[quote=aniolyte,2009 03 19, 17:06]
tik dabar galvoju, o kada petunijom reiktu tas virsuneles nuskabyti mano senesnes tai jau 5lapeli leidzia
Papildyta:
tai petunijoms isdygus reiks dar virsuneles nuskabyt ?pirma kart girdziu,gerai ,kad cia ilindau,nes isvis pasirodo apie sejima nieko nenutuokiu.
QUOTE(ita2 @ 2009 03 18, 11:41)
vaideliaii akims paganyt ka galime padaryt is tu geliukiu
o cia labai idomiai padarytas medis su petunijom, tiesiog grazi ideja
http://keep4u.ru/ful...d8170528229/jpg
o cia labai idomiai padarytas medis su petunijom, tiesiog grazi ideja
http://keep4u.ru/ful...d8170528229/jpg
toki grozi tikrai nesunku pasidaryt cia ant nupjauto medzio kiekvienos sakos yra prikaltas vazonas ar siaip koks indas o i ji istatyta gele su kitu vazonu, jos graziai issisakojusiso todel taip ir gaunas
P.S kai atrasiau tada pamaciau kad ten paaiskinta kaip padaryta
QUOTE(dėja @ 2009 03 19, 19:07)
Gal jau kalbėjote apie tai,bet nuskabiau savo surfinijos viršūneles įkišau į įsišaknijimo hormona ir į žemes.Pabandysiu tokiu būdu pasidauginti.
būk gerutė, parašyk kada tu jau skabiai surfinijas? po kiek lapiukų jau buvo išleidusios?
QUOTE(merga @ 2009 03 19, 19:39)
kaip grybai po lietaus nu tai šaunu, geros sąlygos gal joms augti
QUOTE(wetta @ 2009 03 19, 20:32)
tai petunijoms isdygus reiks dar virsuneles nuskabyt ?pirma kart girdziu,gerai ,kad cia ilindau,nes isvis pasirodo apie sejima nieko nenutuokiu.
na mano žiniomis tai petunijų lyg ir nereikia skabyti, tik svyrančias petunijas, kitaip dar vadinamas surfinijas, reikia skabyti
[quote=wetta,2009 03 19, 21:32]
1. tik dabar galvoju, o kada petunijom reiktu tas virsuneles nuskabyti mano senesnes tai jau 5lapeli leidzia
Papildyta:
2. tai petunijoms isdygus reiks dar virsuneles nuskabyt ?pirma kart girdziu,gerai ,kad cia ilindau,nes isvis pasirodo apie sejima nieko nenutuokiu.
[/quote]
As galvociau, kad jau reikia skabyti. Jei jos kokiu 6-7 cm tai tikrai skabyk, greiciau sakotis prades.
Kai jos sudygsta tikrai nereikia , man atrodo tu ne taip supratai zinute
[quote=mocha,2009 03 19, 22:13]
Kaip manot,ar nepavėluočiau,jei dabar pasisėčiau petunijų ir surfinijų?
[/quote]
As siandien pasisejau paskutiniasias. Nes vis randu tokiu kokiu vis dar noriu
Oi reikia uzdrausti seklu parduotuves.
1. tik dabar galvoju, o kada petunijom reiktu tas virsuneles nuskabyti mano senesnes tai jau 5lapeli leidzia
Papildyta:
2. tai petunijoms isdygus reiks dar virsuneles nuskabyt ?pirma kart girdziu,gerai ,kad cia ilindau,nes isvis pasirodo apie sejima nieko nenutuokiu.
[/quote]
As galvociau, kad jau reikia skabyti. Jei jos kokiu 6-7 cm tai tikrai skabyk, greiciau sakotis prades.
Kai jos sudygsta tikrai nereikia , man atrodo tu ne taip supratai zinute
[quote=mocha,2009 03 19, 22:13]
Kaip manot,ar nepavėluočiau,jei dabar pasisėčiau petunijų ir surfinijų?
[/quote]
As siandien pasisejau paskutiniasias. Nes vis randu tokiu kokiu vis dar noriu
Oi reikia uzdrausti seklu parduotuves.
o aš vakar persodinau surfinijas iš daigyklos į vazonėlius
Viršunėlės skabomos surfinijoms tam kad jos leistu ugliukus iš pažastų , nežinau gal gerai išsireiškiau
Viršunėlės skabomos surfinijoms tam kad jos leistu ugliukus iš pažastų , nežinau gal gerai išsireiškiau
QUOTE(merga @ 2009 03 19, 20:39)
nu geras, pas mane nuo kovo 11 nedygsta nei veinas.. gal as per giliai ikisau? ar islys kazi?
QUOTE(ita2 @ 2009 03 20, 12:42)
nu geras, pas mane nuo kovo 11 nedygsta nei veinas.. gal as per giliai ikisau? ar islys kazi?
jų išvis užberti negalima, sėklos dygsta šviesoj
pas mane ant sėklų pakelio parasyta, kad petunijos sudygta per 18-20 dienų... tai kaip cia galėjo nuo pirmadienio sudygti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 20, 12:44)
sėklos dygsta šviesoj
dar suzinojau einu nesu i sviesa, o tai as padejau ant sildomu grindu ir dar uzdengiau, kad silciau butu gyveni zmogus, skaitai SM ir mokaisi
siemet pirma karta seju kita met jau mokesiu
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 14:14)
pas mane ant sėklų pakelio parasyta, kad petunijos sudygta per 18-20 dienų... tai kaip cia galėjo nuo pirmadienio sudygti
nežiūrėk ką ten rašo pas mane irgi tą patį rašo ant petunijų pakiuko, bet sudygo labai greitai, po kokių penkių dienų pasirodė pirmieji daigiukai o va surfinijos tai ilgiau lindo tas kurias sodinau vasario viduryje, o tas kurias truputį vėliau, jau į vasario pabaigą, tai greitai išlindo, gal irgi po kokių penkių parų Ir suprask kaip nori
blyn prsidirbau su tom seklom petuniju. kazi palikt- islys ar krapstyti lauk? beje verbenos irgi dar nedygsta... gal aplaukti? tikrai sviesoj, nereik kist i zeme?