Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

SENA TEMA

Sianakt plaukus lepinau koksu aliejum, bet arbatmedziu al. neilasinau, reikes pabandyti kitakart bigsmile.gif
Atsakyti
as naudoju nuostabu aliejuka ''The body shop GRAPE SEED GLOSSING SERUM – Žvilgesio teikiantis vynuogių kauliukų serumas (60 ml)''. Jis skirtas plauku galiukams, taciau retkarciais palepinu plaukus nuo saknu iki galiuku smile.gif

Ir siaip The body shop prekes pasizymi naturalumu ir labai gera kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Ritiulka @ 2009 02 26, 12:55)
as naudoju nuostabu aliejuka ''The body shop GRAPE SEED GLOSSING SERUM – Žvilgesio teikiantis vynuogių kauliukų serumas (60 ml)''. Jis skirtas plauku galiukams, taciau retkarciais palepinu plaukus nuo saknu iki galiuku  smile.gif

Ir siaip The body shop prekes pasizymi naturalumu ir labai gera kokybe.

Aha lotuliukas.gif naturalumo virsune tiesiog
Atsakyti
Labai geras stiprinamasis aliejus plaukams is Aromatikos wink.gif
Atsakyti
Merginos, turiu migdolų aliejuko, kaip jį naudoti, ar prieš plovimą ar po? Manau, turėtų tikti plaukų galiukams pateplioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 02 26, 13:36)
Aha  lotuliukas.gif naturalumo virsune tiesiog

cia rimtai labai geras aliejukas body shopo, ar su ironija:)
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 31, 12:44)
cia rimtai labai geras aliejukas body shopo, ar su ironija:)

jei niekas nesupyks aš galiu atsakyti: su didele ironija, nes šitas aliejukas yra sintetinis, o čia kalbama apie natūralius aliejus, dažniausiai naudojamus prieš plovimą ax.gif
Atsakyti
Toliau tęsiam temą apie NATŪRALIUS ALIEJUS PLAUKAMS.

Seną temą rasite paspaudę šią nuorodą

user posted image user posted image
Papildyta:
Jeigu nors kartą per savaitę darysite karšto aliejaus masažą, jūs sulauksite štai tokios naudos:
• Toks masažas sudrėkins ir atgaivins jūsų galvos odą, užkirs kelią pleiskanų atsiradimui.
• Suaktyvins kraujo apytaką galvos odos ir kaklo srityje, atpalaiduos jūsų nervų sistemą ir tuo pačiu pagerins plaukų augimą.
• Sutvirtins plaukų šaknis, pamaitins jų paviršių, paskatins naujų plaukų augimą.
• Surėkins plaukus ir padarys juos paklusnesniais.
• Suteiks žvilgesio ir gyvybingumo.
• Apsaugos plaukus nuo žalingų saulės spindulių ir atšiauraus oro.
• Atstatys ir pagyvins sausus, pažeistus plaukus ir užkirs kelią galiukų lūžinėjimui ir skilinėjimui.
• Toks aliejaus masažas daromas vakare padės greičiau užmigti.

Kaip pačiam pasidaryti tokį galvos masažą?

Įpilkite šiek tiek augalinio, geriausia alyvuogių, aliejaus į dubenėlį ir palaikykite jį karšto vandens inde. Aliejus turi būti tokio karštumo, kad jį būtų galima liesti rankomis. Pirštų galiukais po truputį užtepkite aliejų ant galvos odos taip pat ir ant plaukų galiukų. Tada švelniai, sukamaisiais judesiais masažuokite galvos odą. Lėti judesiai padeda atsipalaiduoti, o smarkesni padeda atgauti energiją ir suaktyvina kraujo apytaką. Pamasažavę apgaubkite plaukus rankšluosčiu ir palikite 30-60 min. Jei norite, palikite nakčiai, tuo atveju dėl patogumo naudokite plonesnį rankšluostį, kad apsaugotumėte patalus nuo sutepimo, o ir galva mažiau pavargs. Po šios procedūros išskalaukite plaukus kuo švelnesniu šampūnu, pageidautina augaliniu, ir palikite plaukus išdžiūti natūraliai.
Atsakyti
kaip sauniai, Eve-line 4u.gif mirksiukas.gif
as siandien maisiau ricinos su alyvuogiu... ax.gif visai nieko...tik nelabai man ricina del savo tirstumo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 06, 19:07)
kaip sauniai, Eve-line  4u.gif  mirksiukas.gif
as siandien maisiau ricinos su alyvuogiu... ax.gif  visai nieko...tik nelabai man ricina del savo tirstumo.. mirksiukas.gif

As ricinos aliejumi tepu nakciai galus wink.gif sunku uztepti, kadangi tirstas, bet siaip man nieko, plaukuciams atrodo patinka wink.gif
Taip pat darydama pirktine kauke karta per savaite pilu arba ricinos aliejaus i ja, arba alyvuogiu wink.gif
Dar girdejau, kad semenu labai geras, bet baisu, kad geltonina plaukus.. Gal kuri bandete? wink.gif
Atsakyti
Mano plaukuciams alyvuogiu aliejus patinka mirksiukas.gif Tepu 2 kartus i savaite ir palieku nakciai thumbup.gif Efektas jau po pirmo karto buvo-plaukuciai tapo pamaitinti,zvilgus ir paslankus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 06, 22:55)
As ricinos aliejumi tepu nakciai galus wink.gif sunku uztepti, kadangi tirstas, bet siaip man nieko, plaukuciams atrodo patinka wink.gif
Taip pat darydama pirktine kauke karta per savaite pilu arba ricinos aliejaus i ja, arba alyvuogiu wink.gif
Dar girdejau, kad semenu labai geras, bet baisu, kad geltonina plaukus.. Gal kuri bandete? wink.gif

aistuliaa,o tau ricinos aliejus netamsina plaukuciu,kiek atsimenu tu sviesiaplauke? smile.gif
Atsakyti