aciu, merginos
o as jau buciau pasistengus ir koki visa 10 susodinus
ir is vis tada nezinau kur tiek reiks padet, pas mamne ju gal virs 30 sudygo
QUOTE(marimacho @ 2009 03 18, 13:40)
aciu, merginos
Praaugusius,lysnus daigus galesit parduoti ar keistis
o aš šiandien neiškentėjau ir nusipirkau senukuose 6 surfinijas, dvi iš jų smulkiažiedės , dar turiu savo pasėtų trilika daigelių, darysiu eksperimentą kurios gausiau ir ilgiau žydės, kaip vystysis , žiūrėsi kas gausis
QUOTE(Di8 @ 2009 03 18, 13:55)
darysiu eksperimentą kurios gausiau ir ilgiau žydės, kaip vystysis , žiūrėsi kas gausis
gera idėja
QUOTE(smileja @ 2009 03 18, 13:57)
na tikrai nedaugiau sodinau kaip 5
sodinau dviejų spalvų - baltas ir violetines, tai tikrai tik penkias, buvo balta - violetinė - balta - violetinė - balta ir tarpų jokių, kad dar ką įsodinti būčiau galėjus neliko, labai gražiai suaugo Ir jos buvo tokios gan neaukštos, neišstypusios, violetinės gan dideliais žiedais
sodinau dviejų spalvų - baltas ir violetines, tai tikrai tik penkias, buvo balta - violetinė - balta - violetinė - balta ir tarpų jokių, kad dar ką įsodinti būčiau galėjus neliko, labai gražiai suaugo Ir jos buvo tokios gan neaukštos, neišstypusios, violetinės gan dideliais žiedais
Gal ir 4 Tiesasakant nepamenu, sodinau is akies.
aciu atsakiusioms,dar norejau suzinot,ar sejant petunijas turi itakos ar sauleta diena sesi,arba menulio fazes?noriu, kad geriau man isdygtu.beje ar uzdengiat kai pasejat kuom nors ,kad silciau butu?
QUOTE(wetta @ 2009 03 18, 19:10)
aciu atsakiusioms,dar norejau suzinot,ar
1)sejant petunijas turi itakos ar sauleta diena sesi,arba menulio fazes?noriu, kad geriau man isdygtu.
2)beje ar uzdengiat kai pasejat kuom nors ,kad silciau butu?
1)sejant petunijas turi itakos ar sauleta diena sesi,arba menulio fazes?noriu, kad geriau man isdygtu.
2)beje ar uzdengiat kai pasejat kuom nors ,kad silciau butu?
1)Neziuriu i menulius, seju kada turiu laiko. anksciau kartais ziuredavau, dabar nebe. Kaikurie zmones ziuri.
2)Uzdengiu su maiseliu arba ikisu i ji. Kartais jei turiu stiklu uzdengiu.
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 18, 19:21)
1)Neziuriu i menulius, seju kada turiu laiko. anksciau kartais ziuredavau, dabar nebe. Kaikurie zmones ziuri.
Taip pat ir as seju.Sauleta ar debuosuota,jokios itakos neturi.O pagal menulio kalendoriu sejant,itakos turi
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 18, 20:21)
aciu mergai ir aistejukui uz atsakymus.
bandysiu as paieskot tu zemiu spec petunijoms arba teks is kaimo kokios atsivezt,ir sesiu gal siemet man irgi gausis,labai noreciau,nes tie ziedai labai grazus buna!o po to balkona noreciau jais pasipuost.
QUOTE(wetta @ 2009 03 19, 09:39)
aciu mergai ir aistejukui uz atsakymus.
bandysiu as paieskot tu zemiu spec petunijoms arba teks is kaimo kokios atsivezt,ir sesiu gal siemet man irgi gausis,labai noreciau,nes tie ziedai labai grazus buna!o po to balkona noreciau jais pasipuost.
Tik greiciau sek petunijas-surfinijas,nes jau Kovo galas, po to gali ilgai nesulaukti ziedu.
na ka isdygo visos petunijos kurias sejau ir dabar nezinau ka su jomis daryti ju tiek daug isdygo, gal koks 1000 daigeliu tas petunijas, kur sejau anksciau, susodinau atskirai i mazus vazonelius ir sustaciau ant palanges, jau 5 lapeli leidzia, o kur velesnes, tai dar daigykloj sedi, nera vietos ispykuotiems augaleliams sustatyti jauciu vasara vien petunijom darzeli uzsodinsiu
http://public.fotki....lyte/petunijos/ cia tos velesnes, kur dar daigykloje sedi
http://public.fotki....lyte/petunijos/ cia tos velesnes, kur dar daigykloje sedi
QUOTE(aniolyte @ 2009 03 19, 13:47)
gal koks 1000 daigeliu
http://public.fotki....lyte/petunijos/[/url] cia tos velesnes, kur dar daigykloje sedi
http://public.fotki....lyte/petunijos/[/url] cia tos velesnes, kur dar daigykloje sedi
nieko sau tiek daug bet kaip fainai sudygusios atrodo galėsi į turgely eiti ir pardavinėti