Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 15:15)
lapus ne saknis?? o tai visai nesunku,aisku jau dabar rinkti lapus ne metas...palauksim kitu metu  rolleyes.gif as labai domiuosi vaistazolem,tai namie turiu visko ko reik plaukams... beje ar zinojot kad baltojo gluosnio lapai plaukams stipriausas vitaminu saltinis?  drinks_cheers.gif skalavimui...

oj žinokit nežinau tiksliai ar lapai ten ar šaknys blush2.gif g.gif visgi manau, kad pastarasis variantas. kai pati neverdu tai nežinau, naudojau tik tokį kokį jūs dabar naudojate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 14:12)
kiekvienoje rusiskos kosmetikos parduoveje ju yra,arba spec. alieju parduotuvese ... man jis labai tinka...anteneliu kiek virsugalvyje  thumbup.gif

o buten vilniuje kur tas rusiskas parduotuves rast? blush2.gif blush2.gif o jie savo sudetimi geri?
Atsakyti
QUOTE(daiva22 @ 2009 10 29, 15:22)
o buten vilniuje kur tas rusiskas parduotuves rast?  blush2.gif  blush2.gif  o jie savo sudetimi geri?

'martinoje' yra parko pc
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 10 29, 13:06)
lengva jį virti. išverdi varnalėšų lapus ir užpili kokiu nori nerafinuotu aliejumi. na aš ten tiksliai su smulkmenom nežinau kas kaip, bet dar čia sm kažkuri narė buvo įmetusi receptą.

nu kad saknis reikia virti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 14:02)
nu nieko sau  bigsmile.gif recepta gal?  ax.gif

50 gr. varnalesu dziovintu ir 0,5 alyvuogiu, kokoso ar kukuruzu aliejaus pasirinktinai. verdi 30min. troba prasmirsta, 3 dienas poto laikai, perkosi ir naudoji kaip iprastai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 14:15)
lapus ne saknis?? o tai visai nesunku,aisku jau dabar rinkti lapus ne metas...palauksim kitu metu  rolleyes.gif as labai domiuosi vaistazolem,tai namie turiu visko ko reik plaukams... beje ar zinojot kad baltojo gluosnio lapai plaukams stipriausas vitaminu saltinis?  drinks_cheers.gif skalavimui...

gluosnis spalvos nesuteikia??? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 29, 14:37)

taip taip saknis, visose vaistinese yra varnalesiu dziovintu saknu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif po 50 gr. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 29, 14:47)

gluosnis spalvos nesuteikia???  blush2.gif

zinokit gluosnio nebandziau,neseniai tik pasidomejus suzinojau jo paskirti..bet kiek skalauju su zolem,tai visos po kazkurio laiko sviesius plaukus paveikia,ta prasme spalva,bet man dar graziau,pvz isimeta aukso sruogu,aisku cia kaip kam jau...o kas turi tamsesne spalva,tai drasiai zaisti gali,net patartina,naturalus gamtos dazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 29, 15:37)

tai juk ir pasitaisiau poto, pasakiau kad geriau išmanančios patikslins, nes pati niekada neužsiiminėjau tuo tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(daiva22 @ 2009 10 29, 14:22)
o buten vilniuje kur tas rusiskas parduotuves rast?  blush2.gif   blush2.gif  o jie savo sudetimi geri?

Karoliniskese virs Rimi yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 spalio 2009 - 22:19
Mergikės, kurios naudojat kokosų aliejų,
ar ji reikia tepti ant sausų, ar ant sušlapintų plaukų? 4u.gif
Atsakyti
as tai siuo metu pradejau alyvuogiu alieju tepti. nors jis man anksciau netiko kazkaip, dabar ziuriu labai tinka. o vat linu aliejus prarado savo stebuklingas galias biggrin.gif
Atsakyti
Nusiprkau varnalesu aliejaus. Raso, kad pasildyti reikia.
Visai patiko mano plaukams, labai blizga
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 11 04, 16:44)
Nusiprkau varnalesu aliejaus. Raso, kad pasildyti reikia.
Visai patiko mano plaukams, labai blizga

o panaudojus 3menesius, pamatysi kokie plaukai sutvirteje ir "pasveike" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti