Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Ilgakoja @ 2009 09 07, 09:23)
Tepi ant dregnu plauku?Kiek laiko laikai? Ir kur pirkai alieju? 4u.gif

Kirpejos patarimas buvo uztepti vakare, palikti nakciai, ryta tiesiog sampunu isplauti.
As dariau taip: isploviau plaukus giluminio valymo sampunu, nusausinau, mazuma padziovinau ir tiesiog istepiau, ir oda patryniau ir saknis - mano plaukai ploni ir trumpi. Apvyniojau celofano plevele ir siltai aprisau, laikiau 4 valandas, po to paprastu sampunu isploviau, jei tai butu buves rytas, tikrai nebuciau dejus jokiu putu, taip man apimtis patiko smile.gif
Kita karta desiu nakciai.
Pirkau parduotuveje Aliejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Momoshka: 07 rugsėjo 2009 - 09:30
QUOTE(Momoshka @ 2009 09 07, 06:30)
Kirpejos patarimas buvo uztepti vakare, palikti nakciai, ryta tiesiog sampunu isplauti.
As dariau taip: isploviau plaukus giluminio valymo sampunu, nusausinau, mazuma padziovinau ir tiesiog istepiau, ir oda patryniau ir saknis - mano plaukai ploni ir trumpi. Apvyniojau celofano plevele ir siltai aprisau, laikiau 4 valandas, po to paprastu sampunu isploviau, jei tai butu buves rytas, tikrai nebuciau dejus jokiu putu, taip man apimtis patiko  smile.gif
Kita karta desiu nakciai.
Pirkau parduotuveje Aliejus.

Tas alieju atgaivina plaukus, ar daugiau tika pimciai didinti?? Nes mano plauku ir taip daug ir jie pasipute... doh.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 09 07, 09:29)
o mano plaukams netiko sezamu aliejus... plaukai siurkstus buvo  g.gif

Cia matyt kiekvienam skirtingai, turiu jojoba alieju, tepiau anksciau, nieko ypatynga nepastebejau, o sezamai - patiko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 09 07, 09:31)
Tas alieju atgaivina plaukus, ar daugiau tika pimciai didinti?? Nes mano plauku ir taip daug ir jie pasipute... doh.gif smile.gif 4u.gif

Kirpeja sake, kad maitina ir visaip stimuliuoja, nueme man siaudiniu plauku pojuti, o jei apimtis ir taip didele, tai gal ir netiks g.gif
Atsakyti
kokosu aliejus pats geriausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2009 09 07, 11:33)
kokosu aliejus pats geriausias wub.gif

drinks_cheers.gif
Man siuo metu jis irgi laaabai patinka ir kas svarbu,kad puikiai issiplauna,net siltesniu vandeniu plaunant su minimum sampuno,per viena karta galima isplauti smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau,neskaiciau visos temos,norejau paklausti, ar nerafinuotas, tai tas pats kas salto spaudimo? Nes nusipirkau Aniros linu semenu alieju,tai parasyta ekologiskas salto spaudimo aliejus,apie rafinavima ne zodzio g.gif
Atsakyti
nusipirkau kokosu ir sezamu alieju, siandien isbandziau sezamu, palaikiau apie val.pries plovima, nes kai laikiau per nakti tai kosmaras nejo isplauti, plaukai sunkus buvo schmoll.gif
matysiu kaip bus palaikius trumpiau ax.gif
kaip kitoms sezamu aliejus 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 09 28, 23:58)
nusipirkau kokosu ir sezamu alieju, siandien isbandziau sezamu, palaikiau apie val.pries plovima, nes kai laikiau per nakti tai kosmaras nejo isplauti, plaukai sunkus buvo schmoll.gif
matysiu kaip bus palaikius trumpiau ax.gif
kaip kitoms sezamu aliejus 4u.gif ?

man sezamu netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 09 29, 09:40)
man sezamu netiko  schmoll.gif

kodel?
nes man visai patiko, blizga plaukai, lankstus, neapsunkinti thumbup.gif
labai noriu isbandyti kameliju alieju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 15, 12:31)
Atsiprasau,neskaiciau visos temos,norejau paklausti, ar nerafinuotas, tai tas pats kas salto spaudimo? Nes nusipirkau Aniros linu semenu alieju,tai parasyta ekologiskas salto spaudimo aliejus,apie rafinavima ne zodzio  g.gif

Man taip pat iškilo toks klausimas - ar šalto spaudimo ir nerafinuotas yra tas pats, ar ne?
Gal kas žinot? ax.gif
Atsakyti
O avokado aliejų glima šildyti?Ar jis prie tų, kurių negalima? g.gif
Atsakyti
Linu semenu siandien isbandziau, bet dbr dar slapia galva, tai tik ryt nuomone bus biggrin.gif
Atsakyti