QUOTE(Only1 @ 2017 02 07, 15:14)
Na gal ir nieko jei būsiu ramesnė
Man irgi siuvo tirpstančiais siūlais ir klijavo klijais. Bet čia kaip kokia paslaptis kurią reikėjo išsiaiškinti (kokius siūlus ir klijus ir kur nusipirkti).
Jaunas daktariukas atskleidė, kad jie jau niekam nebesiūlo nieko pirkti ir visiems vienodus tvarsčius deda, nes atsibodo, kad žmonės piktinasi, kad reikia už kažką mokėti ir į daktarus žiūri taip, lyg jiems kažkoks pelnas iš to būtų. Na bet kadangi matė didelį norą mano veide, nusiunte mane į Gintarinę vaistinę. O siūlai ir klijai kainavo tik ~24 eur. Maniau bus brangesni. Nors vėliau kai pamačiau tuos standartinius tvarsčius ant kitų pacientų, nutariau, kad jie irgi tikrai neatrodė taip baisiai kaip kad aš įsivaizdavau (turiu gerą vaizduotę
) .
Beto kai aš buvau be tvarsčio, tai mano vienintelės randas ir matėsi visiems
O vaizdelis pirmomis dienomis nekoks.
Dar buvau prisiklausius nesąmonių kaip mėnesį negalėsiu gert karštų gėrimų ir plaut galvos, kad nesušlaptų siūlė, bet V. Beiša maudytis leido jau išrašymo dieną. Tik klijų liepė neliesti dar 10 dienų. 

Kaip viskas zengia i prieki. Pirkau tik klijus, siulu ne. Man rando niekas neklijavo. Aplamai nuekam to nedare. Nu zinokit tikrai vaizdelis ne koks. Mano mazesniam buvo 13 metu, tai sesute greitai pamate kaip jo veidukas balteja kaip popuerius, sako gal einam as tau arbatytes duosiu.
Kada pas endokrinologa?