Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(ambriu @ 2009 07 23, 23:57)
Kur perki kokosu alieju? smile.gif As viena syki uzsisakinejau bet man neatsiunte,,o kur pirkti nezinau.. smile.gif

Sveikuose produktuose, Kvapų namuose, el.parduotuvėje Sanga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 24, 00:07)
Sveikuose produktuose, Kvapų namuose, el.parduotuvėje Sanga 4u.gif

Kuri nors is ju Kaune yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 24, 00:08)
Kuri nors is ju Kaune yra? smile.gif

sveiki produktai yra akoproli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 23 liepos 2009 - 23:32
QUOTE(ambriu @ 2009 07 23, 23:57)
Kuo jis Jums patinka?  as vakar istepiau juo galva issiplovus, na ir siandien isplovus efekto jokio geresnio tikrai.. smile.gif
Papildyta:

O jus nepatingekite paieskoti kitu variantu. Gal but jums semenu aliejus netinka. Po vieno karto taip pat stebuklu nesitikekite. Aliejus plaukams reikia naudoti ilgesni laika tam, kad pasimatytu rezultatai. As Pradejau ant plauku tepti kvieciu gemalu alieju. Is pradziu irgi maniau kad nesamone padariau. O dabar, po keliu kartu, atsidziaugti negaliu - plaukai paklusnus, zvilgantys, svelnus. Sepetys is ju tiesiog iskrenta sukuojant thumbup.gif . Ir kvapas labai patinka to aliejaus thumbup.gif toks vasaros lauku wub.gif

Kazkuri mergaite cia minejo kad sunkiai issiplauna kvieciu gemalu aliejus. Na man tai jis labai lengvai issiplauna. Kaip visada sampuno dedu ant plauku 2 kartus, ir po to dar kondicionierius. Ir viskas labai puiku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 24 liepos 2009 - 08:20
Sveikos,

o as daugiausiai tepu linu semenu aliejumi, sumaisau su alyvuogiu, dar ricinos, ipilu rozmarinu arba arbatmadzio EA, ispaudziu citrinos sulciu ir tepu misini ant dregnu plauku, laikau pora valandu tai man efektas thumbup.gif. po dazymo labai pradejo slinkt plaukai dabar kas antra diena tokia procedura ir slinkimas pristabdytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dju @ 2009 07 24, 09:48)
Sveikos,

o as daugiausiai tepu linu semenu aliejumi, sumaisau su alyvuogiu, dar ricinos, ipilu rozmarinu arba arbatmadzio EA, ispaudziu citrinos sulciu ir tepu misini ant dregnu plauku, laikau pora valandu tai man efektas  thumbup.gif. po dazymo labai pradejo slinkt plaukai dabar kas antra diena tokia procedura ir slinkimas pristabdytas  smile.gif

Manau tikrai nebloga idėja g.gif Reikės pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantech: 24 liepos 2009 - 08:50
QUOTE(deimantech @ 2009 07 24, 09:49)
Manau tikrai nebloga idėja  g.gif  Reikės pabandyti  rolleyes.gif

Visada ispaudziu citrinos, nes nuojos plaukai minksti ir blizga wub.gif
Atsakyti
O jus visos tepate aliejus nuo pat saknu? Nes pries metus kai issitepiau alyvuogiu al. visus plaukus savaite turejau galva kasdiena plauti - tokie riebaluoti buvo doh.gif

Ir dar klausimelis - tepate dregnus plaukus? g.gif

As tepu sausus ir tik nuo galiuku iki plauku vidurio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 07 23, 18:15)
ar sildot ji pries tepdama?
as pirma karta isbandziau si alieju,sildziau..sakau,gal nebutina  g.gif

Taip, sildau mikrobangineje - dar ilasinu ricinos arba arbatmedzio et. al (nes liko atliekamo, tepiau juo uodu ikandimus, nes purskalai neapsaugojo biggrin.gif )
Atsakyti
As tepu jau beveik nuo pat saknu. Truputeli patepu ir saknis. Ir man viskas labai puikiai visada issiplauna g.gif .
Atsakyti
as va naudoju vis semenu alieju, bet noriu pakeisti.. nes kazkaip jau efekto nera. kartais tepu plaukus ir dvi dienas is eiles. gal zinote koki sunkesni alieju? o niekas nebande moliugu?
Atsakyti
nezinau,gal pasikartosiu,isgirdau tokia kauke plaukam:pasildyti alyvuogiu alieju,issitepti juo galva,(visus plaukus)apristi maiseliu ir uzdet skarele,palaikyt kiek galima ilgiau,ir nuplaut su sampunu.
gal kas bandet g.gif ,noreciau suzinot koks eefektas,ar lengvai aliejus issiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 07 24, 14:09)
nezinau,gal pasikartosiu,isgirdau tokia kauke plaukam:pasildyti alyvuogiu alieju,issitepti juo galva,(visus plaukus)apristi maiseliu ir uzdet skarele,palaikyt kiek galima ilgiau,ir nuplaut su sampunu.
gal kas bandet g.gif ,noreciau suzinot koks eefektas,ar lengvai aliejus issiplauna g.gif

bandem bandem ax.gif man alyvuogiu aliejus neypatingai. tik zvilga plaukai nuo jo, o siaip nepatiko mano plaukams schmoll.gif nusiplauna sampunu gerai.
Atsakyti