Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

wow koks geris tas kokoso aliejukas, nusipirkau neseniai, bet labai esu patenkinta thumbup.gif o kvapas bigsmile.gif na super

pirkau via natural ar kazkaip panasiai parduotuvej, Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, visos rašote, kad kokosų aliejus- lengvas aliejus, o aš nemoku jo išplauti doh.gif Plaukai mano normalūs, tikrai ne riebūs, plaunu 2 kartus į savaitę...Galai šiuo metu pasausėję. unsure.gif Kokosų aliejaus tepu tik kokį sprindį nuo plaukų galų, bet kai plaunu, aš tuos plaukus masažuoju, trinu ir tas kokosų aliejus patenka ant plaukų šaknų ir iš ten neišsiplauna g.gif doh.gif Gal aš nemoku tiesiog galvos plauti, tokiu atveju? biggrin.gif Jūs gal pirmiausiai stengiatės tuos plaukų galus ištrinti su šampūnu, kad aliejai išsiplautų, paskui pereinate prie šaknų, kad tos šaknys aliejumi neapsnineštų? (toks blondiškas klausimas flirt.gif )
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 11 20, 10:28)
Sveikos, visos rašote, kad kokosų aliejus- lengvas aliejus, o aš nemoku jo išplauti doh.gif  Plaukai mano normalūs, tikrai ne riebūs, plaunu 2 kartus į savaitę...Galai šiuo metu pasausėję. unsure.gif Kokosų aliejaus tepu tik kokį sprindį nuo plaukų galų, bet kai plaunu, aš tuos plaukus masažuoju, trinu ir tas kokosų aliejus patenka ant plaukų šaknų ir iš ten neišsiplauna g.gif  doh.gif  Gal aš nemoku tiesiog galvos plauti, tokiu atveju? biggrin.gif  Jūs gal pirmiausiai stengiatės tuos plaukų galus ištrinti su šampūnu, kad aliejai išsiplautų, paskui pereinate prie šaknų, kad tos šaknys aliejumi neapsnineštų? (toks blondiškas klausimas flirt.gif )

o gal naudoji sampuna su kondicionierium arba drekinamaji? kartais tokie sampunai neisplauna gerai. as tai jei tepu plaukus aliejum tai naudoju sampuna be jokiu balzamu arba riebiems plaukams, tada gerai issiplauna... rolleyes.gif
Atsakyti
Cristale, kokioj parduotuvėj pirkot varnalėšų aliejų?
Dabar kaip tik jo ieškau. lens.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Vėja.: 20 lapkričio 2009 - 12:59
Eve-line, aš taip pat turiu specialų šampūną nusipirkus aliejams išplauti, rašo normaliems, riebiems plaukams g.gif ir ne su vienu juo bandžiau plauti ir su kitu šampūnu, vistiek neišsiplovė po 2 kartų visiškai unsure.gif Kondicionieriaus ar kokių kitokių kaukių ir nenaudoju po aliejų panaudojimo, tai problema matyt ne šampūne bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 11 20, 13:57)
Cristale, kokioj parduotuvėj pirkot varnalėšų aliejų?
Dabar kaip tik jo ieškau. lens.gif

vadinasi kosmetikos isparduotuve SAULE, laisves pradzioj, tokiam pusrusy ta parduotuve. Seip ten nemazai profesionalios kosmetikos ir labai nebrangiai 4u.gif
ir varnalesu aliejaus ten yra keliu rusiu
as naudoju toki
http://www.safora.lt...ai_aliejai/p,40
o dar buvo tokiu
Varnalėšų aliejus su dilgėlės ekstraktu.
Varnalėšų aliejus su dviskiaučiu ginkmedžiu (Ginkgo biloba).
Varnalėšų aliejus su lakišiaus ekstraktu.

kainavo apie 8lt
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2009 11 20, 16:50)

Idomu ar to varnalesu aliejaus butu tose rusiskos kosmetikos parduotuvese.. Niekas neuzmatet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2009 11 20, 16:50)
vadinasi kosmetikos isparduotuve SAULE, laisves pradzioj, tokiam pusrusy ta parduotuve. Seip ten nemazai profesionalios kosmetikos ir labai nebrangiai 4u.gif
ir varnalesu aliejaus ten yra keliu rusiu
as naudoju toki
http://www.safora.lt...ai_aliejai/p,40
o dar buvo tokiu
Varnalėšų aliejus su dilgėlės ekstraktu.
Varnalėšų aliejus su dviskiaučiu ginkmedžiu (Ginkgo biloba). 
Varnalėšų aliejus su lakišiaus ekstraktu. 

kainavo apie 8lt

Ačiū! 4u.gif
Pirmadienį reikės ten apsilankyti. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 11 20, 11:28)
Sveikos, visos rašote, kad kokosų aliejus- lengvas aliejus, o aš nemoku jo išplauti doh.gif  Plaukai mano normalūs, tikrai ne riebūs, plaunu 2 kartus į savaitę...Galai šiuo metu pasausėję. unsure.gif Kokosų aliejaus tepu tik kokį sprindį nuo plaukų galų, bet kai plaunu, aš tuos plaukus masažuoju, trinu ir tas kokosų aliejus patenka ant plaukų šaknų ir iš ten neišsiplauna g.gif  doh.gif  Gal aš nemoku tiesiog galvos plauti, tokiu atveju? biggrin.gif  Jūs gal pirmiausiai stengiatės tuos plaukų galus ištrinti su šampūnu, kad aliejai išsiplautų, paskui pereinate prie šaknų, kad tos šaknys aliejumi neapsnineštų? (toks blondiškas klausimas flirt.gif )

Aš pradedu nuo šaknų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 22:20)
Idomu ar to varnalesu aliejaus butu tose rusiskos kosmetikos parduotuvese.. Niekas neuzmatet?  g.gif

tikrai yra. 'martinoj' pc parkas
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 11 21, 16:03)
tikrai yra. 'martinoj' pc parkas

Aciu smile.gif toli man tas parkas, bandysiu salia namu parduotuveje rusiskoje rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 21, 16:16)
Aciu smile.gif toli man tas parkas, bandysiu salia namu parduotuveje rusiskoje rasti  ax.gif

Man kažkaip rusiškos priemonės visai patinka smile.gif Visų pirma pigesnės, o ir kokybe tikrai neatsilieka, o gal netgi ir daugeliu atvejų būna geresnės už kitas tokio paties tipo užsienietiškas.
Atsakyti