Sveikutes. Siandien isbandziau jojobos alieju plaukams. Isvada: brangu, bet verta Neapsunkina plaukuciu, malonaus, neykyraus kvapo, duoda DAAAUG blizgesio ir svelnumo. Labiau patiko uz kokosu, alyvuogiu ar linu semenu aliejuko kaukes plaukuciams Gal kas bande medvilnes alieju plaukuciams ar dar koki kita mano nepamineta? butu labai ydomus atsiliepimai
fantamsagorija, is kur aliejus? is KN?
pastebejau, kad man nuo kokosu aliejaums plaukams nei silta, nei karsta, nera jis labai drekinantis, labiau ji kunui naudoju.
pastebejau, kad man nuo kokosu aliejaums plaukams nei silta, nei karsta, nera jis labai drekinantis, labiau ji kunui naudoju.
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 10, 08:53)
Alieju pirkau Klaipedoje, aliejaus parduotuveje (ju internetinis psl www.aliejus.com). Jie ten turi visokiusiu rusiu pilstomo aliejaus o kokosu man tikrai plaukam taip pat nepaliko yspudzio Ydomu butu daryt kokius misinukus, tik ydomu kaip geriau veikia pavieniui ar sumaisius aliejai?
aliejai negali drekinti... cia ne pati ta sugalvojau....
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 10, 11:03)
aliejai negali drekinti... cia ne pati ta sugalvojau....
Butu galima placiau gal pakomentuoti si jusu pasakyma?
as taip pat turiu kokosa is KN, is pradziu buvo nieko, plaukai minkstesni, svelnesni, bet pabandzius paprasta linu semenu is maxses daug didesnis rezultatas pasimate tai kokosa kunui naudoju
Skaitinejau zurnala apie aliejus, tai radau patarima, ger geri visi aliejai kone, svarbu, kad tik salto spaudimo. jei ne plaukuciam, tai kunui, vistiek galima sutepti. O linu semesnu rekomenduojama kasdien po sauksta isgerti, tik man lb jau bjaurus skonis ju
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 06 10, 20:20)
Skaitinejau zurnala apie aliejus, tai radau patarima, ger geri visi aliejai kone, svarbu, kad tik salto spaudimo. jei ne plaukuciam, tai kunui, vistiek galima sutepti. O linu semesnu rekomenduojama kasdien po sauksta isgerti, tik man lb jau bjaurus skonis ju
tikrai taip, svarbiausia, kad aliejus butu nerafinuotas, o visi maziau ar daugiau gerina plauku bukle, manau renkantis alieju reikia zureti kur jy dar galetum panaudoti, ar kunui, ar sausom pedom... alieju panaudojimas labai platus
o linu semenu aliejuka geriu kazdien
QUOTE(Melajja @ 2009 06 11, 00:07)
tikrai taip, svarbiausia, kad aliejus butu nerafinuotas, o visi maziau ar daugiau gerina plauku bukle, manau renkantis alieju reikia zureti kur jy dar galetum panaudoti, ar kunui, ar sausom pedom... alieju panaudojimas labai platus
O koks poveikis ilgiau pagerus?
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 06 11, 10:01)
O koks poveikis ilgiau pagerus?
kol kas poveikio nejauciu jokio, nepilna savaite geriu, skaiciau, kad ir lieknejant sis aliejus tinkamas pagert
istiesu geru dar del to , kad jy reik suvartot per dvi savaites nuo atidarymu, o per dvi sav juk ant plauku nesutepsiu tai ir geriu
Kur perkat jojobos aliejų?
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 06 10, 10:43)
Alieju pirkau Klaipedoje, aliejaus parduotuveje (ju internetinis psl www.aliejus.com). Jie ten turi visokiusiu rusiu pilstomo aliejaus o kokosu man tikrai plaukam taip pat nepaliko yspudzio Ydomu butu daryt kokius misinukus, tik ydomu kaip geriau veikia pavieniui ar sumaisius aliejai?
toj parduotuvej rafinuotas - poveikio ir nepajusi nuo tokio. Sveikuose produktuose Studlende turi nerafinuoto. Man jis puikiai tinka