Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 11 15, 17:36)
nu nezinau.. biggrin.gif  lai tegu praktika (t.y. mes) kalbekim sia tema...man nepradejo dar KOL KAS riebaluotis, bigsmile.gif  nors tepu jau metus beveik...jei jau dermatologe sneka tokius pezalus... doh.gif

Šaunu, kad viskas kol kas gerai, bet patikėk esu girdėjusi ir kitokios praktikos atsiliepimų mirksiukas.gif Čia kiekvienam žmogui gali būti skirtingai. Kaip pvz. ir šampūnai, vienam labai gerai padeda, o kitam gali ir sugadinti plaukus g.gif

Todėl svarbiausia, kaip čia ir kitos minėjo viskam turi būti SAIKAS drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 18 lapkričio 2009 - 20:29
Sveikos 4u.gif Kur perkate nerafinuota varnalesu alieju?

Aroma Baltic turi, bet tik rafinuota.
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2009 11 19, 12:05)
Sveikos  4u.gif  Kur perkate nerafinuota varnalesu alieju?

Šiandiena nusipirkau rusišką "Repeinoe maslo s ekstraktom poček topolia" Na jau, kad prirašyta koks jis geras, bet koks tas aliejus rafinuotas ar nea tai neparašyta g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2009 11 19, 12:05)
Sveikos  4u.gif  Kur perkate nerafinuota varnalesu alieju?

man yaip pat idomu, kur galima isigyti varnalesu, girdejau jis padeda nuo slinkimo, mazina riebalavimsasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 15, 16:59)
Anot mano dermatologės, nepatartina todėl, kad galima labai greit susigadinti plaukus. Na, ta prasme, kad plaukai gali pradėt riebaluotis daug greičiau nei įprastai, o tai jau tikrai nėra gerai. mirksiukas.gif

nereikia taip aklai tikti musiskiais "daktariukais", maniskis dermatologas pareiske, kad naturalios kosmetikos nera ir but negali doh.gif

Papildyta:
[quote=ingira,2009 11 15, 18:24]
galbut dermatologe turejo omeny, jog sveikiems plaukams nereik piktnaudziauti..? tuomet tikiu, nes ant saves pastebejau, maniskiai nera sausi ar nualinti ir man pakanka 1k i savaite sutepti labai mazu kiekiu, kitaip apsivelia plaukas, apsunksta, permaitintas tampa

Manau lygiai tas pats butu ir nuo cheminiu kaukiu, plaukai prsimaitintu ir apsunktu nuo jei kazdien naudotum ir laikytum po kelias val, tai manau tas persistengimas tiek naturaliom, tiek nenutaraliom priemonem galioja.
Ir natutaliu priemoniu padaugint manau ne taip kenkia kaip cheminiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cristale @ 2009 11 15, 18:28)
keista, dauguma kirpeju pataria naudot aliejus. As pati jau ilga laika naudoju ivairiausius aliejus. g.gif ir tikrai nesiskundziu. Labai patinka man kanapiu aliejus migdolu ir varnalesu  ax.gif plaukai minksti, svelnus wub.gif

kur perkate kanapiu ir varnalesu aliejukus? gal galite suos du palyginti, arba visus tris tarpusavyje palyginkit biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
bent jau Vilniuje varnalesu aliejus yra tik Aroma Baltic ir tas dar rusikas. Deja, daugiau kitokio nerandu.
O tas Aroma Baltic tikrai rafinuotas? Nes is ten pirkavau kitus aliejus, tai lyg ir nerafinuoti budavo.
Atsakyti

Papildyta:
kur perkate kanapiu ir varnalesu aliejukus? gal galite suos du palyginti, arba visus tris tarpusavyje palyginkit biggrin.gif 4u.gif
[/quote]

kanapiu alieju parveze drauge is Klaipedos, nes Kaune nera parduotuves. ta parduotuve radau internete aliejus.com berods. Tai jis is pilstomo aliejaus parduotuves, o vernalesu pirkau kosmetikos parduotuvej Kaune ir raso, kad jis skirtas butent plaukams, be to jis su biciu pikiu. Man labiausiai kolkas patinka kanapiu aliejus, nuo jo paukai labai svelnus buna ir minksti, labai blizgantys, ir bendrame vaizde atrodo kaip sveiki plaukai, is tikruju nuo kitu irgi panasus poveikis. dar as naudoju kokosu alieju, avokadu, vynuogiu kauliuku, varnalesu su biciu pikiu ir migdolu.
Tiesa mano plaukai nuolatos sviesinami, todel labai sauseja, ir dar kazkada detas cheminis ant sviesiu plauku, bet jau baigia ataugti, like tik galai, o nuo alieju jie svelnus, nesausi ir neskilineja 4u.gif Ai dar as naudoju sampuna su aliejais ir kauke plaukams turiu su linu semenu aliejumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 11 19, 15:31)
bent jau Vilniuje varnalesu aliejus yra tik Aroma Baltic ir tas dar rusikas. Deja, daugiau kitokio nerandu.
O tas Aroma Baltic tikrai rafinuotas? Nes is ten pirkavau kitus aliejus, tai lyg ir nerafinuoti budavo.

As klausiau firminej Aroma Baltic parduotuveje - tai mane uztikrino, kad tikrai rafinuotas. Manau nemelavo g.gif
Tai ka teks daryti paciai su varnalesu saknimis jei nerafinuoto niekur nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IKkatuks: 19 lapkričio 2009 - 17:28
sveikos 4u.gif nusipirkau as jojobos aliejuka, va dabar sedziu issitepus sausus plaukus ir laikysiu per nakti. bet man kilo toks klausimas betepant ax.gif kiek jus to aliejuko tepat, ar kad tik pasidengtu plaukai ar kad jau slapi nuo to aliejaus butu. ir dar idomu butu suzinot kaip tepat. as i delna po truputuka pyliau ir tryniau, nu bet man baisiai nepatogu kzk buvo, ir gan sunkiai man jis ten pasiskirste doh.gif gal ka netaip darau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 19 lapkričio 2009 - 18:59
QUOTE(ella* @ 2009 11 19, 19:58)
sveikos 4u.gif nusipirkau as jojobos aliejuka, va dabar sedziu issitepus sausus plaukus ir laikysiu per nakti. bet man kilo toks klausimas betepant ax.gif kiek jus to aliejuko tepat, ar kad tik pasidengtu plaukai ar kad jau slapi nuo to aliejaus butu. ir dar idomu butu suzinot kaip tepat. as i delna po truputuka pyliau ir tryniau, nu bet man baisiai nepatogu kzk buvo, ir gan sunkiai man jis ten pasiskirste doh.gif gal ka netaip darau g.gif

As lygiai taip pat tepu smile.gif o tepu taip mazdaug per vidury, nei kad per daug slapi nei per daug sausi butu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Cristale,2009 11 19, 15:50]
Papildyta:
[/quote]

kanapiu alieju parveze drauge is Klaipedos, nes Kaune nera parduotuves. ta parduotuve radau internete aliejus.com berods. Tai jis is pilstomo aliejaus parduotuves, o vernalesu pirkau kosmetikos parduotuvej Kaune ir raso, kad jis skirtas butent plaukams, be to jis su biciu pikiu. Man labiausiai kolkas patinka kanapiu aliejus, nuo jo paukai labai svelnus buna ir minksti, labai blizgantys, ir bendrame vaizde atrodo kaip sveiki plaukai, is tikruju nuo kitu irgi panasus poveikis. dar as naudoju kokosu alieju, avokadu, vynuogiu kauliuku, varnalesu su biciu pikiu ir migdolu.
Tiesa mano plaukai nuolatos sviesinami, todel labai sauseja, ir dar kazkada detas cheminis ant sviesiu plauku, bet jau baigia ataugti, like tik galai, o nuo alieju jie svelnus, nesausi ir neskilineja 4u.gif Ai dar as naudoju sampuna su aliejais ir kauke plaukams turiu su linu semenu aliejumi smile.gif
[/quote]

kanapiu maciau SP, o sis aliejus nepriploja plauku? Ieskau tokio, kuris pakankamai drekintu, matintu, bet tuo paciu neriebintu ir nesuguldytu plauku g.gif
Atsakyti
[quote=Melajja,2009 11 19, 22:46]

[/quote]

kanapiu maciau SP, o sis aliejus nepriploja plauku? Ieskau tokio, kuris pakankamai drekintu, matintu, bet tuo paciu neriebintu ir nesuguldytu plauku g.gif
[/quote]

gal tada labiausiai tiktu kokosu aliejus g.gif nebandet? nes nuo kanapiu aliejaus, tai mano plaukai pasidare glotnesni, labiau sugule, ne tokie pasisiause smile.gif o nuo kokosu labiau purus, tokie lengvi.
As saknu netepu, tai man neriebina plauku. Anksciau tepdavau, tai tikrai dazniau riebaluodavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristale: 19 lapkričio 2009 - 22:20
O kur pirkot tą kokosų aliejuką? g.gif
Atsakyti