Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

Niu labai patiko thumbup.gif Reikes dar viena butelaiti isigyti, kol "maximoje" nuolaida aliejams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 30, 09:01)
Niu labai patiko thumbup.gif Reikes dar viena butelaiti isigyti, kol "maximoje" nuolaida aliejams biggrin.gif

kas per nuolaida? man kaip tik alyyvuogiu reik ax.gif
man taip pat semenu patinka, plaukai minksti, blizga wub.gif tik kvapas nelabai, kazkip maloniau ant plauku dept kas kvepia smile.gif
naudoju Fit nerafinuotas-salto spaudimo, tikuos neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 09 30, 11:33)
kas per nuolaida? man kaip tik alyyvuogiu reik  ax.gif
man taip pat semenu patinka, plaukai minksti, blizga  wub.gif tik kvapas nelabai, kazkip maloniau ant plauku dept kas kvepia  smile.gif
naudoju Fit nerafinuotas-salto spaudimo, tikuos neblogas  g.gif

pries tepant pasildot?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 09 30, 12:38)
pries tepant pasildot?

ne, kiek zinau semenu nereikia sildyt.
Atsakyti
nu dabar sedziu issitepus su linu semenu biggrin.gif
ar visos laikot per nakti? as tai palaukau apie pora val, manau uztenka ax.gif
Atsakyti
o makadamiju reikia sildyt? man jis labai patinka, labiau nei alyvuogiu, vien kvapas riesutu

as nelaikau per nakti, nepatogu manau ir patalynes isriebaluot nesinoretu biggrin.gif ir nematau reikalo,kadangi mane tenkina efektas palaikius 2 h rolleyes.gif
Atsakyti
linu semenu ispudziai: nelb tiko plaukams, man sezamu fainiau, net ne svelnus kazkokie plaukai schmoll.gif
Atsakyti

Mergaites, patarkit, prasau, koki alieju tinka naudoti nuo plauku slinkimo+sakojimosi. Ir dar, kur jus tuos imantrius, pvz makadamiju ar sezamu aliejus perkat? Nu kazkaip neuzmaciau eilineje maximoje. Busiu dideliai dekinga uz atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2009 10 01, 15:33)
Mergaites, patarkit, prasau, koki alieju tinka naudoti nuo plauku slinkimo+sakojimosi. Ir dar, kur jus tuos imantrius, pvz makadamiju ar sezamu aliejus perkat? Nu kazkaip neuzmaciau eilineje maximoje. Busiu dideliai dekinga uz atsakymus wub.gif

"imanresnius" aliejus pirkt KN (kvapu namuose) arba SP (sveikuose produktuose)
varnalesu aliejus man regis padeda nuo slinkimo, nuo galiuku sakojimosi turbut beveik visi tinka, nes visi kazkiek paitina ir drekina plaukus, placiau apie alieju savybes KN ir SP puslapuose pasiskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2009 10 01, 15:33)
Ir dar, kur jus tuos  makadamiju ar sezamu aliejus perkat?

aš makadamiju pirkau maximoj

Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 10 01, 16:16)
aš makadamiju pirkau maximoj

kuriam skyriuj ieskoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 10 01, 17:27)
kuriam skyriuj ieskoti? ax.gif

ten kur visi aliejai.Kartu su paprastais kepimui yra ir brangesnių pasirinkimas
Atsakyti