Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(roberta23 @ 2009 03 21, 15:32)
mano skydliaukė linkusi į hipertireozę, dar nė karto nėra buvusi žemiau normos, bet mano organizmas labai jautriai reaguoja į svyravimus hormonų, o dar kai mazgai yra tai kaip uždelsto veikimo bomba, buna stresas, tą dieną nieko, o po kelių dienų būna negera. Šiaip palaikyti geram tth  vartoju po 1 metizolį. Aišku ir širdelę paduria, tachikardija, jautresni nervai yra, va kaip tik vakar buvau pas endokrinologę, ir sutarėm jog rudeniop darysiu operaciją, nes mazgai jau nebeturi kur plėstis, gali praaugti skydliaukės kapsulę, o tai būtų negerai. tai vakar buvau kaip nesava, žinau jau kelinti metai, kad kada nors reikės ją šalinti, bet kai tau pasko kad tai reikia dabar padaryti, "trenkia" per smegenis.
kai lankiausi pas šimkų, mano mazgai ko gero tik padidėjo, nes nebuvo jokio progreso, jie mane tik šėrė visokiais antibiotikais, liepė gerti net po 4 metizolio, nors nedarė jokio hormonų tyrimo, o kai pati pasidariau hormonus, jie buvo geriausioj būklėj. Visi simtomai kaurie man buvo, jie priskyrė skydliaukei, o kai aš neapsikentusi, nuėjau pas psichiatrą ir pradėjau vartoti AD daugelis mano simtomų praktiškai išnyko, liko tik epizodiniai, kurie tikrai siejasi su skydliauke. Paprasčiausiai išmokau atpažinti simtomus ir valdyti situaciją.
Šimkus, visiems skiria tuos pačius antibiotuikus tiek su strumom, tiek anginom, tiek cukralige, tik neaišku kiek jie padeda kiek pakenkia.
Papildyta:
biopsija dariausi 2004 metais, buvo atsakumas geras, bet kaip sako į kiekvieną cm nepribadysi....

Pritariu del Šimkaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Norejau paklausti jusu rjolancikas ir roberta23. Jus, kai gydetes pas Simkus. Pas jus visiskai nebuvo jokio pagerejimo, ar buvo, kol dare injekcija, o poto vel tyrimai pablogejo?
Papildyta:
kaip jums, moteriskaite47, sekesi penktadieni? ka jums dare, ka sake, ar ilgai jus apziurinejo? Ar yra kokie pagerejimai? Kaip jusu savijauta? As kai buvau, galvojau bus greiciau, kaip cia kaz kas sake, bet uztrukau ten valanda, jie viel viska ziurejo, tirinejo ta pati.
Atsakyti
Sveikutės,
Aš pas Andrių Šimkų gydžiausi prieš 10 metų. Jis gyvena Jonavoje ir priiminėja privačiai pas save namuose. Man leido injekcijas į mazgus ir po jo gydymo 10 metų neturėjau problemų. Dabar pasigimdžiau vaikutį, ir praėjus porą mėnesių po gimdymo vėl paūmėjo skydliaukės veikla. Vaistų gerti nenoriu, taigi vėl pasiskambinau Šimkui ir tikiuosi, kad jis man vėl padės, tik nežinau kaip daryti dėl maitinimo, nes maitinu leliuką, o Gydytojas sakė, norint gydytis, reiks maitinimą nutraukt, taip gaila tai daryti, bet savijauta sako, kad ko gero reiks.
Taip kad Šimkus tikrai padeda ir savo darbą išmano. Tokia mano nuomonė.
Atsakyti
Penktadienį sekėsi gerai.Buvo ir pats prof.Bendravome visą valandą,labai malonus gyd.Rašėsi,kaip jaučiuosi,kas pasikeitę.Jis pats žiūrėjo mazgus,jie pamažėję,net ir kitoje pusėję kur nebuvo leisti vaistai. Savijauta gera.Antibiotikus liepė dar gerti.Dėl širdies liepė kitus vaistus gerti.Vaistus suleido vėl sūnus,nieko nejaučiau visai.Taip kad viskas gerai ir tikiuosi bus gerai. smile.gif

Kaip tau AlioNcik sekėsi,juk ir buvai pas Šimkų.Kuris buvo tėvas ar sūnus.

aksi skaičiau kažkur,kad po gimdymo būna skydliaukė sustreikuoja.Gal nieko baisaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moteriskaite47: 06 balandžio 2009 - 21:56
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 04 06, 23:54)
Penktadienį sekėsi gerai.Buvo ir pats prof.Bendravome visą valandą,labai malonus gyd.Rašėsi,kaip jaučiuosi,kas pasikeitę.Jis pats žiūrėjo mazgus,jie pamažėję,net ir kitoje pusėję kur nebuvo leisti vaistai. Savijauta gera.Antibiotikus liepė dar gerti.Dėl širdies liepė kitus vaistus gerti.Vaistus suleido vėl sūnus,nieko nejaučiau visai.Taip kad viskas gerai ir tikiuosi bus gerai. smile.gif

Kaip tau AlioNcik sekėsi,juk ir buvai pas Šimkų.Kuris buvo tėvas ar sūnus.

aksi skaičiau kažkur,kad po gimdymo būna skydliaukė sustreikuoja.Gal nieko baisaus.

Man ir sekesi gerai, suleido vaistus i 2 mazgus is 2 pusiu po puse ampules, viskas tvarkuoj, savijauta super! Irgi apziurinejo visa mane, as buvau ten 2 kartus, tai visada buvo tevas ir sunus. man labia patinka, kad kiek vienas turi savo nuomone, tariasi ir suranda viena sprendima!!! mazgai sumazejo. Antibiotukus kurios geriau, padejo, su gerkle viskas tvarkoj, bet dar sake pagert. Jauciu, kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,
Jau nutraukiau maitinimą ir penktadienį važiuoju pas Šimkų. Jau leis pirmą injekciją. Jūs klausėt ką jis leidžia? Kiek maždaug vizitų jums numatyta ir jei ne paslaptis kokios pas jį dabar kainos? Kokio dydžio pas jus mazgai? Pas mane tai 2*1,7cm viena toks, vakar dariausi poliklinikoj echoskopiją, tai ir pasakė, ir iš vis sakė, kad pas mane visa skydliaukė negraži.
Tai gal susitiksim Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aksi @ 2009 04 09, 12:00)
Labutis,
Jau nutraukiau maitinimą ir penktadienį važiuoju pas Šimkų. Jau leis pirmą injekciją. Jūs klausėt ką jis leidžia? Kiek maždaug vizitų jums numatyta ir jei ne paslaptis kokios pas jį dabar kainos? Kokio dydžio pas jus mazgai? Pas mane tai 2*1,7cm viena toks, vakar dariausi poliklinikoj echoskopiją, tai ir pasakė, ir iš vis sakė, kad pas mane visa skydliaukė negraži.
Tai gal susitiksim Kaune smile.gif

pirmas kartas 80lt + echoskopija 20lt, ir injekcija 10lt, o visi sekantis vizitai 40 lt. man sake reikes daugiau vizitu, nes labai dideli mazgai, ir ant mazgo yra mazgas, zodziu baisu, tai kazkurtai 6-12. Nors per pirma vizita man suleido i du mazgus po puse ampules tai vienas nuo 9-10 numerio sumazejo iki 7, o kitas nuo 7 nr - sumazejo iki 6. O leidzia pradziai kazkoki vaista (pavadinimo neprisimenu) priesuzdegima. O jei nepades, tai tada leis spirita
Atsakyti
Sveikos likimo sesės 4u.gif .

Ruošiuosi skydliaukės mazgo operacijai, bet gydytojas nugasdino, kad po operacijos suteikiamas 1 mėnesio nedarbingumas. Kas operavotės- tai tikrai tiek ilgai???
Atsakyti
Labutis,kaip sekasi,kaip sveikatėlės.Man lyg ir gerai viskas,tik ta migrena pakankina.Ruošiuosi vėl pas Šimkų.Gerklė gerėja,bet su nosim kažkokios problemos,vis nepraeina,antibiotikus dar geriu.O šiaip savijauta tai tikrai geresnė.Širdžiai ir geriau,retsykiais tik pamuša.Pas mane mazgai buvo vienas apie 5 tai sumažėjo iki 3,5,o kairėje pusėje normalus nors ir neleido.Bus matyt kai šį sykį.Kitą savaitę reikės eiti pasidaryti TTH TF4 tyrimus.Įdomu kokie jie.Šaunu aksi,kad tau buvo gerai,viskas bus gerai ir dabar.Sėkmės visoms. 4u.gif
Atsakyti
As irgi po 2 savaiciu, eisiu darytis tyrimus. Paziuresim, kokie bus rezultati smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Smagu, kad jaučiatės geriau. Aš jau irgi gavus injekciją. Jau ant rytojaus pajaučiau, kad atsirado daugiau energijos. Aišku, dar nesu visai sveika, bet pagerėjimas tikrai jaučiasi. Žiūrėsim kaip bus toliau. Jums pats Šimkus sakė darytis tyrimus, ar jus pačios taip sugalvojot? Po kelių leidimų darotės? Man ir bus įdomu pasidaryti tyrimus. Kada dabar jums pas Šimkų? Man tai sakė ateiti po dviejų savaičių nuo suleidimo.
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2009 04 10, 14:01)
Sveikos likimo sesės  4u.gif .

Ruošiuosi skydliaukės mazgo operacijai, bet gydytojas nugasdino, kad po operacijos suteikiamas 1 mėnesio nedarbingumas. Kas operavotės- tai tikrai tiek ilgai???

Na kai aš paklausiau apie nedarbingumą, tai net 4 endokrinologai patikino, kad į darbą galėsiu grįžti ir po savaitės.
Atsakyti