Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Victorious @ 2009 08 15, 14:34)
Kuris aliejus jums suteikia daugiausia žvilgesio?  4u.gif

is to ka esu naudojusi, tai man labiausiai plaukai blizgejo po sezamu aliejaus g.gif o esu tokius naudojus - kokosu, monoi, sezamu, makadamiju, nakvisu, alyvuogiu, migdolu.. atrodo tiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 rugpjūčio 2009 - 17:04
QUOTE(klik @ 2009 08 15, 18:53)
Internete niekur jo nerandu, ant pakuotes rasosi rusiskas pavadinimas ir pagal ji man irgi nieko neduoda. Galiu nebent tik nufotografavus veliau vakare imesti.
Nezinau ar ir kitoms jis tiks ir patiks, bet man jis patinka. Patinka labiau uz kosmetini zibala. Kai pirmakart pirkau, galvojau, kad jo ten ilgesniam laikui uzteks, bet pardavejos pasakojo, kad merginos atbega po savaites ir dar po pora nusiperka is karto rolleyes.gif

Jau dabar tikrai sudominot bigsmile.gif - įmeskit foto, kai galėsit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 08 15, 18:57)
is to ka esu naudojusi, tai man labiausiai plaukai blizgejo po zezamu aliejaus  g.gif  o esu tokius naudojus - kokosu, monoi, sezamu, makadamiju, nakvisu, alyvuogiu, migdolu.. atrodo tiek  g.gif

O kokį sezamų naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 15, 18:03)
Jau dabar tikrai sudominot  bigsmile.gif - įmeskit foto, kai galėsit  4u.gif
Papildyta:

O kokį sezamų naudojat?  ax.gif

Anira firmos (pirkau IKI pardej), aliejus geras, ir plaukai patinka kaip atrodo po jo, bet nepatinka aliejaus kvapas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 15, 19:05)
Anira firmos (pirkau IKI pardej), aliejus geras, ir plaukai patinka kaip atrodo po jo, bet nepatinka aliejaus kvapas  biggrin.gif  blush2.gif

Turėjus aš jį nekart, tikrai neblogai pažvilgina smile.gif
Atsakyti
Jau dabar tikrai sudominot  bigsmile.gif - įmeskit foto, kai galėsit  4u.gif

Imesiu, negaila smile.gif o cia del to uzsipirkimo dar, tai nezinau, ar del to, kad jis geras, ar del to, kad greitai naudojasi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 15, 18:05)
Anira firmos (pirkau IKI pardej), aliejus geras, ir plaukai patinka kaip atrodo po jo, bet nepatinka aliejaus kvapas  biggrin.gif  blush2.gif

man sezamu kvapas kaip tik patinka wub.gif man geriausiai plaukus "pazvilgina" jojobos aliejus
Atsakyti
Jau dabar tikrai sudominot   bigsmile.gif - įmeskit foto, kai galėsit  4u.gif

Va, idedu foto. Buna tokioje pacioje, tik baltoje dezuteje.

Norejau pakeisti i ryskesne foto, bet kad jau pakomentavo, tai tiek to tada jau.
Ten del sudeties, del to parafino.. Gali buti, sito nezinau. Bet turejau galvoj, kad sis aliejus man geriau uz kosmetini zibala, o ten sudetis gi irgi ne ka geresne.. rolleyes.gif

Nors dabar paskaiciau apie ta mineral oil, tai velnias, rimtai gal bruda as cia ant savo galvos kraunu doh.gif o poveikis nuo jo lyg ir nieko unsure.gif
Gal tuomet nekreipkit demesio i mano patarimus apie ji. Pasirodo cia tik man gal jis toks geras laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 15 rugpjūčio 2009 - 20:07
QUOTE(klik @ 2009 08 15, 20:43)
Va, idedu foto. Buna tokioje pacioje, tik baltoje dezuteje.

user posted image

ant parafino (MINERAL OIL) sis aliejus. Eina antru numeriu.
Atsakyti
O kur jo tikrai galima aptikti? Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 16, 00:41)
O kur jo tikrai galima aptikti? Kokia kaina?  smile.gif

MARTINOJE.

bet as labai nerekomenduoju ji.... As dirbau su sia kosmetika, maciau tikra sudeti ir tikrai nerekomenduoju.
geriau jau SAFOROS varnalesu alieju nusipirkti... bent ne ant parafino pagamintas...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 16, 01:29)
MARTINOJE.

bet as labai nerekomenduoju ji.... As dirbau su sia kosmetika, maciau tikra sudeti ir tikrai nerekomenduoju.
geriau jau SAFOROS varnalesu alieju nusipirkti... bent ne ant parafino pagamintas...

Cia tikrai jis toks blogas? Nu, va..baigsiu butelaiti ir nebepirksiu tada unsure.gif man tie Saforos kaip tik kazkokie ne tokie atrodydavo visad.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 16 rugpjūčio 2009 - 08:48
"SAFOROS" irgi iš "MARTINOS", kaip aš suprantu? g.gif Kokia kaina?
Atsakyti