Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Jovita23 @ 2009 11 04, 16:44)
Nusiprkau varnalesu aliejaus. Raso, kad pasildyti reikia.
Visai patiko mano plaukams, labai blizga

Is kur pirkot? ar ekologiskas?
Ar lengvai isiplauna? Ar nesuguldo plauku? kiek klausimu paberiau:ax:
Papildyta:
QUOTE(ančiukė @ 2009 11 04, 13:36)
Mergikės, kurios naudojat kokosų aliejų,
ar ji reikia tepti ant sausų, ar ant sušlapintų plaukų?  4u.gif

Manau dauguma, taip pat ir as, tepame ant sausu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš tai visada tepu ant sausų, pašildytą smile.gif
Atsakyti
Sakykit kur konkrečiai Kaune nusipirkti natūralaus, ekologiško, nerafinuoto, kitaip sakant tinkamo naudoti plaukams kokosų aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 06, 21:07)
Sakykit kur konkrečiai Kaune nusipirkti natūralaus, ekologiško, nerafinuoto, kitaip sakant tinkamo naudoti plaukams kokosų aliejaus?

Aš pirkau "Via Naturalis", Savanorių pr. 206 (prie Topo Centro).
Jie prekiauja Kvapų namų produkcija.

Papildyta:

ČIA jų puslapis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ančiukė: 06 lapkričio 2009 - 22:04
Šiandien nusipirkau kokosų aliejaus, išsitepiau plaukus, palaikysiu per naktį ir žiūrėsiu kokie rezultatai bus išplovus smile.gif
Šiaip patiko, nes galiukai mano labai sausi, ir greit susigėrė aliejus į juos, dar teko užtepti ax.gif Ir šiaip visur kur netingėjau išsitepiau, labai odą sušvelnina thumbup.gif
Atsakyti
Kresnele - prekes kirpykloms parduotuvese gali nusipirkti ko ieskai.

Norejau paklausti alieju naudotoju ir zinoviu rolleyes.gif koki aliejuka naudoti, kad plaukai butu purus. nes visa gyvenima juos purinu ir purinu. bandziau alyvuogiu tai kaip tik ""sugloste"" visus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliausele: 08 lapkričio 2009 - 10:59
Labas, sakykit ar naudoja kas saulegrazu alieju? ar turi jis kokia nauda plaukams, turiu ekologisko nerafinuoto, mastau ar duotu ka gero jo kauke?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 11 08, 08:58)
Kresnele - prekes kirpykloms parduotuvese gali nusipirkti ko ieskai.

Norejau paklausti alieju naudotoju ir zinoviu  rolleyes.gif  koki aliejuka naudoti, kad plaukai butu purus. nes visa gyvenima juos purinu ir purinu. bandziau alyvuogiu tai kaip tik ""sugloste"" visus  unsure.gif

Kokosų aliejaus aprašyme va ką rašo:
Didina plauko purumą, minkštumą, apimtį. Apgaubia apsaugine plėvele, suteikia plaukui žvilgesio. Maitina odą, naikina pleiskanas.

Pabandyt gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandyt gali mirksiukas.gif
[/quote]
aciu, reiks pameginti kazka. kokosa arba sezama. nes kai zviga man grazu labai, bet kai ji susiploja ant galvos tai verysad.gif negaliu i save ziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliausele: 08 lapkričio 2009 - 14:31
QUOTE(Kaliausele @ 2009 11 08, 12:29)
aciu, reiks pameginti kazka. kokosa arba sezama. nes kai zviga man grazu labai, bet kai ji susiploja ant galvos tai  verysad.gif  negaliu i save ziuret

Aš va šiandien išploviau tą kokosų aliejų iš po nakties, dar plaukai nėra išdžiuvę visiškai, bet žvilga gražiai ir nežinau ar man čia taip norisi kad būtų efektas ar jie tikrai švelnesni po 1 karto ax.gif hihihi.gif
O dėl purumo nežinau, nes man netinka kai būna purūs plaukai, tai nesistengiu tokių ir turėt, čia jau reiktų džiovint džiovintuvu specialiai norit pamatyti ar padeda smile.gif

Dar mačiau palmių aliejaus pirkti,kas žino kam jį galima panaudoti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Priya*: 08 lapkričio 2009 - 16:19
Sveiki.Palmu alejuka mano kirpeja labai gire.Sake labai atstato plauka.Pati nesu bandziusi,bet labai norieciau.Gal galit pasakyt kur yra pirkt ir kokia kaina,nes kirpeja zino tik is Sothys uz 90 lt.Tai man perbrangu.
Atsakyti
QUOTE(olivka9 @ 2009 11 09, 12:27)
Sveiki.Palmu alejuka mano kirpeja labai gire.Sake labai atstato plauka.Pati nesu bandziusi,bet labai norieciau.Gal galit pasakyt kur yra pirkt ir kokia kaina,nes kirpeja zino tik is Sothys uz 90 lt.Tai man perbrangu.

Reiks bandyt tada ir jį bigsmile.gif Aš ne LT gyvenu tai galiu sau leist, nes čia parduotuvėje už 500ml kokosų aliejaus sumokėjau iki 10 litų ir efektas super, paskirtis irgi tokia pati tik matyt gamintojas ne tas ir kainos nesukeltos, palmių aliejaus mačiau už panašią kainą smile.gif
Atsakyti