Nu va kokios pas man jau petunijos
ir tokios tagetes, pasiruosusios lipt laukan
negalejau nepasigirt, bo pirma karta taip uzsiauginau aisku pas man ir lobelijos bujoja, bakopos ir kito groziai laukiu nesulaukiu kada bus koks +15
QUOTE(Milde @ 2009 04 03, 11:37)
o jetau kokios didziules jau, pas mane tokios mazulytes, siandien tik ispikiavau
o kada jus jas pasodinot, kad jau tokios dideles?
QUOTE(Milde @ 2009 04 03, 12:37)
negalejau nepasigirt, bo pirma karta taip uzsiauginau aisku pas man ir lobelijos bujoja, bakopos ir kito groziai laukiu nesulaukiu kada bus koks +15
kada pas jus setos,dekui
QUOTE(jurg_ili @ 2009 02 26, 13:16)
O man nepasiseke, isdygo tik viena is viso pokelio
o vis delto geriausia yra nusipirkti jau sudygusias is seklu,nes nezinant kaip jas isdaiginti,labai sunku.taip as padariau,nusipirgau per puse sprindzio petuniju daigiuku,kuriuos reikia tik persodinti i didesnius lovelius ir dadeti zemes
LABA DIENA kada pasetos jūsų gėlytes,kiek laiko reikia,kad jau tokios būtu
QUOTE(tacia @ 2009 04 03, 12:24)
o vis delto geriausia yra nusipirkti jau sudygusias is seklu,nes nezinant kaip jas isdaiginti,labai sunku.taip as padariau,nusipirgau per puse sprindzio petuniju daigiuku,kuriuos reikia tik persodinti i didesnius lovelius ir dadeti zemes
pas mane is 4 pakeliu petuniju tik 1 seklyte nesudygo... tik va su augimu sunkiau...
oho kokios dideles.mano tai pries pora savaiciu tik pasetos tai tokios visaaai mazos,po du mazulycius lapelius.jauciu neisauginsiu iki tokio dydzio niekados isgrius jos man ,nes tik stiebiasi.,ka daryt kad augtu greiciau normaliai,o nesistiebtu,gal jom per karsta,ar per dregna,nebesuprantu,gal patartumet
QUOTE(marimacho @ 2009 04 03, 11:39)
o jetau kokios didziules jau, pas mane tokios mazulytes, siandien tik ispikiavau
sejau vasario pradzioj, tai galima sakyt kad reikejo dvieju menesiu
QUOTE(Milde @ 2009 04 03, 18:05)
sejau vasario pradzioj, tai galima sakyt kad reikejo dvieju menesiu
tikros gražuolės tavo gėlelės aš sėjau vasario viduryje pirmąsias, bet nieko panašaus į jūsiškias gal ką stebuklingo darot, kad jos jau tokios didelės?
o pas mane mazuliukai siuliukai, nieko beveik neauga gal su kokiom trasom paliet?kaip manot?
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 03, 20:30)
o pas mane mazuliukai siuliukai, nieko beveik neauga gal su kokiom trasom paliet?kaip manot?
kažin nenudegintų trąšos mažų daigelių?
QUOTE(smileja @ 2009 04 03, 18:57)
tikros gražuolės tavo gėlelės aš sėjau vasario viduryje pirmąsias, bet nieko panašaus į jūsiškias gal ką stebuklingo darot, kad jos jau tokios didelės?
zinokit pries kelias savites irgi nieko ypatingo nebuvo, tik poto as kazkaip ant rytines saules padejau, dar labai silta kmbary buvo, tai kd uzbujojo, teko puse isdalint draugems, kaimynkoms, nes jau nebetilpo ant palangiu o pomidorai mano tai krumais zelia, poto gal nufotkinsiu.s net pati stebiuosi.
Trest daigu tikrai negalima, nudegins.Tiesiog gal reikia daugiau dregmes ir silumos.