Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(Joliuke @ 2009 03 14, 13:45)
Aš lankaus pas jį Kaune. Kiekvienu apsilankymu palieku apie 200lt.  Vilniuje Trakų 8-6 tel 852622439 4u.gif

Jeigu as neklistuas buvau pas Kazanavi2iu, gal jau pries 3-4 metus, bet jis man is kart sake operuotis, nors tada net Santariskiese daktare nieko nesake, bet dar vis laukiu stebuklu smile.gif
Atsakyti
[quote=tinginuke,2009 03 15, 23:27]
o kokia tavo nuomone moteriskaite47 ? kaip pati galvoji gydysies pas simku? man lygiai ta pati kaip ir tau nustate, letine angina, paklause sirdi sake reumato pradzia, kazkoks kates murkimas kaip jie ten vadina liaudiskai... as dar kol kas bandysiu eit pas kazanaviciu pasikonsultuot.. paziuresim ka jis sakys... o tau jau greitai paskirta operacija?

Na nelabai man patiko ten ta aplinka,kazkaip labai kukliai.Bet bandau gydytis.Israse antibiotiku,nes tikrai gerklei kazko reikia, daznai paskauda ir raudona buna ir baltu guziuku pastebiu.Viena ampule jau susileidau.Jauciuosi gerai.Siandien paskambinau gyd.ir atsaukiau operacija 04men. pradzioje buvo.Nieko nesake,pasakiau,kad negaliu dabar,tai gal rudeni,sake gerai tik pasiskambinti sutarti del laiko.Bus matyt veliau,as galvoju viskas bus gerai ir nereiks operacijos. ax.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=moteriskaite47,2009 03 17, 23:07]
[quote=tinginuke,2009 03 15, 23:27]
o kokia tavo nuomone moteriskaite47 ? kaip pati galvoji gydysies pas simku? man lygiai ta pati kaip ir tau nustate, letine angina, paklause sirdi sake reumato pradzia, kazkoks kates murkimas kaip jie ten vadina liaudiskai... as dar kol kas bandysiu eit pas kazanaviciu pasikonsultuot.. paziuresim ka jis sakys... o tau jau greitai paskirta operacija?

Na nelabai man patiko ten ta aplinka,kazkaip labai kukliai.Bet bandau gydytis.Israse antibiotiku,nes tikrai gerklei kazko reikia, daznai paskauda ir raudona buna ir baltu guziuku pastebiu.Viena ampule jau susileidau.Jauciuosi gerai.Siandien paskambinau gyd.ir atsaukiau operacija 04men. pradzioje buvo.Nieko nesake,pasakiau,kad negaliu dabar,tai gal rudeni,sake gerai tik pasiskambinti sutarti del laiko.Bus matyt veliau,as galvoju viskas bus gerai ir nereiks operacijos. ax.gif smile.gif
[/quote]

o kokius tau vaistus parase simkus moteriskaite47 nuo anginos? man tai dvejus israse... ir ka leido injekcijose etanolo ar kazkokius vaistus? nes as kai paklausiau tai jis kazkaip numyke sake lyg etanoli. lyg vaistus, taip tiksliai neatsake...del to as ir kazkaip sudvejojau ar leistis.. nes kazkaip noris zinot ka leidzia...
Atsakyti
QUOTE(tinginuke @ 2009 03 18, 12:01)

Tai turbūt tokius pačius kaip ir tau.Benemicin ir biseptol.Nežinau kokius suleido,nepaklausiau.Kalbėjom apie etanolį.Kita kart paklausiu.
Atsakyti
rolleyes.gif prieš kokius 5 metus turėjau reikalųsu šimkum, leidausi jo vadinamą antistruminą kokius10 kartų, bet niekas nepadėjo, šiandien jau reikia operacijos,nes mazgai didėja. Šiaip šimkus turbūt visiems tokius pat vaistus ir diagnozę sako, kaip dabar sakau šimkus ne daktaras,vieną kartą net kai leido vaistus, tai pradūrė gerklę ir visas etanolis ten susileido , nuo to karto nė kojos ten nekėliau, tikrai ir aplinka ne kokia, pasenusi , aparatūra caro rūriko laikų, tik pinigus plėšia ir tiek. tad labai gerai pasigalvokit, ar verta tuos antibijotikus jums vartoti, beja, jie man dėl skydl. liepė anginą išsioperuoti, atseit viskas bus gerai su sklydl., nė velnio, tik tiek kad angina labai retai sergu.
tai va ir aš būsiu operuota prieš rudenį.
Atsakyti
Ačiū, roberta23, už pasidalinimą savo patirtimi.Man ir sakė,kad gal reikėtų anginą operuoti,bet man nėra buvę jos.Gerklę paskauda,būna kai atsigulu miegoti peršti.Sykį mačiau baltus guziukus,tai gal čia ir buvo anginos požymiai. g.gif Dar vis skaitinėju internete,radau Ukrainos profesoriaus straipsnį,kad chirurgai būna ir labai skuba daryti operacija,nors jos dar nereikia.Žiūrėsiu ką toliau daryti.Vis galvoju toliau gydytis homeopatiniais,o rudenį žiūrėti ką daryti.Dabar pagersiu tuos antibiotikus,o 04,03d. dar nuvažiuosiu pas šimkų,žiūrėsiu ką pasakys.
Roberta,o kokia pas tave skydliaukės liga hiper ar hipo tireozė.Ką tu jauti.Kokias vaistai gydaisi.
Atsakyti
Buvau as ketvirtadieni pas Simku, buvo tevas ir sunus, daugiau negu pus antros valandos mane apziurinejo, nes, mano lyga jau uzsitesius. sake yra 3 mazgai, vienas net 9 numeriu. Zinoma aplinka kukli, bet jauciasi kaip jie ismano savo darba, man labai patiko kaip jie viska aiskino, ir tirinejo, kur man teko buti ziurejo tik tirimus. Orgi paziurejo gerkle anginos nera, sake tik kazkokios paomos ar kaip jos vadynasi, sake, kad antibiotikais galima isgydyti. man suleido dvi injekcijas po puse i du mazgus, viskas praejo gerai, jauciosiu gerai. Dabar varysiu po 2 sav. sake viena injekcija sumazina mazga puse vienetu, o norma yra 3 numeris, tai mazdaug galima suskaicuot. Del to ka leidzia, sake etilo spirita leidzia jeigu nepadeda sitie vaistai kurios is kart leidzia pries uzdegima (nes man hipertereoze - tai yra uzgedymas) tiksliaus poavadinimo neprisimenu. as nusiteikiau, kad man pades, nes labai nenoriu operuotis smile.gif
Papildyta:
stovedama eilej susisnekejau su viena panele apie 25 metu. jai reikejo darytis operacijos, tada ji atvaziavo pas Simku. Sake, kad mato gera rezultata ir savijautos pagerejima, todel i Santariskes net nevaziuoja, sake jau po keliu men gales normaliai pastot. Tai gi as galvojau kam kaip pasiseks. Klausiau del busimo nestumo, ar vaistai turi koki poveiki, sake nieko, pastot galima, tik tuo metu nereikia daryt injekciju. ir dar pasake, kas negali pastot sitos injekcijos labai palengvina nestumo atsiradima. ir nors man teks vazinetis is vilniaus, vazinesiu, nes kazkodel tao tikiu, kad man pades thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2009 03 20, 22:35)
rolleyes.gif  prieš kokius 5 metus turėjau reikalųsu šimkum, leidausi jo vadinamą antistruminą kokius10 kartų, bet niekas nepadėjo, šiandien jau reikia operacijos,nes mazgai didėja. Šiaip šimkus turbūt visiems tokius pat vaistus ir diagnozę sako, kaip dabar sakau šimkus ne daktaras,vieną kartą net kai leido vaistus, tai pradūrė gerklę ir visas etanolis ten susileido , nuo to karto nė kojos ten nekėliau, tikrai ir aplinka ne kokia, pasenusi , aparatūra caro rūriko laikų, tik pinigus plėšia ir tiek. tad labai gerai pasigalvokit, ar verta tuos antibijotikus jums vartoti, beja, jie man dėl skydl. liepė anginą išsioperuoti, atseit viskas bus gerai su sklydl., nė velnio, tik tiek kad angina labai retai sergu.
tai va ir aš būsiu operuota prieš rudenį.

Dar atsiliepk roberta23 kaip tau tiksliai buvo kokie pas tave buvo mazgai ar buvai dariusis tu mazgu biopsija.. ar nuo to kad leidaisi tuos vaistus tau pablogejo ar isaip niekas nepakito, ne sman sake kad nekenkia paskui gali darytis operacija jei jos vis tiek reikia... papasakok placiau kokia pas atve buvo diagnoze.. unsure.gif
Atsakyti
mano skydliaukė linkusi į hipertireozę, dar nė karto nėra buvusi žemiau normos, bet mano organizmas labai jautriai reaguoja į svyravimus hormonų, o dar kai mazgai yra tai kaip uždelsto veikimo bomba, buna stresas, tą dieną nieko, o po kelių dienų būna negera. Šiaip palaikyti geram tth vartoju po 1 metizolį. Aišku ir širdelę paduria, tachikardija, jautresni nervai yra, va kaip tik vakar buvau pas endokrinologę, ir sutarėm jog rudeniop darysiu operaciją, nes mazgai jau nebeturi kur plėstis, gali praaugti skydliaukės kapsulę, o tai būtų negerai. tai vakar buvau kaip nesava, žinau jau kelinti metai, kad kada nors reikės ją šalinti, bet kai tau pasko kad tai reikia dabar padaryti, "trenkia" per smegenis.
kai lankiausi pas šimkų, mano mazgai ko gero tik padidėjo, nes nebuvo jokio progreso, jie mane tik šėrė visokiais antibiotikais, liepė gerti net po 4 metizolio, nors nedarė jokio hormonų tyrimo, o kai pati pasidariau hormonus, jie buvo geriausioj būklėj. Visi simtomai kaurie man buvo, jie priskyrė skydliaukei, o kai aš neapsikentusi, nuėjau pas psichiatrą ir pradėjau vartoti AD daugelis mano simtomų praktiškai išnyko, liko tik epizodiniai, kurie tikrai siejasi su skydliauke. Paprasčiausiai išmokau atpažinti simtomus ir valdyti situaciją.
Šimkus, visiems skiria tuos pačius antibiotuikus tiek su strumom, tiek anginom, tiek cukralige, tik neaišku kiek jie padeda kiek pakenkia.
Papildyta:
biopsija dariausi 2004 metais, buvo atsakumas geras, bet kaip sako į kiekvieną cm nepribadysi....
Atsakyti
AlioNcik o pas tave tie mazgai yra sukalkėję.Pas mane yra sukalkėję ir kiek skaičiau,kad suleidus vaistus sunyksta,bet ne visai lieka maži.Kai pažiūriu tai lyg ir mažesnis man tas mazgas.tai tu vėl ketvirtadienį važiuosi.Aš tai penktadienį.Tau tik iš Vilniaus,o man iš Klaipėdos,bet važiuosiu dar.
Atsakyti
aš irgi iš žemaitijos ilgai važinėjaus pas šimkų, bet dabar lankausi jūrininkuose, pas Varanavičienę, tikrai puiki gyd. galima visokiais klausimais pasitarti, tad ir jums moteriškaite47 rekomenduočiau ten apsilankyti ir tuo klausimu pasitarti su gyd. endokrinologe,ten turi tikrai neblogą ehoskopą viskas aiškiai matosi, gink dieve neatkalbinėju nuo šimkaus, tiesiog kad nebūtų kaip mano atveju, kad nepadės, tiesiog gaila išleistų pinigėlių, o rezultatas vistiek toks pats.
Atsakyti
Aš lankausi pas Levingerį,bet jis man tik tyrimus nuo pernai birželio darė ir stebėjo,sakydavo,kad reikės operuoti turbūt,o kai vasarį nuėjau tai po tyrimų iškarto liepė operuotis.labai nenoriu ir galvoju,kad dar kažkaip reikia pabandyti gydytis.Nes pusseserė endokrinologė(tik gaila ji Vilniuje) ir sako,kad vėžio negali būti su tokia toksikoze.Bandysiu dar pas kokį gyd.nueiti pasikonsultuoti,gal ir pas Varanavičienę. Ačiū roberta23. Prieš du metus pradėjau pas Navicką,bet kai kas tris mėn.reikia darytis tuos tyrimus,tai labai jau nemaži pinigai,o gydymo jokio neskyrė,tik metizolį.Man nuo jo negerai būdavo.Tai gydžiausi homeopatiniais.Sveikata tai gerėjo,tik tie nelemti tyrimai pasikeitė ir širdis pradėjo spurdėti.Eisiu vėl pas homeopatą.Bandysiu viską.Geros naujos savaitės. 4u.gif
Atsakyti