Buvau as ketvirtadieni pas Simku, buvo tevas ir sunus, daugiau negu pus antros valandos mane apziurinejo, nes, mano lyga jau uzsitesius. sake yra 3 mazgai, vienas net 9 numeriu. Zinoma aplinka kukli, bet jauciasi kaip jie ismano savo darba, man labai patiko kaip jie viska aiskino, ir tirinejo, kur man teko buti ziurejo tik tirimus. Orgi paziurejo gerkle anginos nera, sake tik kazkokios paomos ar kaip jos vadynasi, sake, kad antibiotikais galima isgydyti. man suleido dvi injekcijas po puse i du mazgus, viskas praejo gerai, jauciosiu gerai. Dabar varysiu po 2 sav. sake viena injekcija sumazina mazga puse vienetu, o norma yra 3 numeris, tai mazdaug galima suskaicuot. Del to ka leidzia, sake etilo spirita leidzia jeigu nepadeda sitie vaistai kurios is kart leidzia pries uzdegima (nes man hipertereoze - tai yra uzgedymas) tiksliaus poavadinimo neprisimenu. as nusiteikiau, kad man pades, nes labai nenoriu operuotis
Papildyta:stovedama eilej susisnekejau su viena panele apie 25 metu. jai reikejo darytis operacijos, tada ji atvaziavo pas Simku. Sake, kad mato gera rezultata ir savijautos pagerejima, todel i Santariskes net nevaziuoja, sake jau po keliu men gales normaliai pastot. Tai gi as galvojau kam kaip pasiseks. Klausiau del busimo nestumo, ar vaistai turi koki poveiki, sake nieko, pastot galima, tik tuo metu nereikia daryt injekciju. ir dar pasake, kas negali pastot sitos injekcijos labai palengvina nestumo atsiradima. ir nors man teks vazinetis is vilniaus, vazinesiu, nes kazkodel tao tikiu, kad man pades