As varnalesas pirkau "Aistruoleje" salia lukiskiu aikstes. O jo yra visose tose rusiskose parduotuvelese.
Tik man atrodo jis rafinuotas
QUOTE(Jovita23 @ 2009 11 21, 23:42)
As varnalesas pirkau "Aistruoleje" salia lukiskiu aikstes. O jo yra visose tose rusiskose parduotuvelese.
Tai nieko gero, jei rafinuotas, reikes uzsukti ir i aistruole paziureti
Gavau kokoso aliejaus indeli dovanu,jus man paaiskinkit,kaip daryt plaukam kauke ,juk jis sustinges,tai ji sildyt,ar kaip
QUOTE(Cristale @ 2009 11 19, 23:18)
gal tada labiausiai tiktu kokosu aliejus nebandet? nes nuo kanapiu aliejaus, tai mano plaukai pasidare glotnesni, labiau sugule, ne tokie pasisiause o nuo kokosu labiau purus, tokie lengvi.
As saknu netepu, tai man neriebina plauku. Anksciau tepdavau, tai tikrai dazniau riebaluodavosi.
Bandziau kokosus ir tebenaudoju juos, siaip patinka, bet sutepus daugiau kaip puslitri ant plauku, norisi kazkuom paivairinti Aciu uz info, kanapuo tuomet atkrenta
Papildyta:
QUOTE(Brilliant @ 2009 11 20, 11:28)
Sveikos, visos rašote, kad kokosų aliejus- lengvas aliejus, o aš nemoku jo išplauti Plaukai mano normalūs, tikrai ne riebūs, plaunu 2 kartus į savaitę...Galai šiuo metu pasausėję. Kokosų aliejaus tepu tik kokį sprindį nuo plaukų galų, bet kai plaunu, aš tuos plaukus masažuoju, trinu ir tas kokosų aliejus patenka ant plaukų šaknų ir iš ten neišsiplauna Gal aš nemoku tiesiog galvos plauti, tokiu atveju? Jūs gal pirmiausiai stengiatės tuos plaukų galus ištrinti su šampūnu, kad aliejai išsiplautų, paskui pereinate prie šaknų, kad tos šaknys aliejumi neapsnineštų? (toks blondiškas klausimas )
o alieju nerafinuota naudojate?
Vakar tepiau ant plaukų "Repeinoje maslo" tą visų išgirtąją (varnalėšų aliejus liet.), bet rezultatas man nepatiko. Plaukai sukritę, matyt blogai išsiplovė, nes atrodo kaip neplauta galva
QUOTE(Melajja @ 2009 11 22, 21:45)
Bandziau kokosus ir tebenaudoju juos, siaip patinka, bet sutepus daugiau kaip puslitri ant plauku, norisi kazkuom paivairinti Aciu uz info, kanapuo tuomet atkrenta
Papildyta:
Papildyta:
Taip, Melajja, žinoma nerafinuotą iš Sveikų produktų
As naudoju Cosmofarmos italu firmos aliejukus plaukams. Ekologiskos linijos. Yra "karstas aliejus " skirtas galiukams. Tepu juos po plovimo ant sausu plauku. Labai gerai. O kitas skirtas visam plaukui- skysti kristalai aliejuje. Vyras turi tos pacios firmos Revivexil gel plauku formavimo krema, kuris turi plauku slinkima stabdanti povieki! naujausiu formuliu technologija. zodziu du viename.
QUOTE(Melajja @ 2009 11 22, 22:45)
Papildyta:
Papildyta:
Man visi aliejai labai sunkiai is plauku issiplauna Turiu plauti kelis kartus, bet dazniausiai dar vistiek su citrina turiu perplauti. Manau cia mano plaukai kazkokie "imlus" aliejams
QUOTE(kamarele @ 2009 11 24, 13:09)
Man visi aliejai labai sunkiai is plauku issiplauna Turiu plauti kelis kartus, bet dazniausiai dar vistiek su citrina turiu perplauti. Manau cia mano plaukai kazkokie "imlus" aliejams
o gal plauni plaukus su sampunu su kondicionierium arba drekinamuoju sampunu? kartais tokiais sampunais sunku isplauti alieju...
QUOTE(Breta6 @ 2009 11 23, 19:04)
luli, paprasčiausiai paėmus šiek tiek iš indelio, patrink tarp delnų, jis nuo šilumos greitai tirpsta, ir ištepk plaukų galus.
Galima įstatyti indelį į indą su virintu vandeniu ir palaukti, kol aliejus suskystės.
Galima įstatyti indelį į indą su virintu vandeniu ir palaukti, kol aliejus suskystės.
Aciu uz atsakyma