Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

Tai merginos,koks jums geriausias aliejus plaukų galiukams? smile.gif
aš noriu įsigyti,bet nežinau kokį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 24, 12:35)
Tai merginos,koks jums geriausias aliejus plaukų galiukams? smile.gif
aš noriu įsigyti,bet nežinau kokį  verysad.gif

kokosu gali bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sausiems, sviesintiems labai patinka alyvuogiu ir avokadu aliejai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 24, 21:15)
mano sausiems, sviesintiems labai patinka alyvuogiu ir avokadu aliejai  wub.gif

O kaip juos naudojat?
Ant sausų plaukų truputį ar daug jo užtepat ir nuplaunat??
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 24, 22:07)
O kaip juos naudojat?
Ant sausų plaukų truputį ar daug jo užtepat ir nuplaunat??

ne, ant sausu plauku, istepu sukas ir sukuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 25, 10:35)
ne, ant sausu plauku, istepu sukas ir sukuoju  4u.gif

O kur perkate alyvuojiu ar kokosu aliejus??? ar tarkim alyvuojiu naudojate tiesioj is maximos?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 06 25, 11:29)
O kur perkate alyvuojiu ar kokosu aliejus??? ar tarkim alyvuojiu naudojate tiesioj is maximos?? g.gif

alyvuogiu turejau is maximos, dabar turiu is Kretos lauktuviu parvezta (skirtumas yra, bet svarbu kad butu nerafinuota) gal reiktu brangesni maximoj pirkti, nezinau g.gif kokosa as uzsisakiau is akoma, kokybe tikrai nebloga, o avokadu pirkau is KN 4u.gif
Atsakyti
Man labai tinka Dr. Hauschka Neem oil. Kokosu aliejus siek tiek per riebus, o sitas tiesiog idealus - pries plovima naudoju, o kartais ir kaip galiuku alieju sukuosenos formavimui. Labai labai taupiai naudojasi, mano pusilgiams iki peciu plaukams reikia 2-3 lasu vienam kartui.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,vakar pirma karta nusipirkau alyvuogiu aliejaus (organic root stimuliator,anti-frizz olive oil glossing polisher) ir nezinau kaip naudoti,nes neparasyta.Issiploviau galva ir issitepiau,bet plaukai tai ziauriai riebaluotai atrodo doh.gif ,gal kas zinot kaip ji naudot? pries plovima ar po plovimo? Is anksto labai aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 26, 14:06)
Man labai tinka Dr. Hauschka Neem oil. Kokosu aliejus siek tiek per riebus, o sitas tiesiog idealus - pries plovima naudoju, o kartais ir kaip galiuku alieju sukuosenos formavimui. Labai labai taupiai naudojasi, mano pusilgiams iki peciu plaukams reikia 2-3 lasu vienam kartui.
user posted image

O koks cia aliejus? Tiesiog plaukams? :] Prasom pasakyti kainyte ir kur pirkote.. :] rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites .....o kokosu aliejus pas jus skystas......? as siandien nusipirkau jojoba alieju ir kokosu alieju.....100% naturalus, organinis ir t.t......tai kokoso aliejus tristas.....ir kaip kazkas minejo kad kokosu aliejus kvepia kokusais.....pas mane jis nekvepia visai.... schmoll.gif jis skirtas tik odai ir plauku prieziurai o ne maistui naudoti.....
Atsakyti
mergaites .....o kokosu aliejus pas jus skystas......? as siandien nusipirkau jojoba alieju ir kokosu alieju.....100% naturalus, organinis ir t.t......tai kokoso aliejus tristas.....ir kaip kazkas minejo kad kokosu aliejus kvepia kokusais.....pas mane jis nekvepia visai.... schmoll.gif jis skirtas tik odai ir plauku prieziurai o ne maistui naudoti.....
Atsakyti