Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Melajja @ 2009 08 07, 10:27)
Kad man paskutiniu metu net nuo kokosu plaukai apsungdavo, naudoju kokybiska  ax.gif
Pirmais kartais plaukai tikrai ir purus buvo ir neapsunke, o kai pradejau kazdien tepliot visokiais aliejais ziuriu, kad as ju net neisplaunu, i vakara jau plaukai riebaluoti buna  doh.gif  tai ir kila itarimas, kad permaitinau  g.gif

Taigi kaip dabar yra gerai, kad jūsų plaukai nėra sausi. Vadinasi, jiems nereikia daugiau riebalų, jie jų nesugeria ir dėl to apsunksta. Dabar nebereikės taip dažnai naudoti aliejaus.
Bent aš sveikus plaukus ir kitus dalykus suprantu, kai jie be nuolatinės priežiūros išlieka sveiki. Pavyzdžiui, važiuojant į gamtą, kur nėra nei kaip kaukių naudoti, nei dar ką, kai aplinkui vabalai, smėlis, ežero vanduo ir nei žiedų arbata niekas plaukų neplauna, o plaukai vistiek sveiki, va, tada žmogus yra sveikas ir jo plaukai yra sveiki. Kai reikia nuolat ką nors naudoti, tai jau nebe sveikata.
Jeigu jums nereikia aliejaus, tai yra tiesiog nuostabu. Galėsit naudoti tik profilaktikai. smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat sezamų aliejų plaukams? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 08 08, 13:18)

cia gal kaip kam, bet man tai neocen... g.gif na blizgesys buvo sioks toks...man lb patinka kokosu aliejus
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 08 08, 13:18)

man patiko. plauku pamaitinimui vienas is geresniu, nes pats aliejus is 'sunkesniu'. kokosu lengvesnis
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 08 06, 17:01)
Kur isigijai avokado al? bigsmile.gif Sakiau bandysiu trinti avokada ir tepti kosele - bet jei yra aliejus butu zymiai patogiau ax.gif

as pirkau is aliejaus parduotuviu. www.aliejus.com - galit pasiziureti ar yra parduotuves jusu mieste smile.gif
Atsakyti
pradejau naudoti semenu alieju. istiesu tai super. plaukai svelnus, blizga... laikau per nakti si alieju. taciau problema... nuo sio aliejaus mano plaukai pradejo smirdeti zuvim doh.gif biggrin.gif taigi teks pasukti galva ka daryti toliau . nes man sis aliejus tikrai super, taciau smirdanti zuvim tikrai nenoriu vaikscioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(>>agnute<< @ 2009 08 09, 16:54)
pradejau naudoti semenu alieju. istiesu tai super. plaukai svelnus, blizga... laikau per nakti si alieju. taciau problema... nuo sio aliejaus mano plaukai pradejo smirdeti zuvim  doh.gif  biggrin.gif  taigi teks pasukti galva ka daryti toliau . nes man sis aliejus tikrai super, taciau smirdanti zuvim tikrai nenoriu vaikscioti  doh.gif

man irgi sis kvapas nepriimtinas schmoll.gif
Atsakyti
o kazin alyvuogiu aliejus turi toki kvapa ?
mane nervuoja, kuomet kazkas tikrai tinka plaukam , atsiranda problemu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(>>agnute<< @ 2009 08 09, 22:58)
o kazin alyvuogiu aliejus turi toki kvapa ?
mane nervuoja, kuomet kazkas tikrai tinka plaukam , atsiranda problemu  doh.gif

tai kad turbut visi aliejai turi savo specifinius kvapus. Prie daugumos jau pripratau, tik niekaip neiseina su kanapiu aliejum doh.gif man tas kvapas zudantis
Atsakyti
Sveikos, iki siol naudojau makadamiju ir linu semenu aliejus, tepdavau plaukus, saknu nelieciant. Dabar dar nusipirkau nerafinuotus alyvuogiu ir kanapiu aliejus. Kaip jus juos naudojat? (tinka saknim, ar tik galam?) Kokiu pastebejot rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 06, 23:10)
Tai gal parasyki forume kontaktus - manau, bus ir daugiau susidomejusiu 4u.gif  Pradesiu nuo avokado koseles ax.gif Nes makadamiju jau baigiau butelaiti - tiko, bet noriu dar ko nors. Turbut linu semenu rolleyes.gif

radau tokia nuoroda: Norėdami pasiteirauti ar užsakyti, rašykite el. paštu: aliejai.aliejukai@gmail.com
siuloma avokado, jojobos, kokoso, migdolu aliejai smile.gif
Atsakyti
O po kiek laiko aliejaus naudojimo pastebejot poveiki?Sunaudojau linu semenu aliejaus buteliuka,dar truputi varnalesu,bet ypatingo poveikio nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 08 11, 19:07)
radau tokia nuoroda: Norėdami pasiteirauti ar užsakyti, rašykite el. paštu: aliejai.aliejukai@gmail.com
siuloma avokado, jojobos, kokoso, migdolu aliejai smile.gif

as kazkodel labiau pasitikiu is parduotuves pirktais g.gif
Atsakyti