Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos...Surfinijos... Pavasaris-laikas sėti

QUOTE(goya @ 2009 05 18, 15:50)
Šiais metais pasodinau kartu su naktižiedėmis, koks mix'as gausis pamatysiu kai žydės.  biggrin.gif

Jau kai sužydės tai būtinai pasigirk ax.gif
O jūs jau naktimis lauke paliekat g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 05 18, 17:16)
Jau kai sužydės tai būtinai pasigirk  ax.gif
O jūs jau naktimis lauke paliekat  g.gif

Aš tai jau saviškes palieku, nes namie joms visai pavojinga būti pasidarė. Vis kas nors praeidamas ką nors nulaužia, priploja ir pan. Tai nuskabiau po paskutinio antpuolio nulaužytas šakeles ir pakabinau balkone - tegul grūdinasi ir auga. Juk nebėr šalnų, gal ir sulauks vasaros smile.gif

beje, ir mano braškės jau balkone wub.gif
Papildyta:
QUOTE(smileja @ 2009 05 14, 21:42)
pas mane ant kiekvienos šakos galų leidžia žiedus, tai jei neskinsiu jos į įlgį nebeaugs? g.gif

Augs, tik daug gražesnės - labiau šakotos smile.gif Pamatysit, kaip vasarą ištįs.
Papildyta:
QUOTE(goya @ 2009 05 18, 16:50)
Šiais metais pasodinau kartu su naktižiedėmis, koks mix'as gausis pamatysiu kai žydės.  biggrin.gif

Aš irgi derinau su naktižiedėmis ir lobelijomis biggrin.gif Žiūrėsim, kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2009 05 18, 10:03)
labai gražu wub.gif o čia pati sėjai ar pirkai daigiukus jau? ax.gif aš irgi pasisėjus buvau pilnavidurių petunijų, bet paprastų nesvyrančių, tai gražiai suaugo, viena jau žiedą skleidžia rolleyes.gif

Ačiū ax.gif Pirkau daigelius, dabar bandau formuoti, nuskindama viršūnėles. Kažin kaip čia man su jomis pasiseks biggrin.gif . Ieškojau pilnavidurių sėklų, bet žiemą niekur neradau pirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 05 18, 18:11)
Augs, tik daug gražesnės - labiau šakotos smile.gif Pamatysit, kaip vasarą ištįs.

gerai, paskainiosiu žiedelius, bet iki kada juos skainiot? kada jau palikti juos ramybėje ir leisti jiems skleistis? rolleyes.gif

mano dvejos petunijos pražydo, nors ir po vieną žiedelį, bet nuostabu, neatsigrožiu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nugi merginos parodykit savo gėleles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2009 05 15, 13:18)
verysad.gif Norejau paklausti gal kas maiso petunijas su kitom gelem? g.gif  Maciau zurnalose labai graziai atrodo  thumbup.gif bet va nezinau ju pavadinimo kokios buvo

As tai siais metais pasodinau surfinijas su bakopom. Man labai grazu. ax.gif Manau, kad su petunijom irgi graziai atrodytu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 19 gegužės 2009 - 08:28
Pasirodai su savo surfinijom bigsmile.gif Pabandžiau pasodint surfinijas ir šlamutį, tik dabar jos tokios nedidelės prieš tą šlamutį atrodo doh.gif Kažin ar nenustelbs jis jų g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 22 gegužės 2009 - 21:44
QUOTE(linarija @ 2009 05 22, 22:42)
Pasirodai su savo surfinijom  bigsmile.gif Pabandžiau pasodint surfinijas ir šlamutį, tik dabar jos tokios nedidelės prieš tą šlamutį atrodo  doh.gif Kažin ar nenustelbs jis jų  g.gif

Pernai ir aš buvau taip susodinusi, tai jie kartu labai gražiai augo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 05 22, 21:42)
Pasirodai su savo surfinijom  bigsmile.gif Pabandžiau pasodint surfinijas ir šlamutį, tik dabar jos tokios nedidelės prieš tą šlamutį atrodo  doh.gif Kažin ar nenustelbs jis jų  g.gif

Kai ūgtels dar šiek tiek surfinijos ir sužydės atrodys labai gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 05 22, 23:42)

Labai puikus gerinukas. smile.gif Maniskes kazkaip neauga, bent man taip atrodo, gal tas oras toks vesus sustabdo ju augima. g.gif Kas kelias dienas tresiate savo gelytes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 25 gegužės 2009 - 08:34
Sveikutes ,isnesiau ir as siandiena lovelius ,pasodinau surfinijas su slamuciu,kazko pirma diena man apvyto,gal atsigaus ,turiu dar verbenu tik nezinau ka sujom sugalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 25, 18:06)
Sveikutes ,isnesiau ir as siandiena lovelius ,pasodinau surfinijas su slamuciu,kazko pirma diena man apvyto,gal atsigaus ,turiu dar verbenu tik nezinau ka sujom sugalvoti g.gif

va va, įlindau tuo tikslu, kad paklausčiau ir gal kuri žinotų, kodėl mano gėlės apvyto g.gif šiandien pirma diena pakabinau lovelius ant balkono krašto, iki tol buvo sudėti ant kėdžių balkone, tai irgi apvyto lapeliai.. tai kažin ar nuo vėjo ar nuo saulės? g.gif
Atsakyti