Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(>>agnute<< @ 2009 08 09, 16:54)
pradejau naudoti semenu alieju. istiesu tai super. plaukai svelnus, blizga... laikau per nakti si alieju. taciau problema... nuo sio aliejaus mano plaukai pradejo smirdeti zuvim  doh.gif  biggrin.gif  taigi teks pasukti galva ka daryti toliau . nes man sis aliejus tikrai super, taciau smirdanti zuvim tikrai nenoriu vaikscioti  doh.gif

O jis gal kartais gali būti pasenęs? Galima perplauti plaukus kuo nors kvepiančiu. Galima kokių stiprų kvapą turinčių augalų arbata, jei reikia, citrinų sultimis, gal citrinų eterinio įlašint į aliejų.

QUOTE(Smilguna @ 2009 08 11, 15:50)
Sveikos, iki siol naudojau makadamiju ir linu semenu aliejus, tepdavau plaukus, saknu nelieciant. Dabar dar nusipirkau  nerafinuotus alyvuogiu ir kanapiu aliejus. Kaip jus juos naudojat? (tinka saknim, ar tik galam?) Kokiu pastebejot  rezultatu?

Kanapių aliejus turi geriausią žmogui gamtoje randama omega santykį. Jis tinka nuo plaukų putimosi, nors yra lengvas. Alyvuogių pati nežinau, bet daug kas jį giria.
Atsakyti
Gal kuri iš patirties galėtumėt patarti, kokis aliejus padėtų (jei iš viso toks egzistuoja smile.gif ) nuo plaukų slinkimo? Nežinau kaip gelbėtis unsure.gif

Tiesa, atrodo nebloga "e-krautuvėlė" http://www.delona.lt
Nesu pirkusi, kažin kaip tie aliejai jų siūlomi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 12, 23:10)
Gal kuri iš patirties galėtumėt patarti, kokis aliejus padėtų (jei iš viso toks egzistuoja smile.gif ) nuo plaukų slinkimo? Nežinau kaip gelbėtis unsure.gif

na tikrai nebloga parde, kazin, kaip kokybe? ir faina, kad 100 g. galima nusiprkti, mazas kiekis gerai pabandymui
Papildyta:
Kashaya ziurek ka radau
VARNALĖŠŲ ALIEJUS

(Oleum Arctium lappa)

Tai – geriausia kosmetinė plaukų ir galvos odos priežiūros priemonė!

Savybės: priešuždegiminė, regeneruojamoji, antimikrobinė, nuo seborėjos, maitinamoji.

Naudojimo atvejai:

· slenkantiems plaukams ir esant plikimams;

· esant pleiskanoms, sausai ir niežtinčiai galvos odai;

· silpnos ir pažeistos plaukų struktūros (plaukų suplonėjimas, natūralaus blizgesio praradimas, lūžinėjimas, suskilinėję plaukų galiukai) atkūrimui;

· nagų struktūrai (stiprinimui, augimui) pagerinti;

http://www.aromabalt...a...ucts&cid=91
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 12, 23:10)

pas juos dauguma yra rafinuoti aliejai,o is ju jokios naudos schmoll.gif ir siaip mazokos kainos pasirode ax.gif geriau is Sveiku produktu alieju pirkt pasiieskok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 13 rugpjūčio 2009 - 12:16
Kuris aliejus jums suteikia daugiausia žvilgesio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 13, 09:40)

VARNALĖŠŲ ALIEJUS

As naudoju varnalesu alieju, patinka jis man. Plauku slinkimo mazinimui, augimo skatinimui, blizgesiui jis man labiau patinka uz daugelio isgirta zibala (nors siuo irgi pasiteplioju kartais). Dar neilgai naudoju, bet patinka, lengva paskirstyti, gerai issiplauna smile.gif Kartais patepu ir pacius plauku galus ar siaip lengvai perbraukiu per pakausyje isdygusias ir styrancias antenas, nes labai blizgesio jis duoda.
Atsakyti
O iš kur ir kokį naudojat varnalėšų aliejų?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 15, 16:46)
O iš kur ir kokį naudojat varnalėšų aliejų?

Tai vaistinese, kosmetikos parduotuvese, ar siaip ten, kur visokios priemones plauku prieziurai ju yra. Yra ju ivairiose pakuotese (savojo tarp google nerandu, kad parodyt).
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 15, 18:05)
Tai vaistinese, kosmetikos parduotuvese, ar siaip ten, kur visokios priemones plauku prieziurai ju yra. Yra ju ivairiose pakuotese (savojo tarp google nerandu, kad parodyt).

Jūs apie tą vokišką stikliniam indely geltonu kamštuku kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 15, 17:12)
Jūs apie tą vokišką stikliniam indely geltonu kamštuku kalbat?

Ne. Sita irgi turiu, bet jo nenaudoju, nes sudetis jo nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 15 rugpjūčio 2009 - 16:18
QUOTE(klik @ 2009 08 15, 18:15)
Ne. Sita irgi turiu, bet jo nenaudoju, nes sudetis jo nepatinka.

Man irgi nenatūrali sudėtis kliūna. Tai kokį visgi naudojat??
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 15, 17:32)
Man irgi nenatūrali sudėtis kliūna. Tai kokį visgi naudojat??

Internete niekur jo nerandu, ant pakuotes rasosi rusiskas pavadinimas ir pagal ji man irgi nieko neduoda. Galiu nebent tik nufotografavus veliau vakare imesti.
Nezinau ar ir kitoms jis tiks ir patiks, bet man jis patinka. Patinka labiau uz kosmetini zibala. Kai pirmakart pirkau, galvojau, kad jo ten ilgesniam laikui uzteks, bet pardavejos pasakojo, kad merginos atbega po savaites ir dar po pora nusiperka is karto rolleyes.gif
Atsakyti