QUOTE(roberta23 @ 2009 03 21, 15:32)
mano skydliaukė linkusi į hipertireozę, dar nė karto nėra buvusi žemiau normos, bet mano organizmas labai jautriai reaguoja į svyravimus hormonų, o dar kai mazgai yra tai kaip uždelsto veikimo bomba, buna stresas, tą dieną nieko, o po kelių dienų būna negera. Šiaip palaikyti geram tth vartoju po 1 metizolį. Aišku ir širdelę paduria, tachikardija, jautresni nervai yra, va kaip tik vakar buvau pas endokrinologę, ir sutarėm jog rudeniop darysiu operaciją, nes mazgai jau nebeturi kur plėstis, gali praaugti skydliaukės kapsulę, o tai būtų negerai. tai vakar buvau kaip nesava, žinau jau kelinti metai, kad kada nors reikės ją šalinti, bet kai tau pasko kad tai reikia dabar padaryti, "trenkia" per smegenis.
kai lankiausi pas šimkų, mano mazgai ko gero tik padidėjo, nes nebuvo jokio progreso, jie mane tik šėrė visokiais antibiotikais, liepė gerti net po 4 metizolio, nors nedarė jokio hormonų tyrimo, o kai pati pasidariau hormonus, jie buvo geriausioj būklėj. Visi simtomai kaurie man buvo, jie priskyrė skydliaukei, o kai aš neapsikentusi, nuėjau pas psichiatrą ir pradėjau vartoti AD daugelis mano simtomų praktiškai išnyko, liko tik epizodiniai, kurie tikrai siejasi su skydliauke. Paprasčiausiai išmokau atpažinti simtomus ir valdyti situaciją.
Šimkus, visiems skiria tuos pačius antibiotuikus tiek su strumom, tiek anginom, tiek cukralige, tik neaišku kiek jie padeda kiek pakenkia.
Papildyta:
biopsija dariausi 2004 metais, buvo atsakumas geras, bet kaip sako į kiekvieną cm nepribadysi....
kai lankiausi pas šimkų, mano mazgai ko gero tik padidėjo, nes nebuvo jokio progreso, jie mane tik šėrė visokiais antibiotikais, liepė gerti net po 4 metizolio, nors nedarė jokio hormonų tyrimo, o kai pati pasidariau hormonus, jie buvo geriausioj būklėj. Visi simtomai kaurie man buvo, jie priskyrė skydliaukei, o kai aš neapsikentusi, nuėjau pas psichiatrą ir pradėjau vartoti AD daugelis mano simtomų praktiškai išnyko, liko tik epizodiniai, kurie tikrai siejasi su skydliauke. Paprasčiausiai išmokau atpažinti simtomus ir valdyti situaciją.
Šimkus, visiems skiria tuos pačius antibiotuikus tiek su strumom, tiek anginom, tiek cukralige, tik neaišku kiek jie padeda kiek pakenkia.
Papildyta:
biopsija dariausi 2004 metais, buvo atsakumas geras, bet kaip sako į kiekvieną cm nepribadysi....
Pritariu del Šimkaus.