QUOTE(Kutosele @ 2009 10 07, 15:23)
Sveikos mergaitės,
Turiu klausimėli - mano plaukai prie šaknų riebūs, o galiukai sausi, tai jei aš panaudosiu aliejaus kaukes (kokosų, ar alyvuogių) tai jie man dar labiau nesiriebaluos????Nes dabar plaunu plaukus kievieną rytą ir jau nebežinau ką bedaryt???
Lauksiu žinių iš jūsų
As tai tepu kartais ir galvos oda, nes man kokosu aliejus padeda nuraminti ta riebuma, aisku tikrai ne kiekviena plovima ta reiktu daryti, o y menesy du tris kartus. O kitais kartais tepti tik sausas vietas. Siaip turiu ta pacia problema, tai viskas, ka galiu patarti, yra butinai naudoti riebiu plauku sampuna, nes kiti riebaluos, kaukes, balzamus tepti tik ant plauku, ne ant galvos odos, plaukus plauti vidutinio saltumo vandeniu ir pabaigai perlieti siek tiek saltoku, bei palenkus galva kasdien masazuoti galvos oda apie pora minuciu. Taip pat kartais pasidaryti druskos pylingus. Ir aisku kuo maziau liesti galvos oda. Tikrai padeda palengvinti gyvenima
Dar megstu, kai zinau, kad niekur nereikes eiti, neplauti galvos 2-3 dienas, tada jie maziau riebaluojasi.