Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(laumika @ 2009 10 27, 15:57)
Niugi pasakysiu, kad jusu kirpeja tikrai reklama savo naudai bande pavaryt. As jau neatmenu nuo kada turiu iki juosmens plaukus, tai esu isbandzius nuo kiausinio ant galvos iki silikoniniu tepalu su visokiais priedais. Bet pries tris menesius pabandziau kokosu alieju thumbup.gif  Jei net mano peroksidines pasisiaususias garbanas sugebejo i normalu vaizda sugrazint... ax.gif Dabar isigijau dar toki egzotiska champaku ziedu tepaliuka(tas pats kokosu aliejus tik jame kazkokios indiskos gelytes mirkytos buvo). Niu man tai tikriausiai geriausios priemones is visu bandytu- tiek kaip kaukes, tiek kaip aliejus plauku galiukam... ir susigeria puikiai. 4u.gif

As taipat planuoju nebepirkt parduotuviniu kaukiu,(kainos kosmines,o naudos jokios)o pereit ant naturaliu alieju,jau 2kart dariausi alyvuogiu aliejaus kauke,ir planuoju pirkt kokosu alieju(gaila,kad arciau namu nera tokios pard. kur prekiaujama juo).
Atsakyti
as tik uz naturalius aliejus plaukams,ka sako viena ar kita kirpeja-tai cia tik ju reikalas...parduot produkcijos nori ir tiek ax.gif

dariau kauke siandien su abrikosu kauliuku aliejumi smile.gif liuks... labai labai net..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 27, 17:41)
as tik uz naturalius aliejus plaukams,ka sako viena ar kita kirpeja-tai cia tik ju reikalas...parduot produkcijos nori ir tiek  ax.gif

dariau kauke siandien su abrikosu kauliuku aliejumi  smile.gif liuks... labai labai net..

o kas cia per aliejus g.gif ,kur pirkot,ka jis duoda plaukuciams,kaip naudojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 10 27, 16:56)
o kas cia per aliejus g.gif ,kur pirkot,ka jis duoda plaukuciams,kaip naudojat g.gif

nu abrikosu kauliuku aliejus ir tiek biggrin.gif
perku alieju parduotuvese,specialios tokios yra,ten vien aliejai ir prieskoniai ...
sis aliejus placiai naudojamas kosmetikoje mirksiukas.gif tinka labai odai,isbandziau ir plaukams.. man patiko 4u.gif
Atsakyti
Swiekos. Norejau paklausti del kokoso aliejaus, jei ant bonkutes parasyta VIRGIN, tai reiskia kad jis nerafinuotas? nes ant etiketes su lietuvisku vertimu nebuvo to parasyta.
Aciu uz atsakyma... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukx @ 2009 10 27, 18:56)
Swiekos. Norejau paklausti del kokoso aliejaus, jei ant bonkutes parasyta VIRGIN, tai reiskia kad jis nerafinuotas? nes ant etiketes su lietuvisku vertimu nebuvo to parasyta.
Aciu uz atsakyma... 4u.gif

Na, pagal viska, Virgin turetu but nerafinuotas. Bet kokiu atveju, as perku tik specialiose parduotuvese, prekiaujanciose naturaliais kokybiskais produktais. Gal cia tik isitikinimas, bet man taip atrodo saugiau nei kokioj maksimoj. Siaip nerafinuotas kokosu aliejus yra kietas ir tik ant kuno issilydo.
Atsakyti
Toms, kurios neigia, kad aliejus sausina plaukus, siūlau perskaityt temą. Pati skaičiau ir radau komentarų, kad aliejai plaukus sausina. Gal nevisi, bet kaip ir bet kokią priemonę, reik rast savo aliejų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 27, 18:08)
Toms, kurios neigia, kad aliejus sausina plaukus, siūlau perskaityt temą. Pati skaičiau ir radau komentarų, kad aliejai plaukus sausina. Gal nevisi, bet kaip ir bet kokią priemonę, reik rast savo aliejų  smile.gif

kad po daugelio alieju plaukai tampa kaip pakulos- labai tiketina. bet tai yra normalu, bet koks plaukas neragaves tuo metu silikono- yra siurkstus. gal todel atrodo kad sausina
Atsakyti
laumika - ta alieju ir maciau ekologisku prekiu parduotuvei, jis buvo bonkutei, kietos mases. TAi reiskia sis tinka clap.gif
Be to ACIU UZ ATSAKYMA birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 27, 22:04)
kad po daugelio alieju plaukai tampa kaip pakulos- labai tiketina. bet tai yra normalu, bet koks plaukas neragaves tuo metu silikono- yra siurkstus. gal todel atrodo kad sausina

Aisku gali but kad skirtingus plaukus tos pacios priemones tiesiog skirtingai veikia. Bet man is pradziu taip ir buvo- kai tik perejau prie ekologisku sampunu ir kitu naturaliu plauku prieziuros priemoniu, tai plaukai atrode tokie kietoki, lyg ir sausesni. Bet kuo tolyn viskas tik i geraja puse. Net aplinkiniai pastebi, kad plaukai atsigavo. Matyt tiesiog reikia laiko kol tie visi silikonai nuo plaukuciu nusiplauna ir aliejukas pradeda veikt. O vat apie cheminius tepaliukus to paties pasakyt negaleciau, man jie tokie butaforiniai- tik sveikesniu plauku efekta suteikia, iki pirmo plovimo.
Atsakyti
QUOTE(laumika @ 2009 10 28, 14:06)
Aisku gali but kad skirtingus plaukus tos pacios priemones tiesiog skirtingai veikia. Bet man is pradziu taip ir buvo- kai tik perejau prie ekologisku sampunu ir kitu naturaliu plauku prieziuros priemoniu, tai plaukai atrode tokie kietoki, lyg ir sausesni. Bet kuo tolyn viskas tik i geraja puse. Net aplinkiniai pastebi, kad plaukai atsigavo. Matyt tiesiog reikia laiko kol tie visi silikonai nuo plaukuciu nusiplauna ir aliejukas pradeda veikt. O vat apie cheminius tepaliukus to paties pasakyt negaleciau, man jie tokie butaforiniai- tik sveikesniu plauku efekta suteikia, iki pirmo plovimo.

ir norejau pasakyt kad tie silikonai tik laikinas "grozis",,,nesamone, nors ir esu ant kai kuriu pasinesus biggrin.gif
Atsakyti
praeitais metais, visa ziema praktikavau su varnalesu alieju, buvau uzsiauginus ilgas garbanas. kol nenuejau i kirpykla wub.gif thumbup.gif
Atsakyti