Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 09, 21:24)
Greit pamanysiu, kad čia tiesiog kurortai ir proga Vilniui gimines aplankyt. Rytoj pabandysiu pakliūti pas endokrinologą, bet kažkaip sausa iš balos išlipti nesitikiu. Džiaugiuosi, kad ilgai gulėti ligoninėje neteks. Gaila būtų savo žmogaus, sunku vienam viską suspėti.

Na kurortai tokie, kad 2 savaites su vaikais bendrautum per 2m atstumu, su vyru 1m ir miegot vienoj lovoj negaletum, kad nepakenktum ju skydliaukei. Manasis 3sav. neisileido i lova ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 10 09, 21:51)
Na kurortai tokie, kad 2 savaites su vaikais bendrautum per 2m atstumu, su vyru 1m ir miegot vienoj lovoj negaletum, kad nepakenktum ju skydliaukei. Manasis 3sav. neisileido i lova ax.gif .

O tai kaip suprast, galima ką užpurtyti? Čia ne problema. Rasim lovą namie, artimus pasaugosim. Nu maniškiui bus problema. Jis nors kojos mažuoju piršteliu turi prisijungti biggrin.gif . Šyryt jau aš jį raminti turėjau. Apsibliovė. O aš taip norėjau garsiai išsistaugti, bet nebuvo kada. Čia vaikai, čia tėtis depresuotas, o visų Jūsų dėka jau ir nenoriu to daryti.Nesu žinoma kaip ant sparnų, bet žinau kad turiu pasveikti. Dabar didžiausia problema kaip tėčiui išaiškinti. Po internetą nelandžioja galvoju perdaug ir nedetalizuoti. Visada buvo jautrus, o po mamos mirties visai blogai su nuotaika, nors jau 3m. praėjo. Man irgi jos trūksta, bet nebėra tokio skausmo. Ačiū visiems forumiečiams, kad tokie esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 10, 05:28)
O tai kaip suprast, galima ką užpurtyti? Čia ne problema. Rasim lovą namie, artimus pasaugosim. Nu maniškiui bus problema. Jis nors kojos mažuoju piršteliu turi prisijungti  biggrin.gif . Šyryt jau aš jį raminti turėjau. Apsibliovė. O aš taip norėjau garsiai išsistaugti, bet nebuvo kada. Čia vaikai, čia tėtis depresuotas, o visų Jūsų dėka jau ir nenoriu to daryti.Nesu žinoma kaip  ant sparnų, bet žinau kad turiu pasveikti. Dabar didžiausia problema kaip tėčiui išaiškinti. Po internetą nelandžioja galvoju perdaug ir nedetalizuoti. Visada buvo jautrus, o po mamos mirties visai blogai su nuotaika, nors jau 3m. praėjo. Man irgi jos trūksta, bet nebėra tokio skausmo. Ačiū visiems forumiečiams, kad tokie esat  4u.gif

Nu va. Nusitvėriau ligoninėj Navicką. Nu saldus labai, bet liepė operuoti. Susitariau su Ereminu ir spalio 24 bus viskas. Arba bus su žnyple ar ne.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 10, 13:50)
Nu va. Nusitvėriau ligoninėj Navicką. Nu saldus labai, bet liepė operuoti. Susitariau su Ereminu ir spalio 24 bus viskas. Arba bus su žnyple ar ne.

Sveiki, nežinau ar labai padėsiu, bet mano mamai prieš keletą metų diagnozavo skydliaukės vėžį, pašalino ir vienos pusės limfmazgius, nes ir ten buvo išplitę. Po operacijos palaikė gal dar 3 dienas (kiek pamenu) ir paleido.
Turėjo gal 5 jodus.
Nežinau, bet jai jodai didelės bėdos nekėlė - džiaugėsi, kad vienutėje buvo, tai ramiai per tas dienas serialus ir filmus per kompiuterį žiūrėjo ir miegojo kiek norėjo.
Grįžus gal kokią savaitę kiek prisilaikydavo atstumo, bet nebuvo jokios streso.
Apie šv. Petrą net negalvojom. Skydliaukės vėžys turi vieną didžiausių išgyvenamumo procentų.
O jums linkiu, kad jokių žnyplių nebūtų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 10 10, 16:05)
Sveiki, nežinau ar labai padėsiu, bet mano mamai prieš keletą metų diagnozavo skydliaukės vėžį, pašalino ir vienos pusės limfmazgius, nes ir ten buvo išplitę. Po operacijos palaikė gal dar 3 dienas (kiek pamenu) ir paleido.
Turėjo gal 5 jodus.
Nežinau, bet jai jodai didelės bėdos nekėlė - džiaugėsi, kad vienutėje buvo, tai ramiai per tas dienas serialus ir filmus per kompiuterį žiūrėjo ir miegojo kiek norėjo.
Grįžus gal kokią savaitę kiek prisilaikydavo atstumo, bet nebuvo jokios streso.
Apie šv. Petrą net negalvojom. Skydliaukės vėžys turi vieną didžiausių išgyvenamumo procentų.
O jums linkiu, kad jokių žnyplių nebūtų. smile.gif

Visiškai sutinku. Turiu artimoje aplinkoje panašų pavyzdį kaip ir Jūsų. Visiems pacientams daroma prielaida, kad gali būtų vėžys. Tam gi ir daromi tyrimai operacijos metu ir po jos.
O jeigu tyrimai rodo vėžį, tai juo labiau pasirinkimo nėra, tenka operuoti ir vartoti radioaktyvų jodą. Svarbu tik laikytis gydytojų rekomendacijų ir viskas bus ok 4u.gif
Sėkmės ligoniams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 spalio 2016 - 14:19
Ačiū, Jūs visi nuostabūs bigsmile.gif . Noriu viską kuo greičiau baigti ir vėl normalliai gyventi. Turiu tvirtą vyro petį ir manau ištversiu. Prasisukau net pati nežianu kokiu greičiu. Tarpdury be jokio susitarimo sutikau Navicką, jis tuoj pas chirurgą ir ops, 24 operuoju. Man Dievulis pasiuntė tuos žmonės, kurių reikia. Kai sužinojau, buvau mugėj. Pagalvojau, kad norėčiau sutikti kolegę su tokia pat bėda. Ji jau pasveiko. Praėjo gal kokios 2 min. ir ji jau stovi prieš mane. Turbūt turiu labai stiprų angelą sargą biggrin.gif .Kaip kokiam mistiniam filme. Tėtį vežiau pas kardiologą per pažįstamus, užtruko procedūra gal kokias 2 val. O aš tiesiu taikymu ir nespėjau sumirksėti... Šiaip endokrinologijoj žalia kaip agurkas. Užtat negyjančias žaizdas gydau puikiai. Pažįstamas daktaras juokėsi, kad su manim į didžiausią mūšį eitų. Tiesa, o kiek biuletenio skiria po tokios operacijos? Ir vis neaišku, kodėl reikia saugotis nuo artimų, galima kuo užkrėsti?
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 10, 17:29)
Ačiū, Jūs visi nuostabūs  bigsmile.gif . Noriu viską kuo greičiau baigti ir vėl normalliai gyventi. Turiu tvirtą vyro petį ir manau ištversiu. Prasisukau net pati nežianu kokiu greičiu. Tarpdury be jokio susitarimo sutikau Navicką, jis tuoj pas chirurgą ir ops, 24 operuoju. Man Dievulis pasiuntė tuos žmonės, kurių reikia. Kai sužinojau, buvau mugėj. Pagalvojau, kad norėčiau sutikti kolegę su tokia pat bėda. Ji jau pasveiko. Praėjo gal kokios 2 min. ir ji jau stovi prieš mane. Turbūt turiu labai stiprų angelą sargą  biggrin.gif .Kaip kokiam mistiniam filme. Tėtį vežiau pas kardiologą per pažįstamus, užtruko procedūra gal kokias 2 val. O aš tiesiu taikymu ir nespėjau sumirksėti... Šiaip endokrinologijoj žalia kaip agurkas. Užtat negyjančias žaizdas gydau puikiai. Pažįstamas daktaras juokėsi, kad su manim į didžiausią mūšį eitų. Tiesa, o kiek biuletenio skiria po tokios operacijos? Ir vis neaišku, kodėl reikia saugotis nuo artimų, galima kuo užkrėsti?

Saugotis reikes tik tokiu atveju jeigu bus vezys, nes pasalinus skydliauke reikia gerti radioktyvu joda. Papildoma radiacija aplinkiniams tikrai nereikalinga. Bet siuo metu Jums nera del to ko jaudintis ;) juolab jeigu gerai gyja. O ir gydytojai LT tikrai geri ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 spalio 2016 - 16:46
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 10, 15:29)
Ačiū, Jūs visi nuostabūs  bigsmile.gif . Noriu viską kuo greičiau baigti ir vėl normalliai gyventi. Turiu tvirtą vyro petį ir manau ištversiu. Prasisukau net pati nežianu kokiu greičiu. Tarpdury be jokio susitarimo sutikau Navicką, jis tuoj pas chirurgą ir ops, 24 operuoju. Man Dievulis pasiuntė tuos žmonės, kurių reikia. Kai sužinojau, buvau mugėj. Pagalvojau, kad norėčiau sutikti kolegę su tokia pat bėda. Ji jau pasveiko. Praėjo gal kokios 2 min. ir ji jau stovi prieš mane. Turbūt turiu labai stiprų angelą sargą  biggrin.gif .Kaip kokiam mistiniam filme. Tėtį vežiau pas kardiologą per pažįstamus, užtruko procedūra gal kokias 2 val. O aš tiesiu taikymu ir nespėjau sumirksėti... Šiaip endokrinologijoj žalia kaip agurkas. Užtat negyjančias žaizdas gydau puikiai. Pažįstamas daktaras juokėsi, kad su manim į didžiausią mūšį eitų. Tiesa, o kiek biuletenio skiria po tokios operacijos? Ir vis neaišku, kodėl reikia saugotis nuo artimų, galima kuo užkrėsti?

Biliotenis, sakyciau kazkiek priklauso koki darba dirbat.Dirbu fizini darba,tai gavau 8 sav.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 10 10, 20:24)
Biliotenis, sakyciau kazkiek priklauso koki darba dirbat.Dirbu fizini darba,tai gavau 8 sav.

Aš esu mokytoja. Galvojau kokios 3 sav.? 8 būtų visai gerai ax.gif Vadovybė turės apsispręsti per 2 sav. ką daryti su mano pamokom. Kaip suprantu biuliotenį tęsia šeos gydytojas. Jis pas mus dosnus ir nesigaili nei siuntimų, nei nedarbingumo.
Atsakyti
Gal kas operavosi pas daktarą Eismontą Klaipėdos universitetinėje ligoninėje? Ar geras jis chirurgas ir kiek tas džiaugsmas...? Galit ir į až parašyti.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 12, 12:35)
Gal kas operavosi pas daktarą Eismontą Klaipėdos universitetinėje ligoninėje? Ar geras jis chirurgas ir kiek tas džiaugsmas...? Galit ir į až parašyti.

ne pas ji as operavaus,pas Šlepaviciu-tas visas malonumas nieko ka jus turit omeny smile.gif likau labai patenkinta ,prieziuroj labai geroj buvau,seseles puikios,ant ryto i namus isleido,pats apziuredavo.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 12, 12:35)

Mano pazystamą Pangonis siunte pas Eismonta,tai liko labai patenkinta wub.gif , o skyriaus vedejai per laika "išpindeja".
Atsakyti