Sweikos mamytes Skaiciau temele, tiek daug informacijos, kad net pasimieciau... Niekada nebuvau dariusi plaukam jokios kaukes, bet pakaicius nusprendziau padaryti aliejaus kaukele. Bet iskylo toks klausymas: kur Vilniuje galima nusipirkti kokoso ir varnaliesu naturalaus nerafinoto aliejaus?
Ir dar vienas klausymelis:pas mane labai priglude plaukai, gal koks aliejukas priduotu jiems purumo?
Dekinga uz atsakymus
ziurejau tu tinklapy..nieko neraso....bet manau kad rafinuotas, nes jei butu nerafinuotas, tikrai butu parasyta... kainuoja 14 lt su centais...ir esu kazkada pirkusi is SP kokosu alieju, prasiau nerafinuoto, tai kiek pamenu siule tik stiklainiuose esancius...tokio net nerode...na bet gal as klystu...
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 24, 14:11)
man regis kad spaudimas nepasako rafinuotas ar ne, nes namie turiu alyvy aliejaus maistui, raso kad salto spaudimo rafinuotas... zinau apie kuri kalbi tam stiklainy, ten tarsi butelys ane? as pirkau tokiam kaip uogienes buna stiklainiuke
aa,na aisku del to spaudimo tuomet.taip taip ,butelyje pirkau,tuo metu jie kitokiu neturejo,o uz kiek pirkai stiklainyje? kiek ten ml buvo?nes sakau atradau kvapu namuose,bet nepigiai 60ml-24lt,man uzteko 1 menesiui
QUOTE(Mertise @ 2009 08 24, 15:21)
aa,na aisku del to spaudimo tuomet.taip taip ,butelyje pirkau,tuo metu jie kitokiu neturejo,o uz kiek pirkai stiklainyje? kiek ten ml buvo?nes sakau atradau kvapu namuose,bet nepigiai 60ml-24lt,man uzteko 1 menesiui
nepamenu kiek ml, pirkau karta visai mazulyti, 5 lt kainavo, bet ten 2 kartam max. yra siek tiek didesnis kiekis, tai jis kainuoja 25 lt atrodo
jo, kvapu namuose tai nepigiai, suplojau 46 lt atrodo ir sunaudojau per 3 kartus
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 24, 14:30)
nepamenu kiek ml, pirkau karta visai mazulyti, 5 lt kainavo, bet ten 2 kartam max.
jo, kvapu namuose tai nepigiai, suplojau 46 lt atrodo ir sunaudojau per 3 kartus
aj,pirksiu ko gero is kvapu namu ,ten patikimiau bet dabar skaiciau yra 2 skirtingi,vienas is Indijos,kitas is Afrikos,kaip ir vienodi,bet is Afrikos pigiau kainuoja,reikia issamiau paskaityti,kodel skiriasi kainos
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 24, 16:30)
Ir kaip - yra skirtumas tarp "Kvapų namų" ir kt. aliejų naudojant plaukams?
QUOTE(Mertise @ 2009 08 24, 15:34)
aj,pirksiu ko gero is kvapu namu ,ten patikimiau bet dabar skaiciau yra 2 skirtingi,vienas is Indijos,kitas is Afrikos,kaip ir vienodi,bet is Afrikos pigiau kainuoja,reikia issamiau paskaityti,kodel skiriasi kainos
sake skiriasi TIK tuo kad indiskas spaudziamas is dziovintu kokosu, o afrikietiskas- is svieziu na ir kaina...aj dar kazkuris yra saldesnis, berods indiskas yra gelsvos sp, o afrikinis- baltos...bet siaip ju savybes tokios pacios...
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 08 24, 15:35)
Ir kaip - yra skirtumas tarp "Kvapų namų" ir kt. aliejų naudojant plaukams?
aiskaus skirtumo nepastebejau, nezinau, abu labai faini gal dar zinok psichologija tokia- atseit "brangesnis=geresnis"...
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 24, 16:55)
aiskaus skirtumo nepastebejau, nezinau, abu labai faini gal dar zinok psichologija tokia- atseit "brangesnis=geresnis"...
Tu čia "KN" ir "SP" lygini? Jookio visiškai skirtumo nesijaučia ir nesimato? O kokių rūšių esi bandžius?
QUOTE(Victorious @ 2009 08 24, 15:58)
Tu čia "KN" ir "SP" lygini? Jookio visiškai skirtumo nesijaučia ir nesimato? O kokių rūšių esi bandžius?
Aha, lyginau Kvapu namu ir sveiku prod. nes daugiau kokosu jokiu nesu bandzius... na tikrai negaleciau teigti kad nuo KN kokosu plaukai labiau blizga/ puresni/ sveikiau atrodo nei nuo SP kazkaip abu labai gerai buvo.
o tu esi isbandzius kt, ne KN ir SP?
QUOTE(Mertise @ 2009 08 24, 09:40)
"svieki produktai" parduotuveje atsirado kazkoks naujas kokosu aliejus,raso kad nerafinuotas..va toks:
ar kas nors bande ji?ar tikrai nerafinuotas? kaina apie20lt.karta pirkau is ten ala nerafinuota kokosu alieju uz 8 lt,pasirode,kad rafinuotas..
ar kas nors bande ji?ar tikrai nerafinuotas? kaina apie20lt.karta pirkau is ten ala nerafinuota kokosu alieju uz 8 lt,pasirode,kad rafinuotas..
sitas nerafinuotas, esu bandzius.
ir dar SP turi nerafinuota stiklainiuose, tokia zydra etikete.
bandziau abu, skirtumo nepastebejau