QUOTE(@lone @ 2017 03 02, 16:48)
Na va siandien jau po dvieju menesiu nerimo ir laukimo galiu ramiau atsipusti. Aplankiau izymuji Baranauska. Prisiskaiciusi nelabai kokiu komentaru ir atsiliepimu apie ji tai laaaaabai nejauku buvo izengti i kabineta. Taciau jis man pasirode profesionalus, konkretus, paprastas. Bendravo maloniai, atsake i visus klausimus, nezinau gal nuotaikoje siandien buvo, o gal is lovos siandien su ta reikalinga koja islipo

Tai gera diena pataikiau, net jodo terapijos neskyre

(juokauju, aisku) Padare TG tyrima ir kadangi jis rode 0, paskyre pasimatyma po pusmecio

Jauciu ta TG reiks pasidaryti anksciau, nes internete radau, kad po operacijos tiroglobulina tikslinga stebeti kas menesi, veliau kas tris, taigi pusmetis gal ir daugoka... Aciu visoms kurios guode, drasino, atsake i visus man iskilusius klausimus...verdom... Puma45 ir kitoms. Sveikatytes jums mergaites
Siulyciau nešvaistyti pinigeliu, nes Klaipedoj kainuoja tg 12e.Kad jau po pusmecio pasiule pasimatyma, tai normalus laikas.Jei kartais ir atsirastu, tai tie keli men. nieko nebepakeistu, zinoma mes visos palaikom ir linkim kad ir toliau tg butu 0

. Man paskyre atvykti po metu, tai neiškentusi pasidariau po 4men.. Ats. < 0,20 o norma yra nuo 0,83 iki 55.00.