Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Victorious @ 2009 08 16, 10:25)
"SAFOROS" irgi iš "MARTINOS", kaip aš suprantu?  g.gif Kokia kaina?

kaina atrodo apie 9lt, nezinau, senokai pirkau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Bėdos bėdelės su tais plaukais man doh.gif Elektrinasi amžinai, galiukai sausi, šaknys riebaluojas, pleiskanos kankina jau senai, o ir paslenka kartais, žodžiu, nieko doro doh.gif

Paskaitinėjau va temelę jūsų, ir nusprendžiau, kad reikia pamėgint pagaivinti plaukus aliejukais... Naujojoj Barmunėj nusipirkau jojoba (simondsijų) aliejų, ir galvoju, kaip čia geriau jį panaudojus man g.gif Ar ištept sausus plaukus ar drėgnus? Ir ar visus plaukus tept, ar geriau galus? O gal įmanoma būtų įmaišyt aliejaus į kokią pirktinę kaukę? Jei kas mėginot, tai kokiom proporcijom maždaug? ax.gif Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
as tai visus plaukus, tik saknu ne ishsitepu aliejumi, ir kokias 30 min pabunu. poto isplaunu.
Atsakyti
as aliejukais tepu visus plaukus taip pat ir saknis.mano plaukam thumbup.gif
Atsakyti
as tepu dazniausiai tik uodega, siek tiek perbnraukiu per likusius plaukus... ir laikau kuo ilgiau - apie 2val, kartais per nakti...
Atsakyti
Man toks klausimas iskilo: vakar maciau Eurokose varnalesu alieju, ir buvo jam akcija, keliais litukais pigiau. Tai va klausimas toks, jis naturalus skaitosi ar ne? smile.gif)))
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 19 rugpjūčio 2009 - 13:01
QUOTE(ambriu @ 2009 08 19, 14:01)
Man toks klausimas iskilo: vakar maciau Eurokose varnalesu alieju, ir buvo jam akcija, keliais litukais pigiau. Tai va klausimas toks, jis naturalus skaitosi ar ne? smile.gif)))
user posted image

sitas tai tikrai ne, ten vien parafinas. patariu mesti lauk.
Atsakyti
Gal žinot, koks aliejus gerai nuo plaukų šakojimosi ir lūžinėjimo? Pastaruoju metu vis vargstu, kirpykloj pusę plaukų nukirpo unsure.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as alyvuogiu alieju,pakolkas pastebejau(po pirmo karto),kad labai lengvai issisukavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 19, 14:01)
user posted image

Turiu sita, tai taip ir stovi nenaudojamas. Sudetis ten nelabai kokia.
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2009 08 19, 04:13)
Sveikos smile.gif
Bėdos bėdelės su tais plaukais man  doh.gif Elektrinasi amžinai, galiukai sausi, šaknys riebaluojas, pleiskanos kankina jau senai, o ir paslenka kartais, žodžiu, nieko doro  doh.gif

Paskaitinėjau va temelę jūsų, ir nusprendžiau, kad reikia pamėgint pagaivinti plaukus aliejukais... Naujojoj Barmunėj nusipirkau jojoba (simondsijų) aliejų, ir galvoju, kaip čia geriau jį panaudojus man  g.gif Ar ištept sausus plaukus ar drėgnus? Ir ar visus plaukus tept, ar geriau galus? O gal įmanoma būtų įmaišyt aliejaus į kokią pirktinę kaukę? Jei kas mėginot, tai kokiom proporcijom maždaug?  ax.gif Dėkui už pagalbą  4u.gif

Turejau nusipirkusi ji is ten pat praeita vasara - bet didelio efekto nepastebejau, todel tiesiog ilasindavau jo i ivairias kaukes - baigusi lasindavau ricinos al smile.gif Dazniausiai i alyvuogiu alieju cool.gif
Atsakyti
"svieki produktai" parduotuveje atsirado kazkoks naujas kokosu aliejus,raso kad nerafinuotas..va toks:
user posted image
ar kas nors bande ji?ar tikrai nerafinuotas? g.gif kaina apie20lt.karta pirkau is ten ala nerafinuota kokosu alieju uz 8 lt,pasirode,kad rafinuotas..
Atsakyti