Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(Eve-line @ 2009 07 24, 15:11)
bandem bandem  ax.gif  man alyvuogiu aliejus neypatingai. tik zvilga plaukai nuo jo, o siaip nepatiko mano plaukams  schmoll.gif nusiplauna sampunu gerai.

o kodel nepatiko,juk jei zvilga plaukai tai grazu 4u.gif ,nes mano plaukai visai prarado zvilgesi,tai planuoju pasidaryt sia kauke,tik zinoma kai bus laiko
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 07 24, 14:16)
o kodel nepatiko,juk jei zvilga plaukai tai grazu 4u.gif ,nes mano plaukai visai prarado zvilgesi,tai planuoju pasidaryt sia kauke,tik zinoma kai bus laiko

na, zvilgesys tai viena.. o as labiau noriu kad mano plaukai butu minksti, paklusnus ir galiukai nesiveltu... O to alyvuogiu aliejus nepadare.
uztai nuo semenu aliejaus plaukai ne tik zvilga, bet ir minksti, nereikia paskui deti jokiu balzamu ar kaukiu... tik matyt jau plaukai pradeda priprasti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 07 24, 14:01)
As tepu jau beveik nuo pat saknu. Truputeli patepu ir saknis. Ir man viskas labai puikiai visada issiplauna  g.gif .

Aš įmasažuoju aliejų ir į galvos odą. Nors mano plaukų šaknys greitai susiriebaluoja, tačiau aliejus išsiplauna kuo puikiausiai, o riebalavimą sakyčiau kaip tik labai apsitvarkęs g.gif

Šiaip kai pirkau Monoi iš "Kvapų namų", tai ten ir rašė, jog ypač tinka naudoti kaip kaukę galvos odai, kad sureguliuot sebumo išsiskyrimą.

O tie, kurie sunkiai išsiplauna aliejai, tai galbūt yra rafinuoti arba netinkami galvos odai
blink.gif

Galvos odą tepdavau ir nerafinuotu ekologišku aliejumi, bet plaukai puikiai išsiplaudavo ir nepastebėjau, kad labiau riebaluotųsį, bet jo nebenaudoju, ne sman ne toks efektas kaip kokosų aliejaus smile.gif

Na čia kaip ir rašė kažkas, jog visoms skirtingai tie aliejai tinka.

Planuoju dar linų sėmenų aliejų išbandyt. Kaip tik po darbo važiuosiu į eko parduotuvę rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 07 24, 14:19)
na, zvilgesys tai viena.. o as labiau noriu kad mano plaukai butu minksti, paklusnus ir galiukai nesiveltu... O to alyvuogiu aliejus nepadare.
uztai nuo semenu aliejaus plaukai ne tik zvilga, bet ir minksti, nereikia paskui deti jokiu balzamu ar kaukiu... tik matyt jau plaukai pradeda priprasti..  g.gif

Aš manau, jog tiek ir šampūnus tiek ir visas kitas priemones reikia kas kiek laiko pakaitalioti g.gif

Tai su aliejais manau tas pat. Bent trumpam pakeiti, o po to vėl galima sugrįžti prie to paties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 07 24, 11:40)

Papildyta:
Taip, sildau mikrobangineje - dar ilasinu ricinos arba arbatmedzio et. al (nes liko atliekamo, tepiau juo uodu ikandimus, nes purskalai neapsaugojo biggrin.gif )

sildyk geriau indelyje, su karstu vandeniu... 4u.gif isipilk i inda alieju, o ta inda - i kita indely ir susils 4u.gif kam ta mikruske doh.gif
nu cia as kad geriau tau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Dekui, reikes 4u.gif O kad riebalavosi po alyvuogiu al saknys isteptos - matyt, tepiau netinkamu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 23, 13:17)
O kokį pati perki, kažkaip dažniausiai randu, kad pirminio šalto spaudimo, o dėl rafinavimo nieko nerašo? g.gif

pati nepereku, nes man alyvuogių aliejus netiko ir nepatiko schmoll.gif turėjau kažkokį, nepamenu kokį bet schmoll.gif manau, jei aliejus turi stiprų kvapą tai jis yra nerafinuotas. būtent mano tai labai dvokė blink.gif

QUOTE(Iš Stiklo @ 2009 07 23, 13:20)
Aciu. Bandysiu. O kas skatintu plauku augima? Lyg ricina ar cemeryciu vanduo? Man niekaip neiseina atsiaugint plauku- galai triusta, luzineja... verysad.gif  Jei aliejum tepciau galiukaus, gal geriau butu... g.gif

augimą skatiną dar linų sėmenų ir kokosų. dar EA rozmarinų, čiobrelių ar arbatmedžio
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 07 24, 22:14)
pati nepereku, nes man alyvuogių aliejus netiko ir nepatiko  schmoll.gif turėjau kažkokį, nepamenu kokį bet  schmoll.gif manau, jei aliejus turi stiprų kvapą tai jis yra nerafinuotas. būtent mano tai labai dvokė  blink.gif
augimą skatiną dar linų sėmenų ir kokosų. dar EA rozmarinų, čiobrelių ar arbatmedžio

tai galbut turejai koki sugedusi g.gif nes as turiu naturalu, parvezta is Kretos, tai labai svelnus kvapas ir tikrai nedvokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 07 24, 11:40)
O jus visos tepate aliejus nuo pat saknu? Nes pries metus kai issitepiau alyvuogiu al. visus plaukus savaite turejau galva kasdiena plauti - tokie riebaluoti buvo doh.gif

As, jeigu naudoju aliejus, kurie stiprina saknis, stabdo slinkima ir pan., tai tepu ir saknis smile.gif taip daznai nesiteplioju, tai lyg ir nesiriebaluoja taip greit ax.gif nors, jeigu ne taip gerai viska isplaunu, tai visaip buna laugh.gif
Atsakyti
sveikos mielosios mergaites 4u.gif , niekaada nekreipiau demesio i savo plaukus, ir aplamai nelepinau saves su visokiom grozio procedurom , o dabar man labai parupo tas grozis ax.gif ,gal kad pasenau biggrin.gif nes pastebejau kad plaukai ne tokie kokia buvo anksciau unsure.gif , o ypac po paskutinio dazymo, nes kyrpejas man taip sugadino plaukus, tiek isrove, kad net visa galva skaudejo dvi dienas, sudegino man plaukus tai kur baltom sruogelem dazyta ten ir sakojasi ir skilineja aggressive.gif , plaukus turiu ilgus, ir begalo daug flirt.gif .
tad dariausi majonezo kauke, na lygtai kaip ir nieko buvo g.gif , tada pabandziau alyvuogiu alieju, tai mano plaukam netyko schmoll.gif , nes tiek daug plauku isslinko kad net pakraupau mega_shok.gif , ir iki siol slenka, o mano plaukai niekad neslinkdavo.
na tai pasiskaiciau ka jus naudojat, tai nusipirkau ta ricinos apieju, tai dabar blakstienas tepu, antakius, ir plaukam dariau kauke ricinos aliejaus, citrinos sulciu, ir medaus , istepiau saknys su sia kauke, o pacius galiukus vien ricinos aliejumi, issiplove labai lengvai ir po vieno karto thumbup.gif , ir plaukai labai svelnus, ir purus, ir blizga, ir kazkaip maziau isslinko mirksiukas.gif , bet va dar sudomino mane tas kokosu aliejus, koki jis poveiki duoda g.gif .
Atsakyti
Renaunal, saunuole kad rupinies plaukais thumbup.gif kokosu man regis priskiriamas prie"lengvesniu" alieju, bet man lb lb patinka- ir kvepia, ir plaukai kai silkiniai wub.gif
gerai kad priminei ricinu al... blush2.gif buvau pamirsus, reikes tepliotis bigsmile.gif pabandytk dar linu semenu, prekybos centruose buna, tik ji reikia sunaudot per 2 sav nuo atidarymo...ir kainuoja 5 lt tik mirksiukas.gif as db susigundzius tamanu aliejum...idomu kas per poveikis butu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 25, 08:57)
gerai kad priminei ricinu al... blush2.gif  buvau pamirsus, reikes tepliotis  bigsmile.gif pabandytk dar linu semenu, prekybos centruose buna, tik ji reikia sunaudot per 2 sav nuo atidarymo...ir kainuoja 5 lt tik  mirksiukas.gif  as db susigundzius tamanu aliejum...idomu kas per poveikis butu... g.gif

as dariausi kokosu su tamanais, tai plaukai toooooooooooooooookie svelnus buvo, vos ne kataloginiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 25, 07:57)
linu semenu, prekybos centruose buna, tik ji reikia sunaudot per 2 sav nuo atidarymo... 

nuo kada semenu aliejus galioja 2 savaites nuo atidarymo blink.gif
Atsakyti