QUOTE(Para @ 2016 07 15, 20:26)
O kur čia nematė, kokiame mieste?
Šitas daiktas man negirdėtas, gal gali plačiau pakomentuoti?
Vilniuje. Skydliauke buvo gigante svere 219 gr vietoj 35 gr. Pries metus dare echo. Dabar rado tulzies pusles akmenlige ir as pasakiau kad man ryti sunku. Tada geriau tokia kose ir rentgenu sviete praeinamuma. Aprasyme ir parase, kad matosi skydliauke. Pilvo chirurgas pats zado neteko, as praskydau ir nieko nesugebejau paklausti. Isoreje nieko nematyti. Man jau visokios mintys lenda. Zinau atveji kai moteriai skydliauke aplink ausi buvo apaugusi. Vos neapkurto. Aisku tokie atvejai vienetiniai, bet panikos ivaro.
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2016 07 15, 20:48)
Na manau dauguma visgi laukia dovaneliu. Buna tokiu mediku, kuriem negali pasirodyti zinantis ne ka maziau nei tas daktariukstis, iskart isizeidzia, lyg nuodeme butu dometis savo liga, gydymu ir t.t.
Nors man nuskilo su savo gydytojom, endokrinologe po keletos metu jau pati klausdavo ar didinam/mazinam vaistus, snekedavom kaip lygi su lygia. Ginekologe isvis prirasydavo kruva lapeliu slapimo tyrimam, nes man labai daznai reikejo tikrintis ir eidavau tada, kada man reikdavo, tiesiog pagal savijauta.
Bet...paklausius kitu, tai siurpstu nuo gydytoju abejingumo.
Lauksim tavo naujienu.
As per daug kulturinga. Busiu izuli, nepasirasysiu nei po vienu dokumentu kuri pakisa kai buni pas gyd. Ka tik radau info, kad esant ilgai hipotireozei, rizika ataugti skydliaukei isauga iki 20%. Ir palaikyti tth iki 1. Cia kaskas rase apie tai ir tame yra tiesos. Ir tiroksinas yra prastas vaistas. Jei nepadeda, keiskit i novathyrali. Abu hormonai vienoje vietoje. Toj info parasyta, kad kaip tik trijidtironino trukumas gali vel uzauginti skydliauke. O man jo buvo net 5 k maziau. Nors reikua save kaltinti kad tikejau medikais.