Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

nusprendžiau ir aš gelbėt savo plaukus natūraliais aliejukais.nusipirkau semenų,tik noriu paklaust kas kiek laiko darot kaukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 11 11, 19:26)
nusprendžiau ir aš gelbėt savo plaukus natūraliais aliejukais.nusipirkau semenų,tik noriu paklaust kas kiek laiko darot kaukes  g.gif

Aš aliejaus kaukes darau 1-2 kartus per savaitę.
Išbandžiau alyvuogių, linų sėmenų, kokosų aliejus.
Kolkas mano mėgstamiausias kokosų+migdolų+argano aliejų mišinukas. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,kuri kokosu alieju naudojate afrikietiska ar indiska?Kuom jie skiriasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 06, 21:07)
Sakykit kur konkrečiai Kaune nusipirkti natūralaus, ekologiško, nerafinuoto, kitaip sakant tinkamo naudoti plaukams kokosų aliejaus?

Ar jau radai kokosu alieju?
as perku akropoly 'Sveiki produktai'
plaukams toki: Kokosų aliejus, ekologiškas
ir valgoma
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 11 11, 19:26)
nusprendžiau ir aš gelbėt savo plaukus natūraliais aliejukais.nusipirkau semenų,tik noriu paklaust kas kiek laiko darot kaukes  g.gif

Kelis kartus per savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 11 11, 18:26)

kai tik yr alaiko. bet man asmeniskai pasijaucia rezultatas, jei darau bent 3 kartus per savaite. tada tikrai plaukuciai atsigaus. o viena karta i savaite tai labiau profilaktikai...
Atsakyti
As asmeniskai tik viena karta per savaite sugebu palepinti savo plaukelius aliejaus kaukytemis 4u.gif Nors galeciau nors pora kartu i savaite...... ax.gif bet geriau nei nieko biggrin.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau ricinų aliejaus, tai žadu jo dėt į kaukę.
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 11 12, 21:44)
Sveikos,kuri kokosu alieju naudojate afrikietiska ar indiska?Kuom jie skiriasi? 4u.gif

Mano iš Šri Lankos smile.gif

O kaukes dedu irgi maždaug kartą į savaitę, dažniau laiko nelabai yra smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 11 13, 01:44)

Man irgi įdomu. Nors kiek girdėjau, nelabai to skirtumo yra g.gif
Atsakyti
Arbatmedžio aliejus yra labai gerai toms, kurios nori atsikratyti pleiskanėlių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 13, 20:50)
Man irgi įdomu. Nors kiek girdėjau, nelabai to skirtumo yra  g.gif

Afrikietiškas iš šviežių kokosų, Indiškas iš džiovintų,, afrikietiškas labiau kvepia, o rezultatai tai manau tie patys 4u.gif
Atsakyti