Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 07 26, 17:54)
nuo kada semenu aliejus galioja 2 savaites nuo atidarymo  blink.gif

Tikrai taip, jei vartoji i vidu
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2009 07 26, 23:00)

hmmm g.gif aš maniau kad mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2009 07 25, 18:03)
as dariausi kokosu su tamanais, tai plaukai toooooooooooooooookie svelnus buvo, vos ne kataloginiai  biggrin.gif

Kas tei tamanai - kur pirkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 07 27, 10:39)

Jei įdomu gali pasiskaityti čia mirksiukas.gif
Atsakyti
aš nusipirkau šį kartą body Shop plaukų galiukams vynuogių aliejų thumbup.gif pabandzius jausmas nerealus bigsmile.gif thumbup.gif tiesiog slysta pirštai per plaukus wub.gif
tikiuos daugiau ieškojimų nebebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 25, 07:57)
Renaunal, saunuole kad rupinies plaukais  thumbup.gif  kokosu man regis priskiriamas prie"lengvesniu" alieju, bet man lb lb patinka- ir kvepia, ir plaukai kai silkiniai  wub.gif
gerai kad priminei ricinu al... blush2.gif  buvau pamirsus, reikes tepliotis  bigsmile.gif pabandytk dar linu semenu, prekybos centruose buna, tik ji reikia sunaudot per 2 sav nuo atidarymo...ir kainuoja 5 lt tik  mirksiukas.gif  as db susigundzius tamanu aliejum...idomu kas per poveikis butu... g.gif

o ka tas linu semenu aliejus duoda plaukam 4u.gif , as noriu kad skatintu man plauku augima ir aisku kad butu svelnus mirksiukas.gif , nes mano plaukai iskarpyti, o dabar noriu atsiauginet ir nekarpit daugiau smile.gif .
Atsakyti
4u.gif Vis paskaitinėju šią temelę, ir norėjau paklausti, žadu pirkti kokosų aliejų, bet nežinau kuris geresnis- Indiškas ar Afrikinis? Kokį būtent Jūs perkat? ax.gif
Atsakyti
abu labai geri, pagal kvapą rinkis, kuris labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 26, 19:12)
?
o tai kaip tada?

1 menuo

QUOTE(Luandra @ 2009 07 26, 21:00)

nu is kur tokia informacija doh.gif , pati daug metu geriu si alieju ir pirkusi daugybes gamintoju, bet nei ant vieno nebuvo nurodytas 2 savaiciu terminas, priesingai nei kanapiu aliejus tongue.gif
Galu gale yra ir knygose nurodomas alieju galiojimas nuo atidarymo -tai niekur nera semenu aliejui duodamos 2 savaites, tad gincytis tikrai neverta, nes apie aliejus ismanau tikrai nemazai ir naudoju juos visokiom formom
Atsakyti
o tai ka reiskia uzrasas ant linu semenu aliejaus "atidaryt buteli laikyti saldytuve ne ilgiau kaip dvi savaites" cia as apie Fit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 07 27, 10:39)

tamanu - puiklapiu aliejus, pirkau 'kvapu namuose' 4u.gif man jis yra atradimas siu metu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Melajja,2009 07 28, 11:54]
o tai ka reiskia uzrasas ant linu semenu aliejaus "atidaryt buteli laikyti saldytuve ne ilgiau kaip dvi savaites" cia as apie Fit blink.gif
Ant mano buuteliuko tas pats parasyta
Atsakyti