Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Chloja @ 2009 10 01, 15:33)
Mergaites, patarkit, prasau, koki alieju tinka naudoti nuo plauku slinkimo+sakojimosi. Ir dar, kur jus tuos imantrius, pvz makadamiju ar sezamu aliejus perkat? Nu kazkaip neuzmaciau eilineje maximoje. Busiu dideliai dekinga uz atsakymus wub.gif

as asmeniskai uz alyvuogiu aliejaus kaukes plaukams ax.gif ikeliu tau puslapeli,pasiskaityk kaip pasidaryti kauke plaukams,paprasta,plaukai lieka zvilgantis,maitina,drekina ir t.t.
http://www.imunitetas.lt/?aid=5007
Atsakyti
o alyvuogiu alieju pries tepant reikia pasildyti. ar nieko tokio, jei sumaisysiu su azuolo zieves nuoviru, nes noreciau truputi plaukucius patamsinti?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2009 10 06, 22:31)
o alyvuogiu alieju pries tepant reikia pasildyti. ar nieko tokio, jei sumaisysiu su azuolo zieves nuoviru, nes noreciau truputi plaukucius patamsinti?

na jeigu pilsi i alieju silta azuolo zieves nuovira,manau nebereikia papildomai sildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 09 30, 11:33)
naudoju Fit nerafinuotas-salto spaudimo, tikuos neblogas  g.gif

Turiu toky tik trecdaly nunaudojus, jeigu kam reikia is Kauno, prasau kreiptis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 09 30, 22:27)
nu dabar sedziu issitepus su linu semenu biggrin.gif
ar visos laikot per nakti? as tai palaukau apie pora val, manau uztenka ax.gif

As laikau per nakty, nes per ilgai tokiems dalykams nebuna mirksiukas.gif Turiu prisipirkus vienkartiniu kepuraiciu, tai miegu su ja ir patalynes neistepu, tik dziaugiuosi, kad neturiu antros puses, nes tokios "babuskos" (taip atrodau su ja) niekas y lova ysileist nenoretu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Turiu klausimėli - mano plaukai prie šaknų riebūs, o galiukai sausi, tai jei aš panaudosiu aliejaus kaukes (kokosų, ar alyvuogių) tai jie man dar labiau nesiriebaluos????Nes dabar plaunu plaukus kievieną rytą ir jau nebežinau ką bedaryt???
Lauksiu žinių iš jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 07, 15:23)
Sveikos mergaitės,

Turiu klausimėli - mano plaukai prie šaknų riebūs, o galiukai sausi, tai jei aš panaudosiu  aliejaus kaukes (kokosų, ar alyvuogių) tai jie man dar labiau nesiriebaluos????Nes dabar plaunu plaukus kievieną rytą ir jau nebežinau ką bedaryt???
Lauksiu žinių iš jūsų  4u.gif

tepk tik galiukus.
Atsakyti
Niekur Klaipedoje nerandu nerafinuoto kokosu aliejaus...help unsure.gif Gal katra matete kur>?? blush2.gif
Atsakyti
Pirma karta plaukus palepinau kokosu aliejaus kauke smile.gif Mano plaukams labai patiko,slidus, nesivelia, malonu liesti ir nebesielektrina. Pats geriausias is visu alieju kokiu esu naudojusi. Nors vakar ploviau plaukus, bet siandien graziai krenta ir atrodo sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 07, 15:23)
Sveikos mergaitės,

Turiu klausimėli - mano plaukai prie šaknų riebūs, o galiukai sausi, tai jei aš panaudosiu  aliejaus kaukes (kokosų, ar alyvuogių) tai jie man dar labiau nesiriebaluos????Nes dabar plaunu plaukus kievieną rytą ir jau nebežinau ką bedaryt???
Lauksiu žinių iš jūsų  4u.gif

As tai tepu kartais ir galvos oda, nes man kokosu aliejus padeda nuraminti ta riebuma, aisku tikrai ne kiekviena plovima ta reiktu daryti, o y menesy du tris kartus. O kitais kartais tepti tik sausas vietas. Siaip turiu ta pacia problema, tai viskas, ka galiu patarti, yra butinai naudoti riebiu plauku sampuna, nes kiti riebaluos, kaukes, balzamus tepti tik ant plauku, ne ant galvos odos, plaukus plauti vidutinio saltumo vandeniu ir pabaigai perlieti siek tiek saltoku, bei palenkus galva kasdien masazuoti galvos oda apie pora minuciu. Taip pat kartais pasidaryti druskos pylingus. Ir aisku kuo maziau liesti galvos oda. Tikrai padeda palengvinti gyvenima smile.gif Dar megstu, kai zinau, kad niekur nereikes eiti, neplauti galvos 2-3 dienas, tada jie maziau riebaluojasi.
Atsakyti
Sveikos merginos, o ką darot, kad plaukai neslinktų? kadangi esu garbanota tai nesimato, bet kai pradedu šukuoti baisu, kad be plaukų liksiu, o plovimo metu dar daugiau iškrenta blink.gif
Atsakyti
Man irgi labiausiai kokosų aliejus patinka,jis lengvesnis nei alyvuogių,neriebina. smile.gif
Nors retkarčiai ir alyvuogių panaudoju pašildytą,nors per naktį nelaikau, per daug smile.gif
Atsakyti
Kadangi dirbu šioje srityje tai galiu paskayti: Geriausias aliejus plaukų galams būtų aguonų labai gerai nuo skilinėjimo, jeigu norit maitinančio ir , kad plaukai būtų glotnūs ir žvilgantys tai siūlyčiau migdolų riešutų nerafinuotą aliejų smile.gif
O kad gerai linų sėmenų ir alyvuogių nerafinuoti turbūt , net pasakoti nereikia 4u.gif
Atsakyti