QUOTE(IKkatuks @ 2009 11 19, 12:05)
Sveikos
Kur perkate nerafinuota varnalesu alieju?
Aroma Baltic turi, bet tik rafinuota.
man yaip pat idomu, kur galima isigyti varnalesu, girdejau jis padeda nuo slinkimo, mazina riebalavimsasi
Papildyta:
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 15, 16:59)
Anot mano dermatologės, nepatartina todėl, kad galima labai greit susigadinti plaukus. Na, ta prasme, kad plaukai gali pradėt riebaluotis daug greičiau nei įprastai, o tai jau tikrai nėra gerai.
nereikia taip aklai tikti musiskiais "daktariukais", maniskis dermatologas pareiske, kad naturalios kosmetikos nera ir but negali
Papildyta:
[quote=ingira,2009 11 15, 18:24]
galbut dermatologe turejo omeny, jog sveikiems plaukams nereik piktnaudziauti..? tuomet tikiu, nes ant saves pastebejau, maniskiai nera sausi ar nualinti ir man pakanka 1k i savaite sutepti labai mazu kiekiu, kitaip apsivelia plaukas, apsunksta, permaitintas tampa
Manau lygiai tas pats butu ir nuo cheminiu kaukiu, plaukai prsimaitintu ir apsunktu nuo jei kazdien naudotum ir laikytum po kelias val, tai manau tas persistengimas tiek naturaliom, tiek nenutaraliom priemonem galioja.
Ir natutaliu priemoniu padaugint manau ne taip kenkia kaip cheminiu
Papildyta:
QUOTE(Cristale @ 2009 11 15, 18:28)
keista, dauguma kirpeju pataria naudot aliejus. As pati jau ilga laika naudoju ivairiausius aliejus.
ir tikrai nesiskundziu. Labai patinka man kanapiu aliejus migdolu ir varnalesu
plaukai minksti, svelnus
kur perkate kanapiu ir varnalesu aliejukus? gal galite suos du palyginti, arba visus tris tarpusavyje palyginkit