Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(kamarele @ 2009 11 24, 14:09)
Man visi aliejai labai sunkiai is plauku issiplauna  doh.gif Turiu plauti kelis kartus, bet dazniausiai dar vistiek su citrina turiu perplauti. Manau cia mano plaukai kazkokie "imlus" aliejams tongue.gif

Manau , per daug dedi ant plauku to aliejaus. Labai saikingai reikia. Arba aliejus netinkamas. As pasitikrinu plaukus vaistinese, ten ziuri su kompu. Labai matosi priemones likuciai. tai gali suprasti ar plaukai toleruoja ar ne. naudojau viena alieju galiukams, tai patare ji keisti, nes plaukai jo nesugerdavo, plauku galai budavo sulipe. . dabar naudoju skysta "karsta alieju" galams, tai plaukai nesulimpa, nesipucia, graziai krinta.
Atsakyti
QUOTE(as-madam @ 2009 11 24, 18:15)
Manau , per daug dedi ant plauku to aliejaus. Labai saikingai reikia. Arba aliejus netinkamas. As pasitikrinu plaukus vaistinese, ten ziuri su kompu. Labai matosi priemones likuciai. tai gali suprasti ar plaukai toleruoja ar ne. naudojau viena alieju galiukams, tai patare ji keisti, nes plaukai jo nesugerdavo, plauku galai budavo sulipe. . dabar naudoju skysta "karsta alieju" galams, tai plaukai nesulimpa, nesipucia, graziai krinta.

Is kur zinoti kokioje vaistineje cia atlieka tokias proceduras??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 11 25, 23:46)
Is kur zinoti kokioje vaistineje cia atlieka tokias proceduras??? g.gif

Man irgi butu idomu suzinoti ax.gif
Atsakyti
Pradejau naudoti kanapiu alieju, kolkas tepiau tik galiukus - tai glotnus, blizgantys - patiko thumbup.gif riebesnis ir 'sunkesnis' nei kokosu.
Pirkau gerai neissiaiskinusi koki poveiki kanapiu aliejus turi plaukams, gal kas padesit?Ar galima juo tepti plauku saknis?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 06, 19:07)
kaip sauniai, Eve-line  4u.gif  mirksiukas.gif
as siandien maisiau ricinos su alyvuogiu... ax.gif  visai nieko...tik nelabai man ricina del savo tirstumo.. mirksiukas.gif

As tai pat visad ricinios naudoju thumbup.gif kas dar nemeginot pameginkit nes mano plaukai atsigavo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzavaaa @ 2009 11 28, 15:40)
As tai pat visad ricinios naudoju  thumbup.gif  kas dar nemeginot pameginkit nes mano plaukai atsigavo  4u.gif  4u.gif

tepi tik galus ar visus plaukus? Vienu metu naudojau naktimis galams, bet kazkaip primirsau as jau ji.. doh.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kur p0erkat nerafinuota kokosu alieju plaukam? 4u.gif gyvenu siauliuose.. arba gal koki tinklalapi zinot is kur galima parsisiust?
Atsakyti
as plaukams naudoju kokosu alieju-man labai patinka kol kas-plauku neapsunkina-graziai suglotnina, plaukai graziai krinta-garbaneles grazios nepasisiaususios pasidaro thumbup.gif
as pirkau is cia
kokosu aliejus
Atsakyti
Turėjau natūralaus Jojobos aliejaus, draugė iš Italijos dovanų atvežė /ten nebrangu/. Jis odai. Bet dėl įdomumo pabandžiau plaukų galiukus patept. Liuksum 4u.gif Labai neblogas results biggrin.gif Ieškosiu dabar mūsų šopuose. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 28, 13:50)
as plaukams naudoju kokosu alieju-man labai patinka kol kas-plauku neapsunkina-graziai suglotnina, plaukai graziai krinta-garbaneles grazios nepasisiaususios pasidaro  thumbup.gif

Aš apie kokosų aliejų galiu pasakyti, kad natūraliam aliejui išgauti naudojamas šviežias kokoso branduolys jo nedžiovinant.
Baltos spalvos, nerafinuotas ir nedezodoruotas kokospalmių riešutų aliejus turi kokosui būdingą malonų kvapą. Kietos konsistencijos, skystėja prie 24-26°C, užtepus ant odos akimirksniu išsilydo. Lengvai įsigeria į odą, nepalieka riebaus pojūčio. Tik natūraliame chemiškai neapdorotame, t.y. nerafinuotame, aliejuje yra išlikusios natūralios bioaktyvios medžiagos, kurios prarandamos aliejų rafinuojant.
Naudojimas:
• Vienas iš pačių geriausių aliejų bendram kūno masažui dėl puikios tekstūros ir slydimo. Vietoj kūno pienelio – ištepti kūną po dušo ar vonios per 3 min., kol odos poros išsiplėtusios. Padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą. Kaip kremas po skutimosi (ir vyrams, ir moterims).
• Kaip įdegio aliejus – tepti odą prieš tepantis saulės filtrais. Apsaugo odą nuo UV spindulių, sūraus vandens ir vėjo. Kaip aliejus “po saulės” – sudrėkins ir pamaitins saulės sudirgintą odą.
• Plaukų kaukė – ištepti išsausėjusius, pažeistus plaukus ir/ar įmasažuoti į galvos odą, ir palaikyti per naktį. Ryte išplauti švelniu botaniniu šampūnu. Puikiai minkština plaukus ir maitina galvos odą, padeda atikratyti pleiskanų. Kaip plaukų aliejus šlapių plaukų efektui sukurti – trupučiu aliejaus sutepti plaukų galus, netepti prie šaknų.
• Kai kuriais atvejais netgi atstato pažeistą arba sergančią odą, subalansuoja odos riebumą/sausumą. Galima naudoti esant uždegiminėms odos ligoms, kaip pvz. dermatitai, žvynelinė, neurodermitas ir kt.
• Padeda išvengti pigmentinių dėmių atsiradimo ir kitų nemalonių odos senėjimo reiškinių.

Pažiūrėjau jūsų nuorodą, bet pagal kainą labai abejoju, kas jis būtų natūralus, gal yra prie sudėties parašyta, kiek proc. įeina natūralaus kokosų aliejaus?
Nes aš naudoju 100 proc. natūralų, tai kaina grubiai dvigubai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 11 30, 12:49)
Pažiūrėjau jūsų nuorodą, bet pagal kainą labai abejoju, kas jis būtų natūralus, gal yra prie sudėties parašyta, kiek proc. įeina natūralaus kokosų aliejaus?
Nes aš naudoju 100 proc. natūralų, tai kaina grubiai dvigubai skiriasi.

kur jį perkat? ax.gif
Atsakyti
Atsinesu parodyt viena aliejuku rinkini, kuris tikrai labai labai dosniai lepina mano nepakulusnius, storus plaukus. wub.gif Ir jokia cia reklama tongue.gif kadangi cia yra tema apie NATURALIUS aliejus plaukams, todel ir drystu pasigirti, jog radau sias ampuoles eurokos man atrodo,o kai dar sudety pasiskaiciau. Atskirai su aliejais daug terlios is tikruju, Aisku terliojuosi as kai netingiu, bet sis variantas man labiausiai patinka. wub.gif Galiu nurasyt sudeti merginos, kad patiketumet siu ampuoliu naturalumu. ax.gif Simmondsia Chinensis Seed Oil, Corylus Avellana Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil. Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii, Linum Usitatissimum Seed Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Prunus Amygdalus Dalcis Oil, Zea Mays Oil, Arctium Lappa Seed Oil, Ubiquinone (Q 10), Biotin, BHA, BHT, Propyl Gallate, Tallow Glycerides, Citric Acid, Olus, Propylane Glycol. karsta.gif
grizus i LT uzsipirksiu tiek kad kiekviena diena ar bent kas antra galeciau palepint savuosius siom ampuolem. wub.gif
user posted image
http://www.1reshenie...ex.php?page=319
cia saitas ju. maciau ir sampunu yra reikes ir tu sudeti pasiziurejus isbandyt. ax.gif
Atsakyti