mes gerem zuvu taukus ir vit c 4 men, dabar nupirkau citrosepto nes kiek girdejau reik daryti pertraukeles geriant vitaminus. o citroseptas naturalus produktas gerinantis imunine sistema
QUOTE(renite @ 2010 09 21, 07:10)
Taip,beabiejo,mes taip ir geriam saltuoju laiku
Man toks klausimas iškilo - o kaip ir kada reikia duoti žuvu taukus, vitamina C ir pvz. geležį? ar prieš valgį ar po? ar galima kartu ar reikia atskirai
Sveikos mamytes O kaip jusu vaikiukai gere tuos zuvies taukus? Ar noriai? Niekaip negaliu isiulyti savo mazyliui. Suspaudzia lupytes ir neprokur tenka per prievarta duot, bet tada visas apsipyla, o rubai taip smirda poto sunku atplaut
mes nuo 1metuku geriam welkid baby infant,nes daug vargom su zuvu taukais.visus isbandem bet nuo visu maziukas ziaukciojo.osie vitaminai turi ir omega3.
QUOTE(elemyte @ 2010 10 21, 20:12)
mes nuo 1metuku geriam welkid baby infant,nes daug vargom su zuvu taukais.visus isbandem bet nuo visu maziukas ziaukciojo.osie vitaminai turi ir omega3.
mūsų panelė, tai matyt visą bueliuką išgertų vienu kartu, jai žuvų taukai- sknėstų skanėstas
mano panele taippat labai megsta zuvu taukus
gal mamytes pabandykit suduoti su maistu, sumaisykite su kosyte saukstelyje ir suduokit, gal pavyks
gal mamytes pabandykit suduoti su maistu, sumaisykite su kosyte saukstelyje ir suduokit, gal pavyks
QUOTE(sraigiuss @ 2010 10 24, 11:45)
mūsų panelė, tai matyt visą bueliuką išgertų vienu kartu, jai žuvų taukai- sknėstų skanėstas
Mano mazajam suneliu ir skanestas, net reikia slept, ir sesei bandziau duot, tai nieko nesispjaude Geriam Lysi.
Sveikos mamytės. Aš asmeniškai žiųriu šiek tiek skeptiškai į sintetinių preparatų vartojimą. Nuo gimimo duodu vitaminą D ir viskas. Stengiamės valgyti kuo daugiau daržovių, vaisių, ekologiškos mėsos, žuvies. Manau, kad vaikui užtenka vitaminų, gaunamų su maisto produktais. Kiekvieną dieną išeiname į lauką. Nebijau artėjančios žiemos
Sutinku su pediatrės nuomone, kad organizmas turi prisitaikyti pasisavinti medžiagas iš maisto produktų. taip nenutiks, jei vaikas vartos susintetintą produktą.
Sutinku su pediatrės nuomone, kad organizmas turi prisitaikyti pasisavinti medžiagas iš maisto produktų. taip nenutiks, jei vaikas vartos susintetintą produktą.
QUOTE(ingulka35 @ 2010 10 24, 12:02)
mano panele taippat labai megsta zuvu taukus
i
i
isbandem patarima.bet vaiko nepergudravau,koses daugiau nei saukstelio neisiuliau
QUOTE(agne_ja @ 2010 10 16, 22:54)
pirkau Auksine zuvele, gan brangus, ir tik dabar neperseniausiai issiaikinau, kad mano pupa alergiska zuviai todel jokiu zuvies tauku, geriam Vit D, dar gerem Multitabs.
Auksines zuveles kapsules, labai skanios maniskiui.o vit.c tai kramtomos, buna visokiu skoniu, su braskem, apelsino ir t.t.