wow koks geris tas kokoso aliejukas, nusipirkau neseniai, bet labai esu patenkinta o kvapas na super
pirkau via natural ar kazkaip panasiai parduotuvej, Kaune
Sveikos, visos rašote, kad kokosų aliejus- lengvas aliejus, o aš nemoku jo išplauti Plaukai mano normalūs, tikrai ne riebūs, plaunu 2 kartus į savaitę...Galai šiuo metu pasausėję. Kokosų aliejaus tepu tik kokį sprindį nuo plaukų galų, bet kai plaunu, aš tuos plaukus masažuoju, trinu ir tas kokosų aliejus patenka ant plaukų šaknų ir iš ten neišsiplauna Gal aš nemoku tiesiog galvos plauti, tokiu atveju? Jūs gal pirmiausiai stengiatės tuos plaukų galus ištrinti su šampūnu, kad aliejai išsiplautų, paskui pereinate prie šaknų, kad tos šaknys aliejumi neapsnineštų? (toks blondiškas klausimas )
QUOTE(Brilliant @ 2009 11 20, 10:28)
Sveikos, visos rašote, kad kokosų aliejus- lengvas aliejus, o aš nemoku jo išplauti Plaukai mano normalūs, tikrai ne riebūs, plaunu 2 kartus į savaitę...Galai šiuo metu pasausėję. Kokosų aliejaus tepu tik kokį sprindį nuo plaukų galų, bet kai plaunu, aš tuos plaukus masažuoju, trinu ir tas kokosų aliejus patenka ant plaukų šaknų ir iš ten neišsiplauna Gal aš nemoku tiesiog galvos plauti, tokiu atveju? Jūs gal pirmiausiai stengiatės tuos plaukų galus ištrinti su šampūnu, kad aliejai išsiplautų, paskui pereinate prie šaknų, kad tos šaknys aliejumi neapsnineštų? (toks blondiškas klausimas )
o gal naudoji sampuna su kondicionierium arba drekinamaji? kartais tokie sampunai neisplauna gerai. as tai jei tepu plaukus aliejum tai naudoju sampuna be jokiu balzamu arba riebiems plaukams, tada gerai issiplauna...
Cristale, kokioj parduotuvėj pirkot varnalėšų aliejų?
Dabar kaip tik jo ieškau.
Dabar kaip tik jo ieškau.
Eve-line, aš taip pat turiu specialų šampūną nusipirkus aliejams išplauti, rašo normaliems, riebiems plaukams ir ne su vienu juo bandžiau plauti ir su kitu šampūnu, vistiek neišsiplovė po 2 kartų visiškai Kondicionieriaus ar kokių kitokių kaukių ir nenaudoju po aliejų panaudojimo, tai problema matyt ne šampūne bus
QUOTE(.Vėja. @ 2009 11 20, 13:57)
vadinasi kosmetikos isparduotuve SAULE, laisves pradzioj, tokiam pusrusy ta parduotuve. Seip ten nemazai profesionalios kosmetikos ir labai nebrangiai
ir varnalesu aliejaus ten yra keliu rusiu
as naudoju toki
http://www.safora.lt...ai_aliejai/p,40
o dar buvo tokiu
Varnalėšų aliejus su dilgėlės ekstraktu.
Varnalėšų aliejus su dviskiaučiu ginkmedžiu (Ginkgo biloba).
Varnalėšų aliejus su lakišiaus ekstraktu.
kainavo apie 8lt
QUOTE(Cristale @ 2009 11 20, 16:50)
vadinasi kosmetikos isparduotuve SAULE, laisves pradzioj, tokiam pusrusy ta parduotuve. Seip ten nemazai profesionalios kosmetikos ir labai nebrangiai
as naudoju toki
o dar buvo tokiu
kainavo apie 8lt
as naudoju toki
o dar buvo tokiu
kainavo apie 8lt
Ačiū!
Pirmadienį reikės ten apsilankyti.
QUOTE(Brilliant @ 2009 11 20, 11:28)
Aš pradedu nuo šaknų
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 22:20)
Idomu ar to varnalesu aliejaus butu tose rusiskos kosmetikos parduotuvese.. Niekas neuzmatet?
tikrai yra. 'martinoj' pc parkas
QUOTE(princesee @ 2009 11 21, 16:03)
tikrai yra. 'martinoj' pc parkas
Aciu toli man tas parkas, bandysiu salia namu parduotuveje rusiskoje rasti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 21, 16:16)
Aciu toli man tas parkas, bandysiu salia namu parduotuveje rusiskoje rasti
Man kažkaip rusiškos priemonės visai patinka Visų pirma pigesnės, o ir kokybe tikrai neatsilieka, o gal netgi ir daugeliu atvejų būna geresnės už kitas tokio paties tipo užsienietiškas.