Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 22, 22:43)
man atrodo toks pats jis, kur ir kepimui, nors pas mus neteko pirkti dar isvis biggrin.gif turiu is graikijos tiesiai is gamyklos, gal geresnis bus  lotuliukas.gif

nu tu nesijuok, tikrai geresnis, visada naudojau aniros, paskui man is kretos parveze alyvuogiu aiejaus, nu skirtumas tikrai yra, greiciau isigeria, oda svelnesne po jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2009 10 22, 22:45)
nu tu nesijuok, tikrai geresnis, visada naudojau aniros, paskui man is kretos parveze alyvuogiu aiejaus, nu skirtumas tikrai yra, greiciau isigeria, oda svelnesne po jo  ax.gif

O tai tada smagu ax.gif iki siol naudoju vis kazkoki is ispanijos, baigus atidarinesiu graikiska (irgi is kretos, tai gal toks pat) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 10 20, 16:39)

Aciu uz si adresiuka.labai daug naudingos informacijos radau. 4u.gif

Labai prasom 4u.gif dziaugiuosi,kad radai tau tinkancios info bigsmile.gif man issiplauna aliejus po antro karto bigsmile.gif bet plaukai ryskiai atsigauna bigsmile.gif
Atsakyti
O man savaitgalį kirpėja pasakė, kad aliejai tik išsausina plaukus. Aš pati ruošiausi pirkt kokoso nerafinuotą aliejų. bet pasiūlė man geriau įsigyt atstatomasias milk shake putas. Tai nežinau kiek čia teisybės dėl tų aliejų.
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 26, 11:42)
O man savaitgalį kirpėja pasakė, kad aliejai tik išsausina plaukus. Aš pati ruošiausi pirkt kokoso nerafinuotą aliejų. bet pasiūlė man geriau įsigyt atstatomasias milk shake putas. Tai nežinau kiek čia teisybės dėl tų aliejų.

o kirpeja kartais ne su milk shake dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 26, 12:42)

nuo kada cia aliejai sausina plaukus??
Atsakyti
perskaiciau beveik visa temele smile.gif pati naudoju alyvuogiu, makadamiju bei linu semenu aliejus smile.gif o naujausias mano atradimas - varnalėšų aliejus, kuris stiprina plaukus bei skatina jų augimą. O ar tikrai taip ir bus bus matyti vėliau ;] gal dar kas bandėt šį aliejų?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 10 07, 22:30)
Niekur Klaipedoje nerandu nerafinuoto kokosu aliejaus...help unsure.gif  Gal katra matete kur>?? blush2.gif

gal jau per vėlai, bet gal kam nors praversk, kad Kvapų namai parduotuvė atsidarė ir Klaipėdoj, "Bioeko", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846214222 smile.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 14:58)
nuo kada cia aliejai sausina plaukus??

Cia kazkoks tai nesusipratimas! doh.gif Aliejus negali sausinti plauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 26, 12:42)

Gal Jusu kirpeja snekejo apie rafinuotus aliejus, paratciau neatsisakyti savo planu, del kokoso aliejaus wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 10 27, 08:10)
Gal Jusu kirpeja snekejo apie rafinuotus aliejus, paratciau neatsisakyti savo planu, del kokoso aliejaus  wub.gif  mirksiukas.gif

Tai va, is karto ir parasiau jums mergaites, ka man ta kirpeja sake smile.gif na bet jei sakote, kad aliejus jokiu budu negali sausinti plaukuciu, tai butinai nusipirksiu kokoso aliejuko smile.gif
Dirba ji su milk shake, bet as is jos niekada nieko neperku.Pati vaziuoju i parduotuve kirpykloms ir perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 27, 14:56)
Tai va, is karto ir parasiau jums mergaites, ka man ta kirpeja sake smile.gif na bet jei sakote, kad aliejus jokiu budu negali sausinti plaukuciu, tai butinai nusipirksiu kokoso aliejuko smile.gif
Dirba ji su milk shake, bet as is jos niekada nieko neperku.Pati vaziuoju i parduotuve kirpykloms ir perku smile.gif

Niugi pasakysiu, kad jusu kirpeja tikrai reklama savo naudai bande pavaryt. As jau neatmenu nuo kada turiu iki juosmens plaukus, tai esu isbandzius nuo kiausinio ant galvos iki silikoniniu tepalu su visokiais priedais. Bet pries tris menesius pabandziau kokosu alieju thumbup.gif Jei net mano peroksidines pasisiaususias garbanas sugebejo i normalu vaizda sugrazint... ax.gif Dabar isigijau dar toki egzotiska champaku ziedu tepaliuka(tas pats kokosu aliejus tik jame kazkokios indiskos gelytes mirkytos buvo). Niu man tai tikriausiai geriausios priemones is visu bandytu- tiek kaip kaukes, tiek kaip aliejus plauku galiukam... ir susigeria puikiai. 4u.gif
Atsakyti