[quote=Soul,2009 04 20, 12:18]
Išrašė siuntimą į bet kokį chirurginį skyrių, turiu per mėnesį išsioperuot

. Bet dar "dedu į kelnes" ir neradau jokio chirurgo

.
kas 2 metus- onkologinis pasitikrinimas punkcija, kuris ne iš pirmo karto pavyksta, tada pakartotinis badymas punkcija+echoskopija. Hormonai visada buvo normoj, baimė dabar- o kas bus, kai mazgą išpjaus
Taip ir man buvo vasario mėn. kai pasakė,kad reikia operuoti. O Tau po punkcijos yra pakitusių lastelų. O tikrinaisi tik pas vieną gyd. Man kas darydavo echoskopijas tai visi sakė,kad reikia operuoti.Gyd. sekė du metus ir kai širdis pradėjo mušti,"TTH-0,TF4-28",operacija.Man pusseserė endokrinologė sakė,kad jei nėra didelio mazgo kuris trukdytu,nesmaugia,nėra piktybinių ląstelių tai nėra kur skubėti. O prie tokios hipotireozės tai vėžio maža tikimybė.Pas Šimkų,kad eisiu pritarė. Čia Tavo sveikata ir būtų gerai,kad rastum gyd.kuriuo galėtum pasitikėti ir tikrai patartų ką daryti.Žinau tai yra labai sunku,aš jau buvau nusprendusi operuotis,bet kai pusbrolis pasakė,ką darai juk skydliaukė labai reikalinga visiems organams tai ir suabejojau,bet jei įtaria kažką negero,tai gal ir operacija geriau. Sėkmės tau apsisprendime.