Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

Siandien uzejau i Kosmada ir pamaciau, kad yra Corine de farme firmos nerafinuotas kokosu aliejus bigsmile.gif idomu ar jis tikrai naturalus g.gif
Atsakyti
Aš tai linų sėmenų aliejų naudoju, jau kaip skaniai kvepia rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 06, 18:31)
Įpilkite šiek tiek augalinio, geriausia alyvuogių, aliejaus į dubenėlį ir palaikykite jį karšto vandens inde. Aliejus turi būti tokio karštumo, kad jį būtų galima liesti rankomis. Pirštų galiukais po truputį užtepkite aliejų ant galvos odos taip pat ir ant plaukų galiukų. Tada švelniai, sukamaisiais judesiais masažuokite galvos odą. Lėti judesiai padeda atsipalaiduoti, o smarkesni padeda atgauti energiją ir suaktyvina kraujo apytaką. Pamasažavę apgaubkite plaukus rankšluosčiu ir palikite 30-60 min. Jei norite, palikite nakčiai, tuo atveju dėl patogumo naudokite plonesnį rankšluostį, kad apsaugotumėte patalus nuo sutepimo, o ir galva mažiau pavargs. Po šios procedūros išskalaukite plaukus kuo švelnesniu šampūnu, pageidautina augaliniu, ir palikite plaukus išdžiūti natūraliai. [/i][/color]

Va sitas variantas man labai patiko thumbup.gif aciu uz si pasiulyma ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 03, 22:05-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 03, 22:05)
Va sitas variantas man labai patiko thumbup.gif aciu uz si pasiulyma ax.gif

Bandysiu ir aš šitą kaukę. Tik va paaiškinkit, kas vadinama švelnesniu šampūnu? Kaip tokį atskirt? Vaikišku šampūnu galvą plaut?
Atsakyti
QUOTE(Praeivė @ 2009 09 01, 23:20)
Kai issigydysiu sia problema,naudosiu citrusiniu EA kad plaukuciai labiau zvilgetu ax.gif

Citrusinių vaisių EA pažvilgina plaukus? bigsmile.gif Su kokiu aliejum reiktų maišyti ir kiek lašelių EA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 rugsėjo 2009 - 09:56
man tai jau kazkaip aliejai nepadeda doh.gif anksciau naudojau 2-3 kartus per sav ir jau po menesio atigaudavo plaukai visiskai...
o dabar kiek benaudociau - kaip buvo sausi tai man atrodo kad dar labiau issausejo doh.gif
Atsakyti
Gal gali kas nors pasakyti, kur galima nusipirkti gydomaji semenu alieju C4 CRYSTAL LIQUID ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 09 04, 14:37)
man tai jau kazkaip aliejai nepadeda  doh.gif anksciau naudojau 2-3 kartus per sav ir jau po menesio atigaudavo plaukai visiskai...
o dabar kiek benaudociau - kaip buvo sausi tai man atrodo kad dar labiau issausejo  doh.gif

Tai gal tiesiog drėgmės plaukams trūksta, reikėtų kokio alavijo arba gal per daug plaukus alinat.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 04, 10:30)
Bandysiu ir aš šitą kaukę. Tik va paaiškinkit, kas vadinama švelnesniu šampūnu? Kaip tokį atskirt? Vaikišku šampūnu galvą plaut?

na zinok,as siandien ja dariausi thumbup.gif laaabai patiko,tikrai super thumbup.gif o ploviausi galva su iprastiniu sampunu kaip visada cool.gif plaukai,kaip silkas 4u.gif nereikia net brangiausiu plaukams kaukiu,kokias perkam visos,sita man pati paciausia thumbup.gif karta i savaite tikrai stengsiuosi ax.gif
Atsakyti
Kirpeja pasiule plaukus tepti salto spaudimo sezamu aliejumi, tai bandziau dar tik viena karta, bet rezultatais labai patenkinta - plaukai blizga, ir apimtis akivaizdziai padidejo po naudojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2009 09 07, 06:19)
Kirpeja pasiule plaukus tepti salto spaudimo sezamu aliejumi, tai bandziau dar tik viena karta, bet rezultatais labai patenkinta - plaukai blizga, ir apimtis akivaizdziai padidejo po naudojimo  smile.gif

Tepi ant dregnu plauku?Kiek laiko laikai? Ir kur pirkai alieju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2009 09 07, 10:19)
Kirpeja pasiule plaukus tepti salto spaudimo sezamu aliejumi, tai bandziau dar tik viena karta, bet rezultatais labai patenkinta - plaukai blizga, ir apimtis akivaizdziai padidejo po naudojimo  smile.gif

o mano plaukams netiko sezamu aliejus... plaukai siurkstus buvo g.gif
Atsakyti