QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 09, 08:55)
Smagu girdėt apie gerus užaugusius vaikus

. Maniškis jau 17 dar irgi problemų nebuvo. Sportuoja, tiksliau štanguoja, vražiai nuaugęs beveik 2 m ūgio jaunuolis. Dabar abu sergam. Nėr kalbos apie pypkę ar alkoholį. Nu bus matyt ateity. Dar per anksti spręsti kas bus. Jūsų vaikai brandesnio amžiaus, Maskaruk, ir tikrai galit užsidėti sau didelį pliusą. Pritariu, kad vaikams reikiadėmesio ir savaime viskas nesigauna. O man išlindo herpesas ant lūpos, prakiuro abu galai,kai sloga- bliaunu už visą giminę, galva plyšta, bet temperatūra dingsta. Pakliuvau juodai, bet išsikapstysiu.
Kabintis nori sloga as tepu propolio aliejumi nosi, geriu oscilicocinum zirnelius, aplamai tik pajutus pozymius , tepu nosi aliejuku. Ziemos metu eidama i viesas patalpas irgi tepu. Naudoju antrus metus. Tik netinka, kas alergiskas medui. Vartoju daug homeopatijos. Beje pastebejau , kad zmogus turi genetini polinki ir is tiesu vienu zmoniu visiskai sie vaistai. Vyro neveikia visai. Vyresni sunu ir mane veikia. Jaunesni - kai kurie vaistai. Ir vaistazoles ir tik is Balvociutes ukio perku, neperku misiniu, tik vienas zoles.
Gyvunai placebo efekto neturi. Savo senuka suni gydziau inkstu nepakankamuma. Kas keisciausia man lb neskani zalia arbata. Dievinu raudona ir net su pienu.
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2017 02 09, 20:15)
<p>Sveikos merginos. Mane pirmadienį operavo. Vėžio nerado, tai nedaug skydliaukės pašalino. Kitą dieną jau namo išleido pas vaiką

jaučiuosi pakolkas puikiai

</p>
Sveikatos ir geru galutiniu rezultatu.