na del tokiu menkniekiu as net demesio nekreipiu kol savo geles aplaistau tai ne tas galvoj, o kaip greiciau paliet tokia galybe ir kurios nors nepamirst o ziedeliai net dazo, tai ir spalvotom rankom gristu, o be citrinos vakarais niekaip neapsieinu, nes rankos tokios juodos buna kad baisu nuo visu darbu....
cia kazkada dejau daigu foto stai kaip dabar zydi niekas egali patiket jog is seklu isauginau pati.
Papildyta:
ir siaip , turiu pasejus ir kitokiu (lietuvisku seklu) jos zydi, bet ne taip.Sitos vokiskos.Penkios seklytes kainavo apie 8lt, bet visos sudygo ir bujoja dabar.
Papildyta:
cia siaip irgi balkone metos kad auga, nespeju genet jau antrus metus
Papildyta:
ir siaip , turiu pasejus ir kitokiu (lietuvisku seklu) jos zydi, bet ne taip.Sitos vokiskos.Penkios seklytes kainavo apie 8lt, bet visos sudygo ir bujoja dabar.
Papildyta:
QUOTE(panelė J @ 2009 06 30, 11:11)
užklydau čia ptarimo, pirmiuasia tai pagirsiu visų gelytes, gražuolės
na o patarimo ar tiesiog nuomonės klausiu kaip čia elgtis, gaila foto neturiu, žodžiu balkone auginau petunijas, joninių vakarą po audros su ledais mano gražuolės kaip po sprogimo nulaužytos, nustekentos visiškai. o sekmadieni gi žiūriu kad vų vos ne lapai skyleti, nu aš juo nuskabiau, ir ką , dbr atrodo išvis kaip po kokio chemikalo, stagarai. Tai va noriu paklausti, kaip egtis, nu kaip jas vėl gražias padaryti? gal yra kokio stebuklingo eleksyro ar tiesiog laukti
na o patarimo ar tiesiog nuomonės klausiu kaip čia elgtis, gaila foto neturiu, žodžiu balkone auginau petunijas, joninių vakarą po audros su ledais mano gražuolės kaip po sprogimo nulaužytos, nustekentos visiškai. o sekmadieni gi žiūriu kad vų vos ne lapai skyleti, nu aš juo nuskabiau, ir ką , dbr atrodo išvis kaip po kokio chemikalo, stagarai. Tai va noriu paklausti, kaip egtis, nu kaip jas vėl gražias padaryti? gal yra kokio stebuklingo eleksyro ar tiesiog laukti
sveiki, ir pas mane tas pats buvo, kai neinesiau i vidu ir kelis kartus jas aplijo... zodziu kai as tariausi su tais zmonem, kurie jas veisia, sake, kad jos per lietu susala, jos nemegsta vandens ant lapu, tik i saknis dregme joms naudinga... bandyki kelis vakarus inesti kur nors siltai
QUOTE(Milde @ 2009 07 01, 23:21)
cia kazkada dejau daigu foto stai kaip dabar zydi niekas egali patiket jog is seklu isauginau pati.
fantastiškai atrodo ir mėtos gerai
QUOTE(gmikute @ 2009 07 02, 01:03)
sveiki, ir pas mane tas pats buvo, kai neinesiau i vidu ir kelis kartus jas aplijo... zodziu kai as tariausi su tais zmonem, kurie jas veisia, sake, kad jos per lietu susala, jos nemegsta vandens ant lapu, tik i saknis dregme joms naudinga... bandyki kelis vakarus inesti kur nors siltai
nu teks bandyti, baisažiausia tai akd ne tiek lietus pakenkė kiek audra su ledais, lapais tiesiog su skylėm buvo kaip po kokio apšaudymo
Nuostabiai atrodo tavosios gelytes, tikrai nuostabiai Man tik kyla klausimas - is KOKIU seklu jas taip uzauginai, kada sejai? Cia tikriausiai svyrancios petunijos?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
O as ka, esu pati didziausia nevykele... Man taip patinka sios geles, be zodziu. Nuo ziemos jau ruosiausi kaip jas sesiu, o atejus laikui dziauksiuosi spalvomis. Kur tau... Sejau pagal visas rekomendacijas ant pakeliu, ir ka...Pas mane jos dar tik su trim lapeliais ir tik dvi turi po viena, balta ziedeli. Pasiskaiciusi, patresiau su tokia tablete istirpinus ja 10 l. vandens. Ir ka...Viena gele visai numiro, kitai pagelto kotelis...
As jau be vilties, kad kada galesiu tureti toki grozi...
Ka darau ne taip, kada vis delto reikia jas seti? Kai pas zmones jau linksta nuo ziedu, pas mane pagal visas rekomendacijas jos dar tik lenda is zemiu...
Padekite patarimais, kad nors kitais metais galeciau pasvajot...
O cia tai nerealu, kaip rojuje...
QUOTE(relax @ 2009 07 02, 22:15)
Ka darau ne taip, kada vis delto reikia jas seti? Kai pas zmones jau linksta nuo ziedu, pas mane pagal visas rekomendacijas jos dar tik lenda is zemiu...
tai gal sėklas sukišai giliai giliai į žemę, o išaugusius daigelius laikai po stalu pakišus tamsoj kitaip nežinau kodėl jos pas tave taip lėtai auga
aš vienas sėjau berods vasario vidury, kitas vasario pabaigoj, sužydėjo gegužės pabaigoj - birželio pradžioj gavau pagyrų nuo kaimynių, kad gražiai balkoną pasipuošiau
mano petunijos, augintos iš sėklų:
Papildyta:
o kaip manote, ar petunijos gali tarpusavyje kryžmintis???? Vienam lovelyje auga įvairių spalvų petunijų, tai atsirado ir tokių spalvų, kokių atrodo net nesėjau, man atrodo, kad jos susikryžmina
Papildyta:
dar šiek tiek žiedų. Bet nuo tų petunijų koks kvapas balkone , o siaube..... saldus saldus, o kai atidarai langą, tai ir kambarys visas prikvimpa
Papildyta:
Žiedų jūra
Papildyta:
lobelijų kupstas
Papildyta:
dar šiek tiek žiedų. Bet nuo tų petunijų koks kvapas balkone , o siaube..... saldus saldus, o kai atidarai langą, tai ir kambarys visas prikvimpa
Papildyta:
Žiedų jūra
Papildyta:
lobelijų kupstas