

Užlašinkinte kelis lašus migdolų aliejaus į delną, paskleiskite tarp pirštų ir lengvais judesiais švelniai įtrinkite į galvos odą. Masažuokite lėtais sukamaisiais judesiais, pajauskite komfortą.

Arba kas norite darytis aliejukų miksiuką, puikiai tinka maišyti šis:

sviestmedžio aliejus - kaip plaukų aliejus, atstatantis pažeistus išsausėjusius plaukus ir maitinantis galvos odą.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 10:05)
jau rasiau. EUROKOS.  4u.gif

doh.gif Tikrai parašyta... Ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš plaukų galiukus tepu su makadamijos riešutų aliejum. Pasidarė visai kitas plaukas, švelnus nu žodžiu pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 01 gruodžio 2009 - 12:58
[quote=kristukass,2009 12 01, 02:13]

o kaip naudoji sitas ampoles-ant slapiu plauku ar sausu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 01 gruodžio 2009 - 20:12
[quote=egliukas28,2009 12 01, 21:11]
[quote=kristukass,2009 12 01, 02:13]

o kaip naudoji sitas ampoles-ant slapiu plauku ar sausu?
[/quote]
ant sausu, itrinu i saknis, visus plaukus ypatingai galiukus. tada krepsi ant galvos, vilnone kepure ir miegot ryte isiplaunu. Labai gerai isvis butu visus aliejus nat. laikyt bunant kokioj pirti, jauciu poveikis 10 kartu didesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 20:15)
ant sausu, itrinu i saknis, visus plaukus ypatingai galiukus. tada krepsi ant galvos, vilnone kepure ir miegot ryte isiplaunu. Labai gerai isvis butu visus aliejus nat. laikyt bunant kokioj pirti, jauciu poveikis 10 kartu didesnis.  rolleyes.gif

o tai vienos ampoles uztenka vienam kartui?-bet man kazkaip miegot su maisu ant plauku nelabai-as neiskenciu-palaikau kelias valandas ir isplaunu 4u.gif nors galima koki sekmadieni ryte istrint ir vakare galva isplaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 12 01, 21:17)
o tai vienos ampoles uztenka vienam kartui?-bet man kazkaip miegot su maisu ant plauku nelabai-as neiskenciu-palaikau kelias valandas ir isplaunu 4u.gif nors galima koki sekmadieni ryte istrint ir vakare galva isplaut  g.gif

nu ziurint kokie tavoplaukai mano tai labai daug ju ir stori tai man 2 reikia. nu kuo ilgiau tuo geriau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 20:29)
nu ziurint kokie tavoplaukai mano tai labai daug ju ir stori tai man 2 reikia. nu kuo ilgiau tuo geriau.  4u.gif

o nepastebejai kad nuo alieju naudojimo plaukams jie butu labiau pradeje riebaluotis? g.gif
Atsakyti
As uzsisakiau va toki http://cdn3.ayur.lt/...R_VATIKA_02.jpg laukiu parkeliaujant, norisi greiciau isbandyti. Gal kuri esate naudojusi? smile.gif
Papildyta:

Papildyta:

Aliejus plaukams DABUR VATIKA, 150ml

* Plaukų priežiūrai

Pagamintas iš aukščiausios kokybės kokosų aliejaus, praturtinto heninių lavsonijų, agrastinių lapainių, citrinų ir dar 6 veiksmingų vaistinių augalų ekstraktais. Unikali, natūrali VATIKA aliejaus formuluotė užtikrina gilesnį aliejaus prasiskverbimą į plaukus ir galvos odą.

Heninė lavsonija kartu su kitomis žolelėmis padengia plaukus ir saugo juos nuo oksidacijos, padėdama išlaikyti natūralią plaukų spalvą. Agrastinis lapainis (Amla) stiprina plaukų šaknis, padeda išsaugoti plaukus sveikais ir natūraliai tankiais. Sutraukiamasis citrinų poveikis kontroliuoja riebalų išsiskyrimą iš galvos odos.

Naudojimas: VATIKA aliejumi reguliariai tepkite plaukus ir galvos odą. Geresnį rezultatą pasieksite palikę aliejų per naktį. Ce aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa24: 02 gruodžio 2009 - 12:51
Labas vakarelis 4u.gif

As cia su tokiu klausimeliu pas jus uzsukau.Na tokia kaip ir apklausele noreciau padaryt.Is anksto sorry jeigu kam pasirodys,kad oftopikas,bet cia susije su aliejais. ar daug yra uzsisakanciu aliejukus is akomos? Ir is kvapu namu? Labai aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti