Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(pepkė @ 2009 08 25, 16:41)
Dali alieju rekomenduojama pasildyti pries tepant ant plauku, bet tikrai nereikia ,,sildyti'' galvos, taip daugiau naudinguju savybiu aliejus neigaus. smile.gif  4u.gif

Aš ne aliejaus kaukes turėjau galvoj kalbėdama apie šildymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 rugpjūčio 2009 - 15:23
QUOTE(Renatina @ 2009 08 25, 15:25)
juokaujate?
apie karsti, fena ir kaitinima?
blink.gif

O labai panasu,kad juoko formoje viska parasiau?smile.gif
Atsakyti
gal zinote kokiomis salygomis reik laikyti kokoso alieju? Saldytuve ar siaip vonios spintelej? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 08 25, 17:35)
gal zinote kokiomis salygomis reik laikyti kokoso alieju? Saldytuve ar siaip vonios spintelej?  blush2.gif  4u.gif

spintelej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 25, 16:21)
Aš ne aliejaus kaukes turėjau galvoj kalbėdama apie šildymą.

Ne jus viena minejote, kad pasildote fenu, o kokias kaukes reikia taip sildyti?
Atsakyti
Kalbant, apie alieju (ar kaukiu) sildyma, niekas nebandet sildyti su tom kepurem sylanciom, va pavyzdziui Ebay yra:
http://cgi.ebay.co.u...id=p3286.c0.m14
ir apskritai, ka apie jas manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 25, 13:19)
del pardaveju sutinku, viena is SP is vis nieko nenusimano apie pardavinejama produkcija, tik slaito nuo etikeciu  doh.gif  tai as su ja net nesikonsultuoju
pagal kvapa manau atsikiriama ar rafinuotas ra ne, nerafinuotas kokosu aliejus turi jy gan stipru.

Labai paprasta dezodoruoti kokosą, kvapas dar ne kriterijus. Tikrai jūs neturit jokio kito kriterijaus nei viena?
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 08 25, 13:19)

O beje šitas kvepia?
Atsakyti

QUOTE(sliver @ 2009 08 25, 21:28)
Labai paprasta dezodoruoti kokosą, kvapas dar ne kriterijus. Tikrai jūs neturit jokio kito kriterijaus nei viena?
Papildyta:
O beje šitas kvepia?

as turiu labai gera kriteriju smile.gif pirkdama kokosus tiesiog palyginsiu su jau turetais is KN, konsistencija, kvapa, poveiki. Nes esu isitikinusi kad pastarieji yra nerafinuoti, ekologiski ir visokie kitokie...
Pirmieji mano kokosai buvo is KN, dabar ieskau pigesnes alternatyvos, girdejau geru atsiliepimu apie ta is SP, o uostyt jo neuosciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 25 rugpjūčio 2009 - 22:07
QUOTE(pepkė @ 2009 08 25, 20:08)
Ne jus viena minejote, kad pasildote fenu, o kokias kaukes reikia taip sildyti?

Nežinau, ar reikia, bet aš kartais pirktines kaukes ar balzamus pašildau ant plaukų. Kažkokiam žurnale esu skaičiusi patarimą, kad prieš šildant fenu priemone išteptus plaukus, reikia apvynioti juos folija, kad plaukai šiltų, bet karštis jiems nekenktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 rugpjūčio 2009 - 09:54
QUOTE(sliver @ 2009 08 25, 21:28)
Papildyta:
O beje šitas kvepia?

labai skaniai kvepia,taip saldziai,bet neikyrus kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 25, 17:07)
O labai panasu,kad juoko formoje viska parasiau?smile.gif

ne smile.gif
daug karscio. pakaktu alieju pasildyti,kad lakesnis butu, skvarbesnis, ir tiek. o pusdama karstu fenu truputi kenki ir tiekms plaukuciams,kurie nera pasidenge/isigere aliejuku..tad ar verta g.gif
pati visad aliejuku kaukes apsuku kepurele+ranksluosciu. nemegsti tokio varianto? silumai palaikyti pakanka.
aliejukai megsta siluma,mirkdami plaukuciuose. bet va karscio tai reiketu vengti schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 08 26, 10:54)
Nežinau, ar reikia, bet aš kartais pirktines kaukes ar balzamus pašildau ant plaukų. Kažkokiam žurnale esu skaičiusi patarimą, kad prieš šildant fenu priemone išteptus plaukus, reikia apvynioti juos folija, kad plaukai šiltų, bet karštis jiems nekenktų  ax.gif

koki buda bepasirinktum,tai svarbiausia - plaukas tuo metu slapias,todel deginimo bijo.
juk ir formuodamos sukuosena fenuojate truputi apdziovintus, ne visiskai slapius plaukus.

Atsakyti
O jus aliejais tepate dregnus plaukus? g.gif As tai sausus su pasildytu al - kaip geriau? rolleyes.gif
Atsakyti