Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Suzuki @ 2009 08 02, 10:34)
Na buna, kad naudojant per daznai pradeda nebereaguoti plaukai - taip as isivaizduoju permaitinima  g.gif

Jeigu, jūsų plaukams reikalingi, tarkim, riebalai ir dažnai naudojant aliejų plaukai gauna pakankamai riebalų, jiems jų nebereikia ir jie daugiau jų nebe sugeria. Jeigu jiems reikia kitų medžiagų, vyksta tas pats ir tuo galima tik pasidžiaugti. Tai yra augalinių produktų pliusas prieš gyvulinius ir sintetinius. Jeigu kažkas plaukams jau nebe padeda tiesiog galima pakeisti priemonę.
Atsakyti
Na alyvuogiu alieju naudoju ilgokai jau, bet efektas man labai trumpalaikis (1 -2 d) o poto plaukas issauseja g.gif
Atsakyti
bandžiau tept plaukų galiukus iš vakaro prieš plovimą pašildytu alyvuogių aliejumi. bet kadangi mano plaukai chemiškai garbanoti ir ant jų kasdien prikraunu nemažai želė, tai sugalvojau, kad nieko doro nebus, jei ant tos želė tepsiu aliejų. taigi susigalvojau tokį būdą - pirma išsiplaunu plaukus šampūnu(šaknis net nelabai liečiu - svarbiausia nuplauti priemones), tada nusausintus rankšluosčiu plaukus ištepu pašildytu aliejumi ir dažniausiai laikau per naktį. ryte plaunu tradiciškai - su balzamu wink.gif
iš pradžių naudojau alyvuogių aliejų, dabar nusipirkau pabandyti makadamijų.
bet šiaip man tas rezultatas akivaizdžiai jaustis nelabai ir gali, nes po plovimo iškart džiovinu plaukus naudodama formavimo priemones ir feną su difuzoriumi.

bet vis ramiau ant širdies, kad rūpinuosi savo plaukais, nepalieku triušti likimo valiai biggrin.gif
žiūrėsim ar greit šakotis pradės. tada ir suprasiu, ar ne be reikalo čia tuos aliejus teplioju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe_Ilgakojine: 04 rugpjūčio 2009 - 21:27
QUOTE(Tigris @ 2009 08 02, 00:26)
O kaip jus tuos plaukus permaitinti galite?  lotuliukas.gif Dedu alieju ant plauku pries kiekviena plovima - 2-3 kartus per savaite ir nepastebejau kad nuo to jiems kazkas blogiau butu. Cia gi naturalios priemones. Zalos tikrai nepridarys.

tikrai gali, man nuo alieju naudojimo pries kiekviena plovima, t.y. kas antra diena, plauku dazai nebesilaikydavo, nublukdavo spalva:oh
palaukai nutyse, greiciau riebaluotis pradejo, tokie apsunke pasidare, tai manau permaitinau aliejais unsure.gif
man karta i savite alieju kaukes per akis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 05 rugpjūčio 2009 - 12:31
QUOTE(ingira @ 2009 08 02, 23:50)
manau, avokado aliejus- vienas geriausiu natūraliu drėkikliu, taip pat kokoso aliejus geras drėkiklis ir „apsaugininkas" - nuo kasdienio aplinkos poveikio thumbup.gif 
na man jie patys geriausi smile.gif

Kur isigijai avokado al? bigsmile.gif Sakiau bandysiu trinti avokada ir tepti kosele - bet jei yra aliejus butu zymiai patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 05, 13:28)
tikrai gali, man nuo alieju naudojimo pries kiekviena plovima, t.y. kas antra diena, plauku dazai nebesilaikydavo, nublukdavo spalva:oh
palaukai nutyse, greiciau riebaluotis pradejo, tokie apsunke pasidare, tai manau permaitinau aliejais  unsure.gif
man karta i savite alieju kaukes per akis  smile.gif

Aliejus valo kai kuriuos dažus, o sukrenta plaukai dėl to, kad būna sunkesni, tai gal dėl nekokybiško aliejaus, o gal dėl to, kad tokie plaukai. Tiesiog reikia žiūrėti, kaip plaukai jaučiasi ir viskas. smile.gif Be to, galima naudoti lengvesnius aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 06, 18:01)
Kur isigijai avokado al? bigsmile.gif Sakiau bandysiu trinti avokada ir tepti kosele - bet jei yra aliejus butu zymiai patogiau ax.gif

uzsieni pirkau, bet zinau, kas lt platina, jei domina, atsiusiu kontaktus smile.gif
senai kazkada dariausiu kauke plaukams, tryniau avokada, banana... nelabai pamenu sudeties.. na man pasakiski plaukai budavo, blizgantys, sveiki wub.gif iki siol daznai valgau avokadus ir kartais pasiteplioju aliejukais rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal parasyki forume kontaktus - manau, bus ir daugiau susidomejusiu 4u.gif Pradesiu nuo avokado koseles ax.gif Nes makadamiju jau baigiau butelaiti - tiko, bet noriu dar ko nors. Turbut linu semenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 06, 22:10)
Tai gal parasyki forume kontaktus - manau, bus ir daugiau susidomejusiu 4u.gif  Pradesiu nuo avokado koseles ax.gif Nes makadamiju jau baigiau butelaiti - tiko, bet noriu dar ko nors. Turbut linu semenu rolleyes.gif

Is kur pirkote makadamiju aliejaus? Kvapu namu ar yra ir kur kitur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 08 06, 17:14)
Aliejus valo kai kuriuos dažus, o sukrenta plaukai dėl to, kad būna sunkesni, tai gal dėl nekokybiško aliejaus, o gal dėl to, kad tokie plaukai. Tiesiog reikia žiūrėti, kaip plaukai jaučiasi ir viskas.  smile.gif Be to, galima naudoti lengvesnius aliejus.

Kad man paskutiniu metu net nuo kokosu plaukai apsungdavo, naudoju kokybiska ax.gif
Pirmais kartais plaukai tikrai ir purus buvo ir neapsunke, o kai pradejau kazdien tepliot visokiais aliejais ziuriu, kad as ju net neisplaunu, i vakara jau plaukai riebaluoti buna doh.gif tai ir kila itarimas, kad permaitinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2009 08 07, 11:15)
Is kur pirkote makadamiju aliejaus? Kvapu namu ar yra ir kur kitur?  ax.gif

"maximoje" pirkau - 14 Lt - man tiko, bet reikia bent jau 3 kartus palaikyti, kad pasimatytu nors kokie rezultatai ax.gif Ten pat zadu pirkti ir "aniros" linu semenu al - kas naudojote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 08, 09:57)
Ten pat zadu pirkti ir "aniros" linu semenu al - kas naudojote? rolleyes.gif

Šitą aš pirkdavau anksčiau. Man patiko smile.gif
Atsakyti