[quote=Renatina,2009 08 30, 07:18]
kurioj cia parduotuvej?
paplito kazkoks pardaveju-neismaneliu arpardaveju-melageliu tipas
Pirkau klaipedoje Alieju parduotuveje...: Na uzsuksiu as pas ta pardaveja
kurioj cia parduotuvej?
[quote=Ilgakoja,2009 08 30, 11:38]
kurioj cia parduotuvej?
[/quote]
man irgi klaipedoj alieju parduotuveje buvo isiule rafinuota turbut pas juos tokia politika
kurioj cia parduotuvej?
[/quote]
man irgi klaipedoj alieju parduotuveje buvo isiule rafinuota turbut pas juos tokia politika
Yra daug pardavėjų, kurios pačios tiki tuo, ką sako ir tiesiog neturi supratimo. Taip tai rafinuotas kokosų aliejus vienas geriausių kepimui ir atšilęs tampa skystutėlis, todėl ant jo tikrai galima kepti. Dar galima daryti užtpėles ir maišyti su kt. produktais, pavyzdžiui, kokiom sėklom arba galima tiesiai tepti ant sumuštinio, jei skanu. Taip pat, kaip kažkas sakė, geriau rafinuotas kokosų aliejus negu tas visai sintetinis. Rafinavimas irgi gali būti įvairus, gali būti ekologiškas arba ne. Jei tas aliejus buvo prie maisto produktų, jį galima naudoti maistui.
Gal galit pasakyt, kur Kaune galima rasti įvairesnių aliejų?
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 30, 11:25)
O naudojat kuri nors Anira alieju is maximos?
vat būtent šiandien jį nusipirkau,dabar užsidėjau ant plaukų.Manau jis nerafinuotas, nes lyg brangiausias buvo (makadamijų ) ir jų puslapy dabar pažiūrėjau, tai jis priskirtas prie specialiųjų aliejų, tai iš to skyriaus prie kitų parašyta rafinuotas, o prie jo tik kad pirmo šalto spaudimo
QUOTE(miss.elle @ 2009 08 31, 22:13)
vat būtent šiandien jį nusipirkau,dabar užsidėjau ant plaukų.Manau jis nerafinuotas, nes lyg brangiausias buvo (makadamijų ) ir jų puslapy dabar pažiūrėjau, tai jis priskirtas prie specialiųjų aliejų, tai iš to skyriaus prie kitų parašyta rafinuotas, o prie jo tik kad pirmo šalto spaudimo
bijau nesusigadint plauku,tik pastebejau,kad sausoki plaukai po jo kazkokie
as naudoju garstyciu alieju mano plaukams tikrai padeda...tik nezinau ar jo yra pirkti lt
QUOTE(Mayami @ 2009 08 31, 21:21)
Megos Rimi mačiau įvairių, neva natūralių. Kas ten gero iš jų, tai nižinau
Noriu pagirti levandu alieju
Baigesi vienu metu mano naudoti Hauschkos ir Eco sampunai,kol isigijau kitus,teko du kartus galva issiplaut Nivea sampunu. Kaip nekeista nuo tokios kokybe sampuno sudirgo galvos oda,atsirado pleiskanu. Net kai atejo mano naturalus,per pora sav vis pleiskanos neinyko,tamsiu rubu pecius perbraukt su ranka vis tekdavo Jau pirma kart panaudojus levandu alieju faktiskai viskas susitvarke Kai issigydysiu sia problema,naudosiu citrusiniu EA kad plaukuciai labiau zvilgetu
Papildyta:
Gedimino vaistinej Kestucio gatvej (netoli Soboro), taip pat kitoj gatves pusej nuo Muzikinio teatro,taciau jei neklystu abi sios vietos prekiauja tik Naujosios Barmunes produkcija...
Baigesi vienu metu mano naudoti Hauschkos ir Eco sampunai,kol isigijau kitus,teko du kartus galva issiplaut Nivea sampunu. Kaip nekeista nuo tokios kokybe sampuno sudirgo galvos oda,atsirado pleiskanu. Net kai atejo mano naturalus,per pora sav vis pleiskanos neinyko,tamsiu rubu pecius perbraukt su ranka vis tekdavo Jau pirma kart panaudojus levandu alieju faktiskai viskas susitvarke Kai issigydysiu sia problema,naudosiu citrusiniu EA kad plaukuciai labiau zvilgetu
Papildyta:
QUOTE(Mayami @ 2009 08 31, 21:21)
Gedimino vaistinej Kestucio gatvej (netoli Soboro), taip pat kitoj gatves pusej nuo Muzikinio teatro,taciau jei neklystu abi sios vietos prekiauja tik Naujosios Barmunes produkcija...
QUOTE(Booo @ 2009 09 01, 15:57)
as naudoju garstyciu alieju mano plaukams tikrai padeda...tik nezinau ar jo yra pirkti lt
Sveikuose produktuose maciau yra, 21lt, o ka jis daro tavo plaukam?
QUOTE(Melajja @ 2009 09 02, 09:00)
Sveikuose produktuose maciau yra, 21lt, o ka jis daro tavo plaukam?
skatina augima,ir stiprina..padejo susitvarkyti galvos odai..o ir plaukai zvilga zvilga