Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(@lone @ 2017 02 28, 21:20)
Tai cia mano tie skaiciai isvis kosmosas, ane?

Viskas telpa i normas, kiek suprantu ft4 yra 19,69, o didzioji norma yra 22.Tth irgi šiaip gerai, bet dabar kai padidino tiroksina, tai truputi nukris.
Atsakyti
Mergaitės, o kokios tikslios rekomendacijos dėl saulės? Reikia saugoti tik patį randą nuo saulės ar šiaip geriau nebūti ant saulės pusę metų? Vos bilietų į Rodą nenusipirkom. Paskutinę akimirką prisiminiau, kad lyg pusę metų saulės geriau vengti. ax.gif biggrin.gif Na bet pamenu, kad čia kažkuri moteris pasakojo kaip mėnuo po operacijos išskrydo gyventi į pietus. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Only1,2017 03 01, 15:24]
Mergaitės, o kokios tikslios rekomendacijos dėl saulės? Reikia saugoti tik patį randą nuo saulės ar šiaip geriau nebūti ant saulės pusę metų? Vos bilietų į Rodą nenusipirkom. Paskutinę akimirką prisiminiau, kad lyg pusę metų saulės geriau vengti. ax.gif biggrin.gif Na bet pamenu, kad čia kažkuri moteris pasakojo kaip mėnuo po operacijos išskrydo gyventi į pietus. bigsmile.gif
Pirmus metus liepe saugot ir pjuvi, ir paciai maziau but saulej unsure.gif
Atsakyti
Na va siandien jau po dvieju menesiu nerimo ir laukimo galiu ramiau atsipusti. Aplankiau izymuji Baranauska. Prisiskaiciusi nelabai kokiu komentaru ir atsiliepimu apie ji tai laaaaabai nejauku buvo izengti i kabineta. Taciau jis man pasirode profesionalus, konkretus, paprastas. Bendravo maloniai, atsake i visus klausimus, nezinau gal nuotaikoje siandien buvo, o gal is lovos siandien su ta reikalinga koja islipo biggrin.gif Tai gera diena pataikiau, net jodo terapijos neskyre biggrin.gif (juokauju, aisku) Padare TG tyrima ir kadangi jis rode 0, paskyre pasimatyma po pusmecio smile.gif Jauciu ta TG reiks pasidaryti anksciau, nes internete radau, kad po operacijos tiroglobulina tikslinga stebeti kas menesi, veliau kas tris, taigi pusmetis gal ir daugoka... Aciu visoms kurios guode, drasino, atsake i visus man iskilusius klausimus...verdom... Puma45 ir kitoms. Sveikatytes jums mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2017 03 02, 16:48)
Na va siandien jau  po dvieju menesiu nerimo ir laukimo galiu ramiau atsipusti. Aplankiau izymuji Baranauska. Prisiskaiciusi nelabai kokiu komentaru ir atsiliepimu apie ji tai laaaaabai nejauku  buvo izengti i kabineta. Taciau jis man pasirode profesionalus, konkretus, paprastas. Bendravo maloniai, atsake i visus klausimus, nezinau gal nuotaikoje siandien buvo, o gal is lovos siandien su ta reikalinga koja islipo biggrin.gif Tai gera diena pataikiau, net jodo terapijos neskyre biggrin.gif (juokauju, aisku)  Padare TG tyrima ir kadangi jis rode 0, paskyre pasimatyma po pusmecio smile.gif Jauciu ta TG reiks pasidaryti anksciau, nes internete radau, kad po operacijos tiroglobulina tikslinga stebeti kas menesi, veliau kas tris, taigi pusmetis gal ir daugoka... Aciu visoms kurios guode, drasino, atsake i visus man iskilusius klausimus...verdom... Puma45 ir kitoms.  Sveikatytes jums mergaites  4u.gif

Siulyciau nešvaistyti pinigeliu, nes Klaipedoj kainuoja tg 12e.Kad jau po pusmecio pasiule pasimatyma, tai normalus laikas.Jei kartais ir atsirastu, tai tie keli men. nieko nebepakeistu, zinoma mes visos palaikom ir linkim kad ir toliau tg butu 0 wub.gif . Man paskyre atvykti po metu, tai neiškentusi pasidariau po 4men.. Ats. < 0,20 o norma yra nuo 0,83 iki 55.00.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 02, 21:10)
Siulyciau nešvaistyti pinigeliu, nes Klaipedoj kainuoja tg 12e.Kad jau po pusmecio pasiule pasimatyma, tai normalus laikas.Jei kartais ir atsirastu, tai tie keli men. nieko nebepakeistu, zinoma mes visos palaikom ir linkim kad ir toliau tg butu 0 wub.gif . Man paskyre atvykti po metu, tai neiškentusi pasidariau po 4men.. Ats. < 0,20 o norma yra nuo 0,83 iki 55.00.

O buvo Tg 0? ir po 4 mėn. pakilo iki 0,20? Nu jo, mane vėl panikos priepolis ištiktų doh.gif Pasirodo ir TG norma yra... maniau, kad turi būti 0. Bet vis vien pusė metų jaučiu neiškęsiu. Vilniuj už tyrimą mokėjau 7 eurus dar su centais.
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2017 03 03, 15:10)
O buvo Tg 0? ir po 4 mėn. pakilo iki 0,20? Nu jo, mane vėl panikos priepolis ištiktų doh.gif Pasirodo ir TG norma yra... maniau, kad turi būti 0. Bet vis vien pusė metų jaučiu neiškęsiu. Vilniuj už tyrimą mokėjau 7 eurus dar su centais.

Kai vykau pas Baranauska mokejau 22e, bet ten dar dare tth ir ft4. Juk Baranauskas jums neparode tyrimu rezultatu, tik pasake kad tg 0. Man taip pat nerode, todel nutariau pasidaryt. Manau, kad viskas gerai bigsmile.gif,juk yra maziau mazosios normos.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 03, 20:04)
Kai vykau pas Baranauska mokejau 22e, bet ten dar dare tth ir ft4. Juk Baranauskas jums neparode tyrimu rezultatu, tik pasake kad tg 0. Man taip pat nerode, todel nutariau pasidaryt. Manau, kad viskas gerai  bigsmile.gif,juk yra maziau  mazosios normos.

Ne neparode, tik pasake: jei po pusmecio matysim, kad zenkliai dideja, skirsim joda. Kiek tas zenkliai nekomentavo. Zinoma, kad jusu th geras, kai yra tokios normos. As kazkaip neuzmaciau tu normu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nathalie2004 @ 2017 02 23, 22:00)
Visa pasalino:) Aisku, as payi pjuvio nemaciau, gal ir didesnis. Bet taip parasyta israse. Paziuresime, kai reikes perristi:)

Na mano pjuvis pasirode yra kur kas didesnis: apie visus 7 cm. Buvo tik dvi siules galuose, o visa kita buvo suklijuota spec.klijais. pjuvis nors ir didelis, bet atrodo visai graziai. Net dabar taip i akis nekrenta. Tikiuosi, kad ir toliau graziai gys ir laikui begant visai nebesimatys. 🙄
Atsakyti
QUOTE(Nathalie2004 @ 2017 03 06, 19:56)
Na mano pjuvis pasirode yra kur kas didesnis: apie visus 7 cm. Buvo tik dvi siules galuose, o visa kita buvo suklijuota spec.klijais. pjuvis nors ir didelis, bet atrodo visai graziai. Net dabar taip i akis nekrenta. Tikiuosi, kad ir toliau graziai gys ir laikui begant visai nebesimatys. 🙄

Kakle yra dvi raukšles, tai pjove per apatine. Norint pamatyt turiu pakelti galva, tai kitaip nesimato wub.gif
Atsakyti
Nezinau ar sutapimas ar ne, bet pradejus vartoti tiroksina atsirado problemos su pienlige. Niekada jos neturejau. Ar jums neatsirado del to problemu?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 03 12, 16:25)
Nezinau ar sutapimas ar ne, bet pradejus vartoti tiroksina atsirado problemos su pienlige. Niekada jos neturejau. Ar jums neatsirado del to problemu?

Prieš dešimtmeti turejau problemu, bet dabar kai vartoju tiroksina jokiu problemu neatsirado. Cia turbut tik sutapimas, galejai rankas ar kojas truputi pašalt ir tiek uztenka.
Atsakyti