čia Kvapų namuose
Gal galite parasyti koki plauku alieju perkate? Ju visokiu yra, tai net nzn koks tinkamiausias plaukams Dėkui
Papildyta:
norėjau parasyti ne plauku, o alyvuogiu
Papildyta:
QUOTE(Saulė* @ 2009 07 22, 19:25)
Gal galite parasyti koki plauku alieju perkate? Ju visokiu yra, tai net nzn koks tinkamiausias plaukams Dėkui
norėjau parasyti ne plauku, o alyvuogiu
Mane irgi domina ar tinka tas alyvuogiu aliejus is parduotuves?
QUOTE(Iš Stiklo @ 2009 07 23, 12:33)
Mane irgi domina ar tinka tas alyvuogiu aliejus is parduotuves?
tinka. svarbu nerafinuotas ir šalto spaudimo
QUOTE(princesee @ 2009 07 23, 12:11)
O kokį pati perki, kažkaip dažniausiai randu, kad pirminio šalto spaudimo, o dėl rafinavimo nieko nerašo?
QUOTE(princesee @ 2009 07 23, 12:11)
Aciu. Bandysiu. O kas skatintu plauku augima? Lyg ricina ar cemeryciu vanduo? Man niekaip neiseina atsiaugint plauku- galai triusta, luzineja... Jei aliejum tepciau galiukaus, gal geriau butu...
QUOTE(Hottea @ 2009 07 23, 13:13)
Po dazymo keleta savaiciu naudoju makadamiju al - kaip patinka maniesiems Plaukai elastingi ir taip blizga
ar sildot ji pries tepdama?
as pirma karta isbandziau si alieju,sildziau..sakau,gal nebutina
Aš plaukams naudoju kokosų aliejų kartais iš vakaro sutepu plaukus per visą ilgį, įtrinu į galvos odą, supinu kasą ir einu miegot ryte plaunu, plaukai kiek švelnesni būna. Ir šiaip kartais išplovus galvą galiukus patepu kokosų aliejum vietoj serumo, tada plaukai pasidaro labai minkšti ir švelnūs galvą plaunu kas antrą dieną
Esu bandziusi darytis visokiu kaukiu kaukiu su maistiniu alyvuogiu aliejumi,ir viena tepti ant plauku-jokio gero efekto nemaciau,bet esu girdejusi,kad trinant saknis su alyvuogiu aliejumi plaukai geriau auga.Tik as asmeniskai manau,kad pats saknu masazas duoda daugiau naudos,nei aliejus,nes masazuojant suaktyvinama kraujotaka,plauko svogunelis geriau aprupinamas naudingomis medziagomis,todel ir auga geriau,arba nustoja slinkti.
matau diskutuojat apie parduotuvinius alyvuogiu aliejus, esu pirkusi is Rimi megoj, su ES sertifikatu, tai turbut galima tokiu pasitiket apie 10 lt kainavo, visai plaukam patiko
Papildyta:
manau duoda ir aliejus saknim naudos nemazai, masazas taip pat, tik man po tu trynimu i saknis su plaukais nesamones daros, riebaluojas po pusdienio, kas per daug tas nesveika, persistengiau turbut su tais aliejais
Papildyta:
[quote=Saulė*,2009 07 22, 19:26]
Papildyta:
sakiau ir sakysiu, man pats geriausias ir pigiausias varijantas - semenu aliejus, salto saudimo nerafinuotas
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2009 07 23, 22:02)
Esu bandziusi darytis visokiu kaukiu kaukiu su maistiniu alyvuogiu aliejumi,ir viena tepti ant plauku-jokio gero efekto nemaciau,bet esu girdejusi,kad trinant saknis su alyvuogiu aliejumi plaukai geriau auga.Tik as asmeniskai manau,kad pats saknu masazas duoda daugiau naudos,nei aliejus,nes masazuojant suaktyvinama kraujotaka,plauko svogunelis geriau aprupinamas naudingomis medziagomis,todel ir auga geriau,arba nustoja slinkti.
manau duoda ir aliejus saknim naudos nemazai, masazas taip pat, tik man po tu trynimu i saknis su plaukais nesamones daros, riebaluojas po pusdienio, kas per daug tas nesveika, persistengiau turbut su tais aliejais
Papildyta:
[quote=Saulė*,2009 07 22, 19:26]
Papildyta:
sakiau ir sakysiu, man pats geriausias ir pigiausias varijantas - semenu aliejus, salto saudimo nerafinuotas
QUOTE(Melajja @ 2009 07 23, 23:50)
Kuo jis Jums patinka? as vakar istepiau juo galva issiplovus, na ir siandien isplovus efekto jokio geresnio tikrai..
Papildyta:
QUOTE(Tutti @ 2009 07 23, 19:51)
Aš plaukams naudoju kokosų aliejų kartais iš vakaro sutepu plaukus per visą ilgį, įtrinu į galvos odą, supinu kasą ir einu miegot ryte plaunu, plaukai kiek švelnesni būna. Ir šiaip kartais išplovus galvą galiukus patepu kokosų aliejum vietoj serumo, tada plaukai pasidaro labai minkšti ir švelnūs galvą plaunu kas antrą dieną
Kur perki kokosu alieju? As viena syki uzsisakinejau bet man neatsiunte,,o kur pirkti nezinau..