Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

As varnalesas pirkau "Aistruoleje" salia lukiskiu aikstes. O jo yra visose tose rusiskose parduotuvelese.
Tik man atrodo jis rafinuotas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 11 21, 23:42)
As varnalesas pirkau "Aistruoleje" salia lukiskiu aikstes. O jo yra visose tose rusiskose parduotuvelese.
Tik man atrodo jis rafinuotas verysad.gif

Tai nieko gero, jei rafinuotas, reikes uzsukti ir i aistruole paziureti g.gif
Atsakyti
Gavau kokoso aliejaus indeli dovanu,jus man paaiskinkit,kaip daryt plaukam kauke g.gif ,juk jis sustinges,tai ji sildyt,ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2009 11 19, 23:18)

gal tada labiausiai tiktu kokosu aliejus g.gif nebandet? nes nuo kanapiu aliejaus, tai mano plaukai pasidare glotnesni, labiau sugule, ne tokie pasisiause smile.gif o nuo kokosu labiau purus, tokie lengvi.
As saknu netepu, tai man neriebina plauku. Anksciau tepdavau, tai tikrai dazniau riebaluodavosi.

Bandziau kokosus ir tebenaudoju juos, siaip patinka, bet sutepus daugiau kaip puslitri ant plauku, norisi kazkuom paivairinti ax.gif Aciu uz info, kanapuo tuomet atkrenta 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Brilliant @ 2009 11 20, 11:28)
Sveikos, visos rašote, kad kokosų aliejus- lengvas aliejus, o aš nemoku jo išplauti doh.gif  Plaukai mano normalūs, tikrai ne riebūs, plaunu 2 kartus į savaitę...Galai šiuo metu pasausėję. unsure.gif Kokosų aliejaus tepu tik kokį sprindį nuo plaukų galų, bet kai plaunu, aš tuos plaukus masažuoju, trinu ir tas kokosų aliejus patenka ant plaukų šaknų ir iš ten neišsiplauna g.gif  doh.gif  Gal aš nemoku tiesiog galvos plauti, tokiu atveju? biggrin.gif  Jūs gal pirmiausiai stengiatės tuos plaukų galus ištrinti su šampūnu, kad aliejai išsiplautų, paskui pereinate prie šaknų, kad tos šaknys aliejumi neapsnineštų? (toks blondiškas klausimas flirt.gif )

o alieju nerafinuota naudojate? g.gif
Atsakyti
Vakar tepiau ant plaukų "Repeinoje maslo" tą visų išgirtąją (varnalėšų aliejus liet.), bet rezultatas man nepatiko. Plaukai sukritę, matyt blogai išsiplovė, nes atrodo kaip neplauta galva doh.gif
Atsakyti
luli, paprasčiausiai paėmus šiek tiek iš indelio, patrink tarp delnų, jis nuo šilumos greitai tirpsta, ir ištepk plaukų galus.
Galima įstatyti indelį į indą su virintu vandeniu ir palaukti, kol aliejus suskystės.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 11 22, 21:45)
Bandziau kokosus ir tebenaudoju juos, siaip patinka, bet sutepus daugiau kaip puslitri ant plauku, norisi kazkuom paivairinti  ax.gif  Aciu uz info, kanapuo tuomet atkrenta  4u.gif

Papildyta:
o alieju nerafinuota naudojate?  g.gif

Taip, Melajja, žinoma nerafinuotą iš Sveikų produktų mirksiukas.gif
Atsakyti
As naudoju Cosmofarmos italu firmos aliejukus plaukams. Ekologiskos linijos. Yra "karstas aliejus " skirtas galiukams. Tepu juos po plovimo ant sausu plauku. Labai gerai. bigsmile.gif O kitas skirtas visam plaukui- skysti kristalai aliejuje. Vyras turi tos pacios firmos Revivexil gel plauku formavimo krema, kuris turi plauku slinkima stabdanti povieki! naujausiu formuliu technologija. g.gif zodziu du viename.
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2009 11 20, 16:50)

Kaip jums patinka tas varnalesu aliejus su propoliu? smile.gif
as siandien nusipirkau paprasta varnalesu alieju sios serijos, ziurejau ir ta, bet kazkaip galvojau pradziai vieno uzteks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 11 22, 22:45)
Bandziau kokosus ir tebenaudoju juos, siaip patinka, bet sutepus daugiau kaip puslitri ant plauku, norisi kazkuom paivairinti  ax.gif  Aciu uz info, kanapuo tuomet atkrenta  4u.gif

Papildyta:
o alieju nerafinuota naudojate?  g.gif

Man visi aliejai labai sunkiai is plauku issiplauna doh.gif Turiu plauti kelis kartus, bet dazniausiai dar vistiek su citrina turiu perplauti. Manau cia mano plaukai kazkokie "imlus" aliejams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 11 24, 13:09)
Man visi aliejai labai sunkiai is plauku issiplauna  doh.gif Turiu plauti kelis kartus, bet dazniausiai dar vistiek su citrina turiu perplauti. Manau cia mano plaukai kazkokie "imlus" aliejams tongue.gif

o gal plauni plaukus su sampunu su kondicionierium arba drekinamuoju sampunu? mastau.gif kartais tokiais sampunais sunku isplauti alieju...
Atsakyti
QUOTE(Breta6 @ 2009 11 23, 19:04)
luli, paprasčiausiai paėmus šiek tiek iš indelio, patrink tarp delnų, jis nuo šilumos greitai tirpsta, ir ištepk plaukų galus.
Galima įstatyti indelį į indą su virintu vandeniu ir palaukti, kol aliejus suskystės.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti