QUOTE(Joliuke @ 2009 03 02, 11:50)
Nemanau. Manęs negąsdino, tiesiog dėl pakitusių ląstelių rekomendavo operuot. Dėl jauno amžiaus ir šiaip dėl nenoro tikėt, kad gali būt blogai nenoprėjau operuotis, bet galiausiai sutikau. ir ką- vėžys. jei paskaitytum aną temą pamatytum kaip daug kam diagnozuoja vėžį. Susipažinau su dviem mergaitėm, kuriom irgi rekomendavo šalint skydliaukę dėl mazgų. kaip manai kokia jų abiejų diagnozė po operacijos? ogi, vėžys. negąsdinu, tiesiog mano patirtis tokia, tai ir sakau
Beje, dar kartą sakau, kad nemanau, kad kalbėt apie tą patį reikalingos 2 temos
na nezinau, bet man gydytojas punkcijos ne nedare, kad nustatytu vezys ar ne, tik siulo operuotis, gal 4 kartus dare man ekoskopija, visi sako ta pati tikrai ne vezinis audinys... tas tiesa lietuvoje dabar labai daug visokiu vezio atveju, bet manau jei jau gydytojs itaria vezi, butinai daro punkcija, o kaip tu manai joliuke?.. ir del temos tai as jos nesistengiu nukonkuruot, tiesiog toj jusu bendroj temoj, jau kiek skaiciau apie kraujo davima diskutuoja, tai tikrai ne i tema skydliaukes mazgams
Papildyta:
[quote=moteriskaite47,2009 03 01, 23:03]
[quote=tinginuke,2009 03 01, 21:51]
pas mus labai veziu gydytojai gasdina kiekvienam zingsny?... juk pasauline praktika sako, kad mazai atveju... o pas mus veziu prigasdina, kad tik gultumeisi ant stalo... taip visi apsidraudzia, susimoki pakankamai visiems kam reikia ir pan.. bet cia mano nuomone.. as ir dar nesu nusprendusi ka daryti.. bet jei skydliauke funkcionuoja normaliai kam ja visa salinti?...
Labutis. as ir taip galvoju.Man taip pat liepia daryti operacija salinti visa skydliauke.Man per daug gamina hormonų.Nuo 2006 vasaros sužinojau,kad turiu difuzinę,mazginę,toksinę strumą.Kai padarė echoskopija,gyd.pasakė,kad be peilio neapsieisiu.apsilankiau pas Navicką,čia Klaipėdoje,jis išrašė gerti po vieną tab.metizolio.Bet man nuo jo negera,galva skaudėdavo.2007,02 apsilankiau pas homeopatą ir iki šiol vartojau jo vaistus homeopatinius.Jaučiuosi gerai ir jėgų atsirado ir nebepavargstu taip,atmintis gerėja,svorio priaugau 10kg per du metus,nes buvau labai jau numetusi jo.Kartais būna ir prasčiau,spaudžia galvą,akis peršti.Nuo 2008 vasaros lankausi pas kitą gyd.tai jokio gydymo neskyrė,tik tyrimus kraujo kas tris mėn.darė,kol TTH-0,LT4-23.Tai dabar liepia operuotis.Širdis maskatavo,kraujo spaudimas 150-95,su kraujagyslėm kažkas negerai,tai išrašė nebiletą gerti,dabar gerai yra,bet kenkia turbūt kitkam.Labai nenoriu operacijos,vis dar mastau.Pasidariau visus tyrimus ir eisiu turbūt dėl gydymo tartis.Gal geriau dabar dar pasigydyti hormonais negu paskui visą gyvenimą juos gerti.
[/quote]
As ir taip manau, kad operacija yra salutinis atvejis, juk organo nebesugrazinsi atgal... nezinau kaip daro pasauline praktika dar reiks pasiskaityt ar stengiasi viska salint kaip pas mus, mazgus su visa skydliauke, ar palieka ja jei ji tik normaliai funkcionuoja tik mazgus pasalina.. o kad musu medicina atsilikus tai faktas...