Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(Only1 @ 2017 02 07, 15:14)
Na gal ir nieko jei būsiu ramesnė  biggrin.gif Man irgi siuvo tirpstančiais siūlais ir klijavo klijais. Bet čia kaip kokia paslaptis kurią reikėjo išsiaiškinti (kokius siūlus ir klijus ir kur nusipirkti).  biggrin.gif Jaunas daktariukas atskleidė, kad jie jau niekam nebesiūlo nieko pirkti ir visiems vienodus tvarsčius deda, nes atsibodo, kad žmonės piktinasi, kad reikia už kažką mokėti ir į daktarus žiūri taip, lyg jiems kažkoks pelnas iš to būtų.  Na bet kadangi matė didelį norą mano veide, nusiunte mane į Gintarinę vaistinę. O siūlai ir klijai kainavo tik ~24 eur. Maniau bus brangesni. Nors vėliau kai pamačiau tuos standartinius tvarsčius ant kitų pacientų, nutariau, kad jie irgi tikrai neatrodė taip baisiai kaip kad aš įsivaizdavau (turiu gerą vaizduotę  biggrin.gif) .  biggrin.gif Beto kai aš buvau be tvarsčio, tai mano vienintelės randas ir matėsi visiems biggrin.gif O vaizdelis pirmomis dienomis nekoks.  biggrin.gif Dar buvau prisiklausius nesąmonių kaip mėnesį negalėsiu gert karštų gėrimų ir plaut galvos, kad nesušlaptų siūlė, bet V. Beiša maudytis leido jau išrašymo dieną. Tik klijų liepė neliesti dar 10 dienų. smile.gif

Kaip viskas zengia i prieki. Pirkau tik klijus, siulu ne. Man rando niekas neklijavo. Aplamai nuekam to nedare. Nu zinokit tikrai vaizdelis ne koks. Mano mazesniam buvo 13 metu, tai sesute greitai pamate kaip jo veidukas balteja kaip popuerius, sako gal einam as tau arbatytes duosiu.

Kada pas endokrinologa?
Atsakyti
O as pasijauciau kaip is akmens amziaus. biggrin.gif Su normaliais siulais ir ju istraukimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 02 07, 16:39)
O as pasijauciau kaip is akmens amziaus. biggrin.gif  Su normaliais siulais ir ju istraukimu. biggrin.gif

Na dar tos triubeles pakabintos gerai atrode. Man tai afrikiecius primine. Gerai kad kira diena iseme. Nesupratau nei as nei sesute. Po ju isemimo man silpna pasidare. Su vezimeliu parveze i palata. Juokiausi ir as ir kiti.
Atsakyti
O man susiuvo su tirpstančiais ir nieks nekainavo. Neprašė jokios priemokos. Nu mylėjo mane daktarai net bežinau už ką
Atsakyti
Aha, man tos kriaušytės irgi buvo staigmena... ir baisiai nepatogi, bet tikrai gerai, kad jas po paros nuėmė biggrin.gif Išvis nutariau, kad pirmą parą geriausia miegoti, bet kai mane parvežė po operacijos, pas kaimynę atėjo lankytojai, tai negalėjau užmigt ir tada pradėjo karštis pilt. Jau net išsigandus termometro pasiprašiau, bet viskas ok buvo. Antra klaida buvo atsigert tik šiek tiek vandens praėjus kelioms valandoms po operacijos... nepakentėjau, tai ir tą vandenį greit išvėmiau. biggrin.gif Jaučiuosi žiauriai dėkinga, kad tą akimirką palatos kaimynė man net plaukus palaikė. wub.gif biggrin.gif Aš kadangi neturėjau jėgų iš lovos išlipt, tai sugudravau nusifotkint kaklą, tai pati turbūt išbalau foto pamačius. O dar labiau išbalo palatos kaimynės lankytoja, nes atrodė, kad mano rande yra skylė, tai ji išsigando, kad mane blogai susiuvo... Nežinau kodėl taip atrodė, bet kitą rytą jokios skylės nebebuvo. Mano sūneliui irgi nepatinka randas. Raukosi ir graudinasi pamatęs, tai stengiuosi su golfu vaikščiot. biggrin.gif Ai dar geras buvo kai chirurgas atėjo manęs apžiūrėt po operacijos. Tuo metu ir mano vyras atvažiavęs buvo. Tai chirurgas pažiūrėjo į mano vyrą ir pasakė jam: "Nepyk" ir tada pakėlė mano marškinėlius pažiūrėt kriaušytes. O aš buvau be liemenėlės, tik su kriaušytėm. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Only1,2017 02 08, 17:18]
Aha, man tos kriaušytės irgi buvo staigmena... ir baisiai nepatogi, bet tikrai gerai, kad jas po paros nuėmė biggrin.gif Išvis nutariau, kad pirmą parą geriausia miegoti, bet kai mane parvežė po operacijos, pas kaimynę atėjo lankytojai, tai negalėjau užmigt ir tada pradėjo karštis pilt. Jau net išsigandus termometro pasiprašiau, bet viskas ok buvo. Antra klaida buvo atsigert tik šiek tiek vandens praėjus kelioms valandoms po operacijos... nepakentėjau, tai ir tą vandenį greit išvėmiau. biggrin.gif Jaučiuosi žiauriai dėkinga, kad tą akimirką palatos kaimynė man net plaukus palaikė. wub.gif biggrin.gif Aš kadangi neturėjau jėgų iš lovos išlipt, tai sugudravau nusifotkint kaklą, tai pati turbūt išbalau foto pamačius. O dar labiau išbalo palatos kaimynės lankytoja, nes atrodė, kad mano rande yra skylė, tai ji išsigando, kad mane blogai susiuvo... Nežinau kodėl taip atrodė, bet kitą rytą jokios skylės nebebuvo. Mano sūneliui irgi nepatinka randas. Raukosi ir graudinasi pamatęs, tai stengiuosi su golfu vaikščiot. biggrin.gif Ai dar geras buvo kai chirurgas atėjo manęs apžiūrėt po operacijos. Tuo metu ir mano vyras atvažiavęs buvo. Tai chirurgas pažiūrėjo į mano vyrą ir pasakė jam: "Nepyk" ir tada pakėlė mano marškinėlius pažiūrėt kriaušytes. O aš buvau be liemenėlės, tik su kriaušytėm. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mane ir be vandens pykino. Vaistus sesute is kart suleido. Kaip dabar pamenu, vyresniam sunui buvo isleistuves ta vakara, o jis sulauke manes palatoje ir laike ranka. As taip ir uzmigau.
As bandau isivaizduoti jusu vyro reakcija. Stabas turejo istikti.
Atsakyti
Ai nieko, normaliai reagavo vyras. Neisi muštis gi, juolab kai chirurgas gal dviejų metrų vyras biggrin.gif Aš ten pasimetus biški buvau. Galvojau kodėl mane vis kitas chirurgas apžiūrinėja (ne tas kur operavo). Po to daėjo, kad tas kuris apžiūrinėjo, buvo palatos gydytojas. biggrin.gif O koks geras Jūsų sūnus. wub.gif Man ir suleido vaistų nuo pykinimo kai seselė pamatė, kad vemiu. biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau ir kikenu. Nu tikriausiai visoms su tais vyrais būna... Kai man padarė ekstra cezarį, vyras pirmą kartą pamatė kaip žmogus po narkozės atrodo. Tais laikais nieks į pooperacinę nevežė. Kliedėjau kažkokias nesąmones, o kai atsiradau realiame pasaulyje, tai vyras klūpėjo mano ranką pasiėmęs, bliovė ir atgailavo už būtas ir nebūtas nuodėmes vis kartodamas kad nemirčiau. Po to sakau, kad viskas čiki, ryt į trasą varysim lelio lankyt. Tada sako patikėsiu kai pamatysiu. O aš visai žalia, apie kokias kriaušytes kalbat. Man nieko nebuvo.
Atsakyti
Buvo kažkokios šlangutės ir ir indeliai kraujui surinkti pakabinti ant kaklo, tai juos vadino drenais ir kriaušytėm. biggrin.gif Mano palatoj irgi viena moteris buvo be jų. Tai nesupratau kodėl. Gal jai ne visą skydliaukę šalino. ax.gif Aš ir kikenu. bigsmile.gif
Atsakyti
Ko gero taip. Man irgi ne visą. Paskui koridoriuj mačiau motrį, ją irgi tą pačią dieną operavo, tai irgi buvo ne drenų.
Papildyta:
Ko gero taip. Man irgi ne visą. Paskui koridoriuj mačiau motrį, ją irgi tą pačią dieną operavo, tai irgi buvo ne drenų.
Papildyta:
Nu va,atsiprašau. Priteršiau eterį. Nuo vakar biulioteny, pasigavau zarazą, snarglys varva. Man kokį 15 m nekibo, tikriausiai atėjo eilė...
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2017 02 08, 18:45)
Ai nieko, normaliai reagavo vyras. Neisi muštis gi, juolab kai chirurgas gal dviejų metrų vyras biggrin.gif Aš ten pasimetus biški buvau. Galvojau kodėl mane vis kitas chirurgas apžiūrinėja (ne tas kur operavo). Po to daėjo, kad tas kuris apžiūrinėjo, buvo palatos gydytojas.  biggrin.gif  O koks geras Jūsų sūnus.  wub.gif Man ir suleido vaistų nuo pykinimo kai seselė pamatė, kad vemiu.  biggrin.gif

Geri abu vaikai. Auginau be standartu. Stalciuje vienas laike smeli, kitas rinko kamstukus nuo alaus. Po darbo palikdavau neplautus indus, bet eidavau kvieciama ka jie padare mokykloje. Niekada nelindau i spintas, stalcius ir kuprines. Usmokiau sakyti tiesa apie isdaigas. Kas ka sudauze ar sulauze zinojau pirma nei paskambindavo aukletoja. Buvo ir patyciu. Viska suzinojau ir tiesiu taikymu i policija su pareiskimu. Uzaugo tvarkingi, padorus ir mylintys tevus vaikai. Mane ant lyrikos paskutiniu metu patrauke.
Papildyta:
QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 08, 19:09)
Papildyta:
Papildyta:
Nu va,atsiprašau. Priteršiau eterį. Nuo vakar biulioteny, pasigavau zarazą, snarglys varva. Man kokį 15 m nekibo, tikriausiai atėjo eilė...

Pozityvus burelis cia musu gavosi. Patiko ir su kriausytem ir su atgailavimu.
Atsakyti
Rumpumpėle, sveikit 4u.gif
Maskatukas, na tikrai smagu girdėt apie tokius vaikus wub.gif
Hmm, tada jau imu abejot ar noriu žinot kam tie drenai. biggrin.gif Gal labai krajavau? Juk dar prieš operaciją sakė, kad mano skydliaukės srity labai aktyvi kraujotaka. ax.gif Gydytojai Santariškėse tikrai nedaugžodžiavo. Chirurgas vis ateidavo paklausyt kaip kosėjam ir aš nerimavau, nes buvau truputį užkimus. Paklausiau ką jis bando išgirst, bet jis tik nusišypsojo ir išėjo iš palatos. Matyt nutarė nepasakot ką 10 metų mokėsi. biggrin.gif
Atsakyti