Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

Sveikos mergaites 4u.gif uzsukau ir as pasidalinti ispudziais apie aliejukus. Esu isbandziusi varnalesu, alyvuogiu, japoniskos kamelijos bei linu semenu aliejus.
Va siandien darbe sedziu po vakarykstes semenu aliejaus kaukes (laikau per nakti visada). Tad kolkas vienintelis aliejukas kuris man atrodo kad tinka bigsmile.gif lengvai issiplove ir kas svarbiausia lengvai issisukavo thumbup.gif
ko negaleciau pasakyti apie alyvuogiu bei kameliju aliejus doh.gif plaukai budavo kaip pakulos ,atrode sausi ,niekaip neissukuodavau,pusdavosi... unsure.gif
na dar neblogas varnalesu aliejus pasirode,bet ant atiketes pamaciau kad rafinuotas,tad stovi nenaudojamas blush2.gif
o aliejukus naudoti predejau neseniai,pries tris savaites,nes ziauriai skylinejo,trupejo plauku galiukai doh.gif nors plauku niekada ir nedazau,bet turbut prisidedavo prie to kasdieninis galvos plovimas. nes galvos oda riebi,pats palaukas sausas doh.gif plaunu ir dabar kasdien,bet dedu aliejaus kaukytes.
tad dabar bandau sustiprinti plaukucius ir kazkaip atsikratyti luzinejimo,trupejimo,nes labai jau noriu plaukucius uzsiauginti ilgus ir sveikus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva22 @ 2009 10 29, 12:23)

tai normalu, kad po pirmų kartų nuo natūralaus aliejaus kaukės plaukai būna kaip pakulos. man taip pat buvo alyvuogių aliejaus kai panaudojau pirmus kartus. fu kokie plaukai buvo atrodo 1000 kart sausesni. bet va jau naudojau gal kokius 6 kartus ir man lb patinka. po plovimo plaukai labai švelnūs, ypač kitą dieną.
Atsakyti
a man alyvuogiu aliejus irgi nepatiko plaukams schmoll.gif turbut vienintelis,ai dar jojobos nelabai...nors raso kad jis labai labai smile.gif ...o tiko migdolu,varnalesu (sitas pasaka),makadamiju,linu semenu...
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 10 29, 13:02)
tai normalu, kad po pirmų kartų nuo natūralaus aliejaus kaukės plaukai būna kaip pakulos. man taip pat buvo alyvuogių aliejaus kai panaudojau pirmus kartus. fu kokie plaukai buvo atrodo 1000 kart sausesni. bet va jau naudojau gal kokius 6 kartus ir man lb patinka. po plovimo plaukai labai švelnūs, ypač kitą dieną.

hmmmm na gal... bet tikrai nekoks vaizdas buvo ir jausmelis,galai net pabale atrode(as sviesi realiai) biggrin.gif bet va nuo linu semenu aliejaus iskart issisukavo ,ne kaip stagarai atrodo... g.gif o gal cia sutapimas,nes pries tai vis alyvuogiu alieju naudojau,gal persilauzimas ivyko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 13:27)
a man alyvuogiu aliejus irgi nepatiko plaukams  schmoll.gif turbut vienintelis,ai dar jojobos nelabai...nors raso kad jis labai labai  smile.gif ...o tiko migdolu,varnalesu (sitas pasaka),makadamiju,linu semenu...

o koki butent varnalesu alieju naudoji? kokios firmos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva22 @ 2009 10 29, 13:36)

o koki butent varnalesu alieju naudoji? kokios firmos?  4u.gif

Tokius vartoju.. http://t3.gstatic.co...piva-Evalar.gif
Atsakyti
o as pati ji verdu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 29, 13:48)
o as pati ji verdu  4u.gif

nu nieko sau bigsmile.gif recepta gal? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 13:41)

o kur yra pirkti ? 4u.gif aciu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 14:02)
nu nieko sau  bigsmile.gif recepta gal?  ax.gif

na tikraiiii bigsmile.gif kaip galima paciai alieju virti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 15:02)
nu nieko sau  bigsmile.gif recepta gal?  ax.gif

lengva jį virti. išverdi varnalėšų lapus ir užpili kokiu nori nerafinuotu aliejumi. na aš ten tiksliai su smulkmenom nežinau kas kaip, bet dar čia sm kažkuri narė buvo įmetusi receptą.
Atsakyti
QUOTE(daiva22 @ 2009 10 29, 14:03)
o kur yra pirkti ?  4u.gif  aciu bigsmile.gif

kiekvienoje rusiskos kosmetikos parduoveje ju yra,arba spec. alieju parduotuvese ... man jis labai tinka...anteneliu kiek virsugalvyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 15:12)
kiekvienoje rusiskos kosmetikos parduoveje ju yra,arba spec. alieju parduotuvese ... man jis labai tinka...anteneliu kiek virsugalvyje  thumbup.gif

kur pas paraduoksualę varnalėšų aliejus geras, tik nepasirinkit ir nenusipirkt ELFA firmos varnalėšų aliejaus. nes gi padarytas mineral oil pagrindu (naftos atliekos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 29 spalio 2009 - 13:15
QUOTE(princesee @ 2009 10 29, 14:06)
lengva jį virti. išverdi varnalėšų lapus ir užpili kokiu nori nerafinuotu aliejumi. na aš ten tiksliai su smulkmenom nežinau kas kaip, bet dar čia sm kažkuri narė buvo įmetusi receptą.

lapus ne saknis?? o tai visai nesunku,aisku jau dabar rinkti lapus ne metas...palauksim kitu metu rolleyes.gif as labai domiuosi vaistazolem,tai namie turiu visko ko reik plaukams... beje ar zinojot kad baltojo gluosnio lapai plaukams stipriausas vitaminu saltinis? drinks_cheers.gif skalavimui...
Atsakyti