Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Saulužė @ 2009 11 14, 00:18)
Afrikietiškas iš šviežių kokosų, Indiškas iš džiovintų,, afrikietiškas labiau kvepia, o rezultatai tai manau tie patys 4u.gif

O aš kai pirkau ir rinkausi tarp afrikietiško ir indiško, tai man atvirkščiai sakė. g.gif

Atsakyti
Inqira, kokia kaina ir kuriam laikui pakanka??
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 11 14, 14:34)
O aš kai pirkau ir rinkausi tarp afrikietiško ir indiško, tai man atvirkščiai sakė.  g.gif

Afrikietiškas iš natūralių, o indiškas iš džiovintų kokosų. Čia parašyta - http://www.kvapunama.../produktas/394/
Atsakyti
man irgi kazkaip alyvuogiu aliejus - plaukai kaip siaudas... kazkaip keista mastau.gif Maniau kad cia gal nuo vieno karto ir istvermingai trepliojau toliau, bet net po puses litro, plaukai kaip sluota...

Ar kas bandet moliugu alieju plaukams?

Ka rekomenduosit labai sausiems plaukams? noretusi kad labai stipriai suminkstintu plauka.. linu aliejus jau pabodo.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 11 14, 22:48)
man irgi kazkaip alyvuogiu aliejus - plaukai kaip siaudas... kazkaip keista mastau.gif Maniau kad cia gal nuo vieno karto ir istvermingai trepliojau toliau, bet net po puses litro, plaukai kaip sluota...

Vien aliejumi plaukų tepti nepatartina schmoll.gif schmoll.gif Aliejukai dedami į plaukų kaukes.
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 15, 11:21)
Vien aliejumi plaukų tepti nepatartina schmoll.gif  schmoll.gif Aliejukai dedami į plaukų kaukes.

Kodel nepatartina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 15, 11:56)
Kodel nepatartina?  g.gif

Anot mano dermatologės, nepatartina todėl, kad galima labai greit susigadinti plaukus. Na, ta prasme, kad plaukai gali pradėt riebaluotis daug greičiau nei įprastai, o tai jau tikrai nėra gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 15, 15:59)
Anot mano dermatologės, nepatartina todėl, kad galima labai greit susigadinti plaukus. Na, ta prasme, kad plaukai gali pradėt riebaluotis daug greičiau nei įprastai, o tai jau tikrai nėra gerai. mirksiukas.gif

nu nezinau.. biggrin.gif lai tegu praktika (t.y. mes) kalbekim sia tema...man nepradejo dar KOL KAS riebaluotis, bigsmile.gif nors tepu jau metus beveik...jei jau dermatologe sneka tokius pezalus... doh.gif
Atsakyti
galbut dermatologe turejo omeny, jog sveikiems plaukams nereik piktnaudziauti..? tuomet tikiu, nes ant saves pastebejau, maniskiai nera sausi ar nualinti ir man pakanka 1k i savaite sutepti labai mazu kiekiu, kitaip apsivelia plaukas, apsunksta, permaitintas tampa

QUOTE(Kaliausele @ 2009 11 14, 20:52)
Inqira, kokia kaina ir kuriam laikui pakanka??

kiekis mazas 100ml, mokejau apie 15lt, turiu nuo liepos men ir sunaudojau mazdaug 4dali, tepu plaukus labai nedideli kieki 1k savaiteje ir kartais rankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 15, 16:59)

keista, dauguma kirpeju pataria naudot aliejus. As pati jau ilga laika naudoju ivairiausius aliejus. g.gif ir tikrai nesiskundziu. Labai patinka man kanapiu aliejus migdolu ir varnalesu ax.gif plaukai minksti, svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 15, 16:59)

ai mano ir taip riebaluojasi lotuliukas.gif o siaip manau nereikia persisitengti ir viskas gerai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau kazkoki alieju plaukams is kosmetikos isparduotuves kaune. indiskas kazkoks, mano plaukai ploni ir silpni manau pasitarnaus, nors is paprastas alyvuogiu aliejus lb gerai ax.gif
Atsakyti