Tręšti pradėkit, kai žydėti pradės. Kol nežydi, neverta tręšti, nes žemę dar nenualinta ir maisto medžiagų pilnai pakanka.
Dėl to, kiek gėlių sukišti į 60 cm. lovelį. Aš ne specė, tik antri metai intensyviau su tais savo gėlynais duoduos. Bet galiu atraportuoti ką šiemet į tokį lovelį susodinau. Iš galu svyrančios lobelijos - ganėtinai didelį įvairioms spalvos žydėsiantys kerai. Tada naktižiedžių keturias. Ir dvi surfinijas. Surfinijos jau dičkės, tai vietos užima nemažai, o kai pradės svirti, tai manau, jau labai pilnas tas lovelis bus.
Pernai į tokio dydžio lovelius buvau susodinusi po keturias ar net penkias surfinijas. Atrodyti tai gražiai atrodė, bet gal dėl to, kad buvo susispietusios miltligę buvo pasigavusios. Arba dėl to, kad anyta atvilko į balkoną savo sergančią surfiniją
Beje, mano loveliai jau saulėje šildosi kiekvieną dieną. Kiškit ir Jūs savo daigus į lovelius, nes loveliuose petunijos ir surinijos iš karto geriau augti pradeda. beje, aš saviškes, kurios jau krovė pumpurus ir kėsinosi žydėti apraminau - nuskabiau visus pumpurus. Tegul dar pailsi, nes vis tiek nulaužyčiau jas nakčiai į namus iš balkono betampydama.